Astroloji, sadece doğduğunuz gün; Güneş’in bulunduğu burçtan ibaret değildir. Çok eski zamanlara dayanan büyülü bir teknik ve sistemler bütünüdür. Doğum anında gökyüzünün konumu;  kaderinizi ve yaşayacaklarınızı belirler. Kişisel gelişiminiz, hayatınız boyunca karşılaşacağınız zorluklar, ilişkiler, başarılar konusunda haritanız adeta size YOL GÖSTERİR.

Astrolog ise size bu haritada bulunan burçların, evlerin, gezegenlerin, açıların konuştuğu diliN tercümesinde yardımcı olur. Böylelikle bilinçli bir farkındalıkla yolunuzu daha kolay bulabilirsiniz.

Astroloji, güncel hayatın hızı ve günlük rutinin aceleciliğinde derin anlamların farkındalığını ortaya koyar. Astroloji seansları sırasında yaptığım yorumlar, size özel önemli zamanların ve dikkat edilmesi gereken tarihlerin bilgisini içerir. Bu tarihler doğrultusunda hayatınızı daha kolay planlayabilir, risklerinizi yönetebilirsiniz. Yaklaşık 90 dakikalık görüşme sonucunda, 1 sene boyunca kariyer, aşk, para ve sağlık alanında yaşayabileceğiniz kolaylıklar, zorluklar, değerlendirilmesi gereken fırsatlar ve bunların zamanlamaları konusunda bilgi sahibi olursunuz. Bununla birlikte, ruhsal tekamül yolculuğunuz ile ilgili önemli bilgiler, faydalı tavsiyeler haritanızın potansiyeli ile birlikte net bir şekilde ortaya konulur, böylelikle hayatınızdaki neden ve niçinlere çok daha kolay cevap bulabilir, bir takım kısır döngüleri nasıl kıracağınızın farkındalığı ile hareket kabiliyetine sahip olursunuz.

Danışmanlık almak için, aşağıdaki formu doldurup göndermeniz yeterli..

Ayrıca 0 212 214 78 28 ve 0 539 626 98 87 nolu telefon numarasından bana ulaşabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Doğum bilgilerinizi belirtmeyi unutmayın.. Doğumgünü, gün/ay/yıl , saat ve doğum yeri olarak belirtilmelidir.

[Form id=”1″]
ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş