3 – 9 Haziran 2019 – Haftalık Burç Yorumları

Hafta İkizler burcundaki Yeni Ay ile başlıyor. 3 Haziran’da gerçekleşecek olan İkizler Yeni Ay’ı size neler getirecek?  Venus – Pluto etkileşimi dahilinde gerçekleşecek olan Yeni ay, aşk ve para konularında tutkuların ve hırsların önüne geçilemeyeceğini gösterecek. Merkür Yengeç, Venus İkizler burcuna geçiyor.

YÜKSELEN KOÇ

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen Koç’lar, kardeş, yakın çevre, eğitim, iletişim, kısa yolculuklar, sahip olduğunuz araç konusunda yeni bir başlangıç, girişimde bulunmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda, şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. Ortak ve ya partner yoluyla gelir, kazanç elde edebilirsiniz.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, 28 Haziran’a kadar aile, yuva ve ev alanındaki iletişiminiz artabilir, gelirler, kazançlar, finans gibi konulardaki beklenmedik haberler ailenizle olan iletişiminizde gündem maddenizi belirleyebilir. Ani bir şekilde taşınmaya karar verebilirsiniz. Benlik, haklar, ego alanında bir takım travmaları, yaraları dile getirmekte zorlanabilirsiniz.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar kardeş, yakın çevre, eğitim, iletişim, kısa yolculuklar, aracınız alanında ilişkiler ve para konularında bir takım gelişmeler sizi beklemekte, partneriniz ve ortağınızla olan ilişkiniz ve finans ön plana çıkacak. Beklentilerinizi düşük tutmakta fayda var.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen Boğa’lar, gelirler, kazançlar, maddi konular, kendinize verdiğiniz değer konusunda yeni bir başlangıç, girişimde bulunmak isteyebilirsiniz. Yeni bir kazanç kapısı elde edebilirsiniz. Özel hayatınız ile ilgili şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. Çalışma alanınız size extra kazanç sağlayabilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, 28 Haziran’a kadar kardeş, yakın çevre, eğitim, kısa yolculuklar, aracınız alanında iletişiminiz artabilir, özel hayatınız, sağlığınız gibi konulardaki beklenmedik haberler yakın çevrenizle olan iletişiminizde gündem maddenizi belirleyebilir. Bireysel hedefleriniz alanında yatan gizi bir takım travmaları, yaraları dile getirmekte zorlanabilirsiniz.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar gelirler, kazançlar alanında bir takım gelişmeler sizi beklemekte, çalışma alanınız, elemanlarınız, şartlarınız, sağlığınız ile ilgili konularda parasal konular ön plana çıkabilir. Harcamalara dikkat!

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen İkizler, burcunuzda gerçekleşen bu yeni Ay ile birlikte, maddi konular, aile, ev, ve özel hayatınız,  konusunda gelişen durumlar yeni bir başlangıç, girişimde bulunmanıza neden olabilir. Kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda, şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. Aynı zamanda spekülatif yatırım araçlarından kar elde edebilirsiniz.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, 28 Haziran’a kadar para, gelir, kazanç ve manevi değerleriniz alanında iletişiminiz artabilir, maddi alanda elde etmek istediğiniz özgürlükler ile ilgili beklenmedik haberler gündem maddenizi belirleyebilir. Bu durum, arkadaş, sosyal çevre, bulunduğunuz ortamlar alanında bir takım geçmiş yaraları dile getirmenizde zorlanmanıza neden olabilir.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar ışığınız parlayacak, dikkatleri üzerinizde toplayabileceksiniz, görünüme, imaja daha fazla özen gösterebilirsiniz. Aile ve ev alanında bir takım beklentilerinizi gözden geçirmeli, buna göre hareket etmelisiniz.

 

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen Yengeç’ler, bu yeni Ay ile birlikte, gizli bir başlangıç, girişimde bulunmanız mümkün. Perde arkasından yönetmek isteyeceğiniz bu durum, hem maddi konular, hem özel hayatınız konusunda bir takım fikirler kafanızı kurcalayabilir, yenilik arayışına girebilirsiniz. Sosyal çevreniz konusunda, şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. Dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, 28 Haziran’a kadar para, gelir, kazanç ve manevi değerleriniz özel hayatınızda gündem maddesini oluşturabilir. Konfor alanında beklenmedik değişimler asıl sebepleri oluşturmakta. Belki bu alanda alacağınız sürpriz bir haber olayların gidişatını değiştirmenize yardımcı olabilir. Fakat kariyer ve profesyonel hayat ile ilgili konularda geçmiş yaraları dile getirmek özellikle ilişikilerinizde sizi zorlayabilir.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar aile, yuva ve ev konularında parasal konular önem kazanabilir. Kariyerden elde ettiğiniz gelirler konusunda bir takım gelişmeler sizi bekliyor. Uzaklarla ilgili ideallerinizi gerçekçi tutmakta fayda var.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen Aslan’lar, bu yeni Ay ile birlikte, sosyal çevreniz, arkadaş ortamınız, ve ya kariyerden elde ettiğiniz gelirler konusunda girişimde bulunmanız mümkün. Gruplar içerisinde boy gösterebilirsiniz. Aile ile ilgili bir takım kaygılar gelecek ile ilgili sizi farkı hareket etmeye zorlayabilir. Kariyer konusunda, şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. Dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Başarılı bir dönem sizi bekliyor..

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, bu durum 28 Haziran’a kadar ev, aile ve ya gayrimenkul alanında perde arkasından bir takım hazırlık sürecine girmenize neden olabilir. Taşınma, yer değişikliği, tapu, kontrat gibi konularda imzalar atılabilir. Kariyer alanında beklenmedik bir haber bu durumu destekleyebilir. Uzaklarla ilgili eski ve geçmiş travmalar, aldığınız yaralar iletişiminizde blokajlara neden olabilir. İçe kapanma ihtiyacı güdebilirsiniz.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar  sosyal çevreniz, arkadaş ortamınız ön plana çıkabilir, kurduğunuz ilişkiler önem kazanacak. Ayrıca Kariyer alanında uzun vadeli planlar yapabilir, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle olan ilişkiniz alanında bir takım gelişmeler sizi beklemekte. Harcamalar ile ilgili aşırıya kaçmak mümkün, geleceği düşünmekte fayda var.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen Başak’lar, bu yeni Ay ile birlikte,  kariyeriniz, profesyonel hayatınız, toplum önündeki statünüz konusunda girişimde bulunmanız mümkün. Gizli bir planınız gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Özellikle bir arkadaş yardımıyla bu durum mümkün görünüyor. Belki de bir ortaklığı açıklayabilirsiniz. Uzaklar, farklı ülkeler, seyahatler konusunda, şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. Tatil, eğlence size iyi gelebilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, bu durum 28 Haziran’a kadar kariyer gelirleri, sosyal çevre ve arkadaşlar alanında iletişiminiz, fikir alışverişleriniz artabilir. Uzaklardan alacağınız beklenmedik bir haber sizi yardım elini uzatacak. Borçlar ve harcamalar ile ilgili eski ve geçmişte yaşananları dile getirmek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar kariyeriniz ve statünüz vasıtasıyla kuracağınız ilişkiler ön plana çıkabilir, Dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Özellikle uzaklar ve , ortaklıklardan elde edeceğiniz gelirler alanında gelişmeler sizi bekliyor. Ortak ve ya partnerden beklentilerinizi gerçekçi bir zemine oturtmanız sizin faydanıza.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen Terazi’ler, bu yeni Ay ile birlikte,  uzaklar, seyahatler, farklı felsefeler, aileniz, yuvanız, aynı zamanda kariyeriniz konusunda önemli girişimlerde bulunmanız mümkün. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız bu konuda destek olacak. Borçlar, harcamalar, maddi yan gelirler konusunda, şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. Böylelikle aileniz ile ilgili bir takım sorumlulukları kolay yönetebileceksiniz.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, bu durum 28 Haziran’a kadar kariyer, toplum önündeki statünüz , profesyonel hayat alanında iletişiminizi, fikir alışverişlerinizi arttırabilir. Kredi, banka, borçlar konusunda beklenmedik durumlar, bu konuda yardımcı olabilir. Partner, ortak, açık düşmanlar alanında eski ve geçmişte yaşananları özellikle de travmaları dile getirmek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar uzaklar, farklı öğretiler, seyahatler vasıtasıyla kuracağınız ilişkiler ön plana çıkabilir, dikkatinizi ve harcamaları daha çok bu alana yönlendirebilirsiniz. Özellikle bu alanlarda kuracağınız ilişkiler ve maddi konular bir takım gelişmelere neden olabilir. Çalışma alanındaki beklentilerinizi gerçekçi bir zemine oturtmanız sizin faydanıza.

YÜKSELEN AKREP

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen Akrep’ler, bu yeni Ay ile birlikte, borçlar, harcamalar, banka kredi, miras gibi konularda önemli girişimlerde bulunmanız mümkün. Yeni bir borca girebilirsiniz. Bu bağlamda statünüz ve uzaklar önem kazanmakta. Partneriniz, ortağını, evliliğiniz konusunda, şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. Özveride bulunabilirsiniz.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, bu durum 28 Haziran’a kadar uzaklar, seyahatler, aile ile ilgili iletişiminiz fikir alışverişlerinizi arttırabilir. Partneriniz, ortağınız, evliliğiniz konusunda beklenmedik durumlar, buna neden olabilir. Çalışma alanında eski ve geçmişte yaşananları özellikle de travmaları dile getirmek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar elde edeceğiniz extra gelirler, kazançlar gündemde olacak..Gizli ilişkiler, platonik aşklar önem kazanabilir. Aşk hayatınızdaki beklentilerinizi gerçekçi bir zemine oturtmanız sizin faydanıza.

YÜKSELEN YAY

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen Yay’lar, bu yeni Ay ile birlikte, partnerlik, ortaklık , ciddi ilişkiler gibi konularda önemli girişimlerde bulunmanız mümkün. Yeni bir ilişkiye ve ya ortaklığa başlayabilirsiniz. Bu bağlamda uzaklar ve ortak sermaye, samimiyet önem kazanmakta. Çalışma alanı, günlük rutin ve sağlığınız konusunda, şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. İlişkileriniz sizi güvende hissettirebilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, bu durum 28 Haziran’a kadar borçlar, harcamalar, banka kredi, miras ile ilgili iletişiminiz fikir alışverişlerinizi arttırabilir. Çalışma şartları, günlük rutin, alışkanlıklar konusunda konfor değişikliği ile ilgili beklenmedik durumlar, buna neden olabilir. Becerileriniz, potansiyeliniz, rekabet gücünüz, spekülatif yatırım araçları, çocuklar ve aşk hayatınız konusunda eski ve geçmişte yaşananları özellikle de travmaları dile getirmek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar birlikteliğiniz, ortaklığınız ve evliliğinizde güzel günler sizi beklemekte. Gelecek planları, sosyal çevre ilişkinizde ön plana çıkabilir. Ev ve aile, gayrimenkul konusunda gerçekçi beklentiler sizin faydanıza.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen Oğlak’lar, bu yeni Ay ile birlikte, çalışma alanı, şartlarınız, günlük rutin ve sağlığınız gibi konularda önemli girişimlerde bulunmanız mümkün. Yen bir iş ortamına adım atabilir, ve ya çalışma alanında bir takım yeniliklere sahip olmanız mümkün. Bu bağlamda ortak sermaye, samimiyet, ortaklıklar önem kazanmakta. Becerileriniz, potansiyeliniz, rekabet gücünüz, spekülatif yatırım araçları, çocuklar ve aşk hayatınız konusunda, şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. İlişkileriniz sizi güvende hissettirebilir, size güç verebilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, bu durum 28 Haziran’a kadar ortaklıklar, birliktelikler ve partneriniz ile ilgili iletişiminiz fikir alışverişlerinizi arttırabilir. Aşk hayatınız, çocuklar, tatil, eğlence gibi konularda konfor değişikliği ile ilgili beklenmedik durumlar, buna neden olabilir. Aileniz, yuvanız, eviniz konusunda eski ve geçmişte yaşananları özellikle de travmaları dile getirmek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar çalışma ortamınız, şartlarınız, sağlığınız, günlük düzeninizde güzel günler sizi beklemekte. Çalışma ortamındaki ve ya çalışanlarınızla olan ilişkileriniz bir takım gelişmelere neden olabilir. Fikirleriniz, hayalleriniz konusunda gerçekçi beklentiler sizin faydanıza.

YÜKSELEN KOVA

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen Kova’lar, bu yeni Ay ile birlikte, becerileriniz, potansiyeliniz, rekabet gücünüz, spekülatif yatırım araçları, çocuklar ve aşk hayatınız, tatil ve eğlence gibi konularda önemli girişimlerde bulunmanız mümkün. Bu bağlamda partnerlik, sözleşmeler, çalışma ortamınız, ortaklıklar önem kazanmakta. Yeni bir iş gündeme gelebilir. Aileniz, yuvanız, eviniz konusunda, şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. İlişkileriniz sizi güvende hissettirebilir, size güç verebilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, bu durum 28 Haziran’a kadar çalışma ortamınız, düzeniniz, çalışma şartlarınız ile ilgili iletişiminiz ve fikir alışverişlerinizi arttırabilir. Eviniz ve aileniz, yuvanız gibi konularda konfor değişikliği ile ilgili beklenmedik durumlar, buna destek olabilir. Haklı olmak, benlik duygunuza saygı , girişimci fikirler konusunda eski ve geçmişte yaşananları özellikle de travmaları dile getirmek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sizi içsel bir çatışmaya götürebilir.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar becerileriniz, potansiyeliniz, rekabet gücünüz, spekülatif yatırım araçları, çocuklar ve aşk hayatınız, tatil ve eğlence güzel günler sizi beklemekte. Bu alanda kuracağınız ilişkiler bir takım gelişmelere neden olabilir. Maddi konular, gelirler ve kazançlar konusunda gerçekçi beklentiler sizin faydanıza.

YÜKSELEN BALIK

Hafta, İkizler burcundaki Yeni ay ile başlıyor. Sevgili Yükselen Balık’lar, bu yeni Ay ile birlikte, aileniz, yuvanız, eviniz gibi konularda önemli girişimlerde bulunmanız mümkün. Bu bağlamda çocuğunuz, aşk hayatınız, çalışma ortamınız önem kazanmakta. Yeni bir ev ve ya yuva kurmak gündeme gelebilir. Kardeşler, harcamalar, borçlar, ortak gelirler konusunda, şanslı bir zamanda bulunuyorsunuz. Yeni stratejiler sizi güvende hissettirebilir, size güç verebilir.

4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor, bu durum 28 Haziran’a kadar çocuklar, aşk hayatınız, tatil, eğlence ile ilgili iletişiminiz ve fikir alışverişlerinizi arttırabilir. Kardeşiniz, yakın çevreniz, yaşadığınız ortam gibi konularda konfor değişikliği ile ilgili beklenmedik durumlar, buna destek olabilir. Maddi konulardaki eski ve geçmişte yaşananları özellikle de travmaları dile getirmek konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sizi içsel bir çatışmaya götürebilir.

9 Haziran’da Venus İkizler burcuna geçiyor, 4 Temmuz’a kadar aileniz, yuvanız, ev hayatınız alanında güzel günler sizi beklemekte. Evinizde bir takım dekorasyon değişikliğine gidebilirsiniz. Evinize yatırım yapabilirsiniz. Özel hayatınız, konusunda gerçekçi beklentiler sizin faydanıza. Evde daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Herkese iyi Bayramlar!!!

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş