Mayıs Dolunay’ı, 19 Mayıs’da saat 00:11’de 27 derece Akrep burcunda gerçekleşecek.

Akrep Zodyak’ta, gizemin, bağımlılıkların, tutkunun, tabuların, başkaları vasıtasıyla elde ettiğiniz gelirlerin simgesidir. Aynı zamanda, en derinde kendinizden bile sakladığınız korku ve endişelerinize işaret eder. Akrep, Mars tarafından yönetildiği için, motivasyonunu hedeflerinden ve tutkularından alır. Sahip olduğu zamanda bunu asla bırakmaz istemez, çünkü sabit bir burçtur. Değişime kapalıdır. Ancak kendisi öldürerek bunu başarabilir ve yeniden doğarak.

İşte bu Dolunay ile ilgili tüm bu konular aydınlığa kavuşacak, bir sonuca, tamama erecek, bazılarınızın farkındalıkları artarken, bazılarınız kalkan sır perdeleri karşısında başkalarının, kavramların, olayların, durumların üzerinde kurduğu hakimiyete son verecek. Bazılarınız ise korkularıyla yüzleşecek. Uyanışa geçecek.

An haritasına baktığımızda, Yükselen Oğlak, yönetici Saturn ASC ‘ye kavuşumda. Pluto ile birlikte, bu Dolunay ile oldukça büyük değişimler, hatta hayatlarınızı değiştirecek nitelikle kararlar alarak yola devam etmeniz mümkün. Bu değişim özellikle de , üzerinizde size ağırlık yapan her ne varsa buna son vererek ve hayatınızdan çıkararak mümkün olabilecek.

Bu Dolunay ile farklı bir hayata adım atmanızı sağlayacak önemli ve KADERSEL kararlar vereceğinizi bilmelisiniz!

Bu kararları aslına bakarsanız siz çoktan aldınız, sadece uygulamaya koymadınız. Ya da bir takım konular hala proses halinde.. Özellikle 21 Nisan ve 1 Mayıs arasında aldığınız tüm kararlara dönüp bir bakın.. Hayatınızı zaten çoktan değiştirdiniz.

An haritasında Dolunay, kariyer ve statü evinde gerçekleşmekte. Bazılarınızın hayatında kariyeri, profesyonel hayatı, işi, hedefleri ve toplum önünde konumu ile ilgili büyük değişimler, gündeme gelebilir. Aynı zamanda bu durum, aile ve ev hayatında da çok büyük değişimleri vurgulamakta.

Ayrıca an haritasına, çok keyifli bir uçurtma hakim.. Focal point’te ise, eş, ortak, aile ve yuva kavramı mevcut. Özellikle, yükseleniniz eğer bir Öncü burç ise, (Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak)  bu Dolunay’dan çok fazla etkilenebilirsiniz. Ailevi değerler, annelik, yuva, ev kurma , gayrimenkul gibi konularda üzerinize düşen ne gerekiyorsa fazlasıyla yerine getirme zamanı, ancak bu şekilde, uçurtmanın uçmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda empati yapmak, karşı tarafın ve ya partnerin, ortağın , en yakın dostunuzun size şefkat ve koruyucu yaklaşımı da bu Dolunay ile size güç verecek.  Fakat bunun bir takım şartları olduğunu bilmelisiniz. 

Merkür ve Güneş’in Ay’a karşı duruşu oldukça önem kazanıyor!

Bazılarınız ev, aile, yuva konularında güvenli sularda yüzmek için önemli adımlar atabilir. Taşınmalar, yer değişiklikleri, aile içi iletişim ön plana çıkabilir. Burada dikkat edilmesi gereken duygularınızı dile getirmekte zaman zaman problem yaşamanız olacaktır. Mantık ve duygular arasında çelişkiler, sizi duygularınızı saklamaya itmektense, yanlış anlaşılabilecek boyutta dile getirmenize neden olabilir. Dikkat!

Özellikle borçlar, harcamalar, kredi, banka, miras, sigorta, vergi ve ya ikramiye, prim, ortak sermaye içeren bir takım konular anlaşmazlıklara sebebiyet verebilir. Risk almanız gereken yerde risk almanız gerektiğini bilmelisiniz.  Sistem sizi kurmak istediğiniz düzenin kalıcı ve istikrarlı olması için adeta destekliyor.

Dolunay’ın yöneticisi olan Mars’ın, Dolunay’dan hemen önce Yengeç burcuna geçmesiyle, aile, yuva ve ev ile ilgili konularda, ya da geçmişe ait bir takım aileyle ilgili çözülmesi gereken bilinçaltında yatan konularda mücadelenin, savunmanın, ve ya bu alanda koyduğunuz hedeflerin, Dolunay ile alacağınız, varacağınız finiş noktalarının asıl sebebi olduğunu bilmelisiniz. Fevri ve ültimatom veren konuşma tarzından sakının.. Çünkü bir sonuç elde etmenize yardımcı olmayacak. .

Diğer taraftan Lilith’in Mars ‘a olan açısı, sizi intikam ve ya öç almaya, nefretinizi ortaya koymak için özellikle aile alanında eylemlere sürükleyebilir. Hırs ve intikam ile hareket etmek de bir çözüm getirmeyecektir. Sakin kalın!

Bu Dolunay ile neye son veriyorsanız, neyi bitiriyorsanız, neyin farkına varıyorsanız, sizin iyiliğiniz ve daha iyi olmanız için. Bağımlılıklar, manipulasyonlar, bilinçaltınızda en derinde yatan ve sizi kısıtlayan bir çok bakış açısı, yargı, inanç, belki de farkında olmadığınız üzerinizde kurulan gaslight’lar, yani gizli hakimiyetlere bu Dolunay ile son verebileceksiniz.

Bu Dolunay’ın mottosu “Sisteme güvenin ve korkmayın. Risk alın ! “

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş