5 Mayıs Saat 01:45’de gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni Ay, hem Hıdrellez, hem de Ramazan’ın başlangıcıyla bütünleşiyor.

Yeni Ay zamanları, yeni başlangıçlar, yeni girişimler, yeni oluşumlar getirir. Doğum haritanızda Boğa burcunun yönettiği hayat alanında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu alanda özellikle kendinize yeni bir konfor alanı yaratmanız mümkün. Ya da maddi manevi güvende hissedeceğiniz yeni bir dünyaya adım atabilirsiniz.

An haritasına baktığımızda, yükselen’in Kova, yönetici Saturn’un ise henüz Retro hareketine başlamış olduğunu görüyoruz. Harita yükseleninin, Kova olması, atılan adımların biraz daha sıra dışı ve farklı, radikal belki de gelecek planlarınız içinde önemli bir yer teşkil ettiğini göstermekte. Grupsal enerjileri aktif etmeniz, çevrenizin, ortamınızın değişmesi an meselesi.

An haritasının yöneticisi, Retro Saturn’un Yeni Ay ile olan olumlu açısı, kalıcı ve uzun vadeli bir başlangıca adım attığınızı ve bunun içinde gereken disiplin, çaba ve sabrı gösterdiğinizi söylüyor…Önümüzdeki hafta 11 Mayıs’ta; attığınız adımların ilk net sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz, belki de önemli bir hayalinize kavuşabilirsiniz.  Yeni Ay’ın, Neptun ile olumlu açıdayken oluşması, maneviyat, yaratıcılık, ilham, sezgiler, psişik konular gibi alanlarda somut ve kalıcı başarılar elde edeceğinizi göstermekte, bu da hayalinizin bir parçası.  Yalnız burada dikkat edilmesi gereken diğer konu, Yeni Ay yöneticisinin an haritası yöneticisi ile zorlu bir açıda olması. Bu durum, işiniz, statünüz, kariyeriniz, hedefleriniz, ve ya atılım yapmak istediğiniz konular alanında, endişeler ve kaygılara sebep olabilir ve ya kaybetme, reddedilme, dışlanma gibi korkular yaratabilir. 

Mars’ın Jupiter ile olan olumsuz açısı, eyleme geçme ve ya fikirleri uygulama konusunda kendinize olan özgüvenin çok artacağını göstermekte.  Burada birtakım risklere dikkat etmekte fayda var. Aşırı iyimser, iddialı ve ya maceraperest ruhla hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu nedenle biraz daha sağduyuyla ilerlemek, aceleci ve iddialı yaklaşımlardan kaçınmak sizi koruyabilir.

 Bu Yeni Ay’ın sonuçlarını önümüzdeki Akrep Dolunay’ın da , 19 Mayıs’ta net bir şekilde görmeniz mümkün olacak. Ve siz hayatınızda yine yeni bir döneme adım atmış olacaksınız. Sadece maddi konularda değil, manevi olarak da kendi değerinizin ve kıymetinizin farkına varmanız bu süreçte mümkün. Konum, statü ve görevler alanında büyük değişim, sizleri beklemekte. Hayatınız tamamen değişiyor. Yoksa siz hala farkında değil misiniz?

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

 

 

Paylaş