29 Nisan – 5 Mayıs 2019 –  Haftalık Burç Yorumları

Haftanın gündemi oldukça yoğun. 30 Nisan gecesi itibariyle Saturn Retro harekete başlıyor. Saturn, Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Hafta boyunca, Merkür Koç burcunda Mars, Jupiter ve Saturn ile etkileşimde. 5 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı yeni başlangıçları hayatınıza getiriyor.

YÜKSELEN KOÇ

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, kariyer, sosyal statü, profesyonel hayat, otoritelerle olan ilişkiler alanında sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu Hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, iletişim tarzınız ve iş hayatınızla, günlük rutininiz ile ilgili önemli kararlar konusunda harekete geçmek isteyeceğinizi gösteriyor. Bilgi düzeyinizi arttırmak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğitim, öğretim, iletişim trafiği ön plana çıkabilir. Aşırı aceleci ve sabırsız davranabilirsiniz. Kariyer alanında bir takım engeller, gecikmeler ile karşılaşmanız mümkün. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, üst yönetim ve ya otoriter kişiler tarafından bir konuda ikna edilmeye ve ya baskı uygulanmasına açık olduğunuzu gösteriyor. Merkür Koç’ta, pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir. Sakinliğinizi koruyun. Aynı gün , Jupiter ile olan olumlu açısı sonucunda ise özellikle uzaklar, farklı kültürler, felsefeler  ve öğretiler alanında iletişim trafiğiniz artabilir.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte gelirler ve kazançlar alanında yeni başlangıçlar, girişimler gündeme gelebilir. Yeni bir gelir kapısı elde edebilirsiniz.

 

YÜKSELEN BOĞA

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, uzaklar, farklı kültürler, seyahatler, yüksek öğrenim, yasal konular, basın yayın ve ya yurtdışı ile olan ilişkileriniz alanında sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu Hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, herkesten sakladığınız bir takım girişimci fikirleriniz ile maddi alanda gelirlerinizi arttırmak, gelir kapılarının sayısını çoğaltmak ile ilgili harekete geçmek isteyeceğinizi gösteriyor. Maddi alanda hesaplamalar, ve bu konuda iletişime geçmek ön plana çıkabilir. Aşırı aceleci ve sabırsız davranabilirsiniz. Uzaklarla ilgili projeler, sorumluluklar alanında bir takım engeller, gecikmeler ile karşılaşmanız mümkün. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, uzaklar, yüksek öğrenim, yasal süreçler tarafından üzerinize yüklenen sorumluluklar ile ilgili bir konuda ikna edilmeye ve ya baskı uygulanmasına açık olduğunuzu gösteriyor. Merkür Koç’ta, pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir. Sakinliğinizi koruyun. Aynı gün , Jupiter ile olan olumlu açısı sonucunda ise özellikle borçlar, harcamalar, krediler, banka ve miras gibi  konular alanında iletişim trafiğiniz artabilir.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte imajınız, duruşunuz, genel anlamda hayatınız ve ikili ilişkilere bakış açınız ile ilgili kendi adınıza vereceğiniz bir takım kararlar alanında yeni başlangıçlar, girişimler gündeme gelebilir. Yeni bir strateji belirleyebilirsiniz, güvenlik alanı açabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, borçlar, harcamalar, kredi, banka, yan maddi gelirler ile olan ilişkileriniz alanında sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, arkadaşlarınız, bulunduğunuz çevre ile yaptığınız fikir alışverişleri sonucunda, çalışma alanı ve gelecek planlarınızla ilgili bir takım aksiyonlara geçmeniz mümkün. Çok fazla düşünmeniz sizi yorabilir. Aşırı aceleci ve sabırsız davranabilirsiniz. Kafanızdaki fikirleriniz, girişimci planlarınız özellikle borçlar, harcamalar, krediler ile ilgili sorumluluklarınız nedeniyle  bir takım engellere, gecikmelere uğrayabilir. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, maddi sorumluluklarınız nedeniyle, bir takım fikirlerinizden vazgeçmenizi gerektirebilir.. Merkür Koç’ta, pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir. Sakinliğinizi koruyun. Tansiyonu düşürün. Aynı gün , Jupiter ile olan olumlu açısı sonucunda ise bu alanda, özellikle eşinizle, ortağınızla, partnerinizle olan iletişim trafiğiniz artabilir.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte maddi alanda kaybetme korkularınız, endişeleriniz ve karamsarlığınız, kuruntularınız konusunda bir takım girişimler gündeme gelebilir. Kardeş ve ya yakın çevrenizden biri bu alanda korkularınızı arttırabilir. Bu kişi için ve ya bu kişilerden biri ile maddi konularda kimseye bahsetmek istemeyeceğiniz bir adım atabilirsiniz.

 

 

 

 

YÜKSELEN YENGEÇ

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, partneriniz, ortağınız, ciddi ilişkiniz, tüzel kişiler ile olan ilişkileriniz alanında sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, kariyer alanında üst düzey otoriter ile yaptığınız fikir alışverişleri ve girişimci konuşmalar sonucunda, kariyer ve ya yeteneklerinizi daha aktif bir şekilde nasıl kullanabileceğiniz ile ilgili aksiyona geçmeniz mümkün. Hakkınızda yapılan dedikodular kulağınıza gelebilir. Aşırı aceleci ve sabırsız davranabilirsiniz. Kafanızdaki fikirleriniz, girişimci planlarınız özellikle partner, ortak, eşiniz, sözleşmeli olduğunuz kişiler ile ilgili sorumluluklarınız nedeniyle  bir takım engellere, gecikmelere uğrayabilir. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, partnerinizin ve ya ortağınız, tüzel kişilerin üzerinizde baskı kurması nedeniyle, bir takım girişimci ve ya liderlik ile ilgili fikirlerinizden vazgeçmenizi gerektirebilir..Ve ya üzerinizde stres yaratabilir. Birbirinizi ikna etme çabasıyla hareket edebilirsiniz. Merkür Koç’ta, pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir. Sakinliğinizi koruyun. Tansiyonu düşürün. Aynı gün , Jupiter ile olan olumlu açısı sonucunda ise bu alanda, özellikle çalışma arkadaşlarınız ve ortamınızdaki iletişim trafiğiniz artabilir.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte geleceğinizi maddi manevi güvence altına alabilecek uzun vadeli bir projeye adım atabilirsiniz. Gelirleriniz ile ilgili bir takım gelecek planları gündeme gelebilir.

YÜKSELEN ASLAN

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, çalışma şartlarınız, arkadaşlarınız, iş ortamı ve üst düzey ile olan ilişkileriniz alanında sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, uzaklar ve ya farklı kültürler, seyahatler ile ilgili yaptığınız fikir alışverişleri ve girişimci konuşmalar sonucunda, gruplar içerisinde etkin bir biçimde eyleme geçmeniz mümkün. İletişim trafiğiniz artabilir. Kafanızdaki fikirleriniz, gelecek hedefleri, girişimci planlarınız özellikle çalışma ve iş alanındaki artan sorumluluklarınız ve görevleriniz nedeniyle  bir takım engellere, gecikmelere uğrayabilir. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, iş yerinin ve üst yönetimin üzerinizde baskı kurması nedeniyle, uzaklar ve ya farklü kökenli kişiler ile olan iletişiminize engel yaratabilir. Ve ya üzerinizde stres yaratabilir. Birbirinizi ikna etme çabasıyla hareket edebilirsiniz. Merkür Koç’ta, pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir. Sakinliğinizi koruyun. Aynı gün , Jupiter ile olan olumlu açısı sonucunda ise uzaklara yapılan seyahat planlarını, yabancı diller ile ilgili eğitimleri gündeme getirebilir.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte terfi edebilir, yeni bir göreve atanabilir, kariyer alanında yeni bir döneme adım atabilirsiniz. Herkes tarafından konuşulacak başarılara imza atabilirsiniz.

 

YÜKSELEN BAŞAK

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, iş ve kariyer, çocuklar, aşk hayatınız gibi konular alanında sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, borçlar, harcamalar, banka, kredi, yatırımlar ile ilgili girişimci konuşmalar sonucunda, kariyer alanında birden fazla hedefe yönelmeniz mümkün.. Bu alandaki fikirler, projeler, özellikle çalışma ve iş alanındaki artan sorumluluklarınız ve görevleriniz nedeniyle  bir takım engellere, gecikmelere uğrayabilir. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, aşk ilişkiniz, çocuğunuz, ve ya bir ilgi alanınızı işe çevirmeniz konusunda üzerinizde bulunan sorumlulukların artması nedeniyle harcamalar, yatırımlar ve banka, kredi gibi konularda stres yaratabilir. Başkalarını ikna etmekte zorlanabilirsiniz. Merkür Koç’ta, pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir. Sakinliğinizi koruyun. Aynı gün, Merkür’ün Jupiter ile olan olumlu açısı sonucunda aileniz ve yuvanız, eviniz ile ilgili büyüme kararlarınızı gündeme getirebilir, başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte uzaklar, farklı kültürler, yasal süreçler ile ilgili yeni bir projeye, size kazanç sağlayacak bir işe adım atabilirsiniz. Uzun zamandan beri gizli yürüttüğünüz bu projeyi artık duyurabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, eviniz, yuvanız, aileniz, gayrimenkul ve ya evden yürüttüğünüz bir takım işleriniz gibi konular alanında sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, eşiniz, partneriniz, ortağınız, tüzel kişiler ile ilgili girişimci konuşmalar sonucunda, uzaklar, seyahatler, farklı kültürler, yüksek öğrenim ve ya eğitimler ve öğretimler, alanında birden fazla hedefe yönelmeniz mümkün.. Bu alandaki fikirler, projeler, özellikle aileniz, yuvanız, eviniz alanındaki artan sorumluluklarınız ve görevleriniz nedeniyle  bir takım engellere, gecikmelere uğrayabilir. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, aileniz, eviniz ve yuvanız ile ilgili üzerinizde bulunan sorumlulukların artması nedeniyle eşiniz, partneriniz ve ya ortağınız ile olan iletişiminizde stres yaratabilir. Birbirinizi ikna etme konusunda zorlayıcı davranabilirsiniz. Merkür Koç’ta, pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir ve ya partneriniz dik çıkışlarda bulunabilir. Sakinliğinizi koruyun. Aynı gün, Merkür’ün Jupiter ile olan olumlu açısı sonucunda yakın çevreniz, komşularınız, kardeşleriniz, aldığınız ve ya verdiğiniz eğitimler ile ilgili büyüme kararlarınızı gündeme getirebilir, bunları eşinizle paylaşabilirsiniz.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte borçlar, harcamalar, ve ya başkalarından elde ettiğiniz gelirler alanında yeni bir projeye hatta size kazanç sağlayacak bir işe adım atabilirsiniz. Kariyeriniz sayesinde yeni bir gelir kapısı elde edebilir, ve bunu bir yatırıma bağlayabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, işiniz, kariyeriniz, ve bu alandaki sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Özellikle strateji ve mentalite açısından sorumluluklarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Bakış açınızla ilgili yapmanız gereken bir takım revizyonlar söz konusu. Artık geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, işiniz ve ya günlük rutininiz ve düzeniniz ile ilgili girişimci konuşmalar sonucunda, borçlar ve harcamalar alanında birden fazla hedefe yönelmeniz mümkün.. Bu alandaki fikirler, projeler, özellikle iş ve çalışma alanında artan sorumluluklarınız ve görevleriniz nedeniyle  bir takım engellere, gecikmelere uğrayabilir. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, işiniz ile ilgili üzerinizde bulunan sorumlulukların artması nedeniyle çalışma arkadaşlarınız ile olan iletişiminizde stres yaratabilir. Birbirinizi ikna etme konusunda zorlayıcı davranabilirsiniz. Merkür Koç’ta, pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir ve ya iş yerinizdeki çalışma arkadaşlarınız size dik çıkışlarda bulunabilir. Sakinliğinizi koruyun. Aynı gün, Merkür’ün Jupiter ile olan olumlu açısı maddi anlamda gelirler ve kazançlar ile ilgili büyüme kararlarınızı gündeme getirebilir, bunları iş ortamındakilerle paylaşabilirsiniz.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte partneriniz, ortağınız ve ya tüzel kişilerle olan sözleşmeler ve ya kontratlar ile ilgili yeni bir döneme adım atabilirsiniz. Uzaklar ile ilgili yeni bir anlaşma ve ya sözleşme yapmanız mümkün. Kariyeriniz ve üst düzey ile olan ilişkiniz bu bağlamda etkilenebilir.

YÜKSELEN YAY

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, gelirler, kazançlar, bu alandaki sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Özellikle maddiyat açısından sorumluluklarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Mal varlıklarınızı nasıl yöneteceğiniz üzerinde stratejiler geliştirebilirsiniz. Artık geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, çocuğunuz ve ya aşk hayatınız ile ilgili fikirler, düşünceler, partnerinizle ve ya ortağınızla olan iletişiminizi arttırabilir. Bu alandaki fikirler, projeler, özellikle maddi konular alanında artan sorumluluklarınız ve görevleriniz nedeniyle  bir takım engellere, gecikmelere uğrayabilir. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, aşk hayatınızda ve ya çocuğunuz ile olan iletişiminizde stres yaratabilir. Birbirinizi ikna etme konusunda zorlayıcı davranabilirsiniz. Merkür Koç’ta, pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir ve ya birlikte olduğunuz kişi ve ya çocuğunuz size dik çıkışlarda bulunabilir. Sakinliğinizi koruyun. Aynı gün, Merkür’ün Jupiter ile olan olumlu açısı genel anlamda hayatınız, sağlığınız ve ya ilişkiler alanındaki bakış açınız ve hayat felsefeniz ile ilgili büyüme kararlarınızı gündeme getirebilir, bunları çocuğunuzla ve ya hayatınızdaki kişiyle paylaşabilirsiniz.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte çalışma ve ya iş alanında yeni bir başlangıca adım atabilirsiniz. Çalışma şartlarınız ve ofis içi düzen ile ilgili yeni bir güvenlik alanı yaratmanız mümkün. Uzaklardan gelecek bir kişi kadroya dahil olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, imajınız, kimliğiniz, tarzınız, hayat felsefeniz, genel anlamda baştan kurduğunuz yeni hayatınız ve bu alandaki sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında üzerinize düşen sorumluluklarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. İlişkilerinizi nasıl yöneteceğiniz üzerinde stratejiler geliştirebilirsiniz. Artık geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, aileniz, yuvanız ile olan iletişiminiz, taşınma ile ilgili fikirler, düşünceler, çalışma alanındaki iletişim trafiğinizi ve girişimciliğinizi arttırabilir. Bu alandaki fikirler, projeler, özellikle yeni hayatınızda artan sorumluluklarınız ve görevleriniz nedeniyle  bir takım engellere, gecikmelere uğrayabilir. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, ailenizle olan iletişiminizde stres yaratabilir. Sorumluluklarınızı yönetme konusunda başkalarına karşı zorlayıcı davranabilirsiniz. Merkür Koç’ta, özellikle uzaklarla olan iletişiminizde ve günlük hayatınızda iletişimde olduğunuz kişilerle olan konuşmalarınızda pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir ve ya onlar size dik çıkışlarda bulunabilir. Sakinliğinizi koruyun. Aynı gün, Merkür’ün Jupiter ile olan olumlu açısı genel anlamda hayatınız, sağlığınız ve hayat felsefeniz ile ilgili büyüme kararlarınızı gündeme getirebilir, içsel huzurunuz daha fazla artabilir. Yapıcı ve ılımlı konuşmalar sizin bakış açınızı değiştirebilir.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte aşk hayatınızda yeni bir başlangıca adım atabilirsiniz. Bu ilişkiyle birlikte kendinizi daha da güvende hissedebilirsiniz. Diğer taraftan, sahip olduğunuz gayrimenkullerden gelir elde etmeniz mümkün. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç sağlayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, kariyeriniz, sahip olduğunuz statü, işiniz ile ilgili gizli yürüttüğünüz projeler ve bu alandaki sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Özellikle kariyeriniz alanında üzerinize düşen sorumluluklarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Artık geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, kardeşleriniz, yakın çevreniz ile olan iletişiminiz, girişimci fikirler, sermaye yaratma konusundaki düşünceler, iletişim trafiğinizi ve girişimciliğinizi arttırabilir. Eğitimler gündeme gelebilir. Bu alandaki fikirler, projeler, özellikle kariyer alanındaki artan sorumluluklarınız ve görevleriniz nedeniyle  bir takım engellere, gecikmelere uğrayabilir, korkularınızı arttırabilir. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, kardeşleriniz ve ya  ailenizle olan iletişiminizde stres yaratabilir. Sorumluluklarınızı yönetme konusunda başkalarına karşı zorlayıcı davranabilirsiniz. Merkür Koç’ta, özellikle harcamalar ve masraflar konusunda iletişimde olduğunuz kişilerle olan konuşmalarınızda pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir ve ya onlar size dik çıkışlarda bulunabilir. Sakinliğinizi koruyun. Aynı gün, Merkür’ün Jupiter ile olan olumlu açısı genel anlamda sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, farklı kültürden olan ilişkileriniz ile ilgili büyüme kararlarınızı gündeme getirebilir.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte eviniz, yuvanız, aileniz alanında yeni bir başlangıca adım atabilirsiniz. Bu bir şekilde çalışma şartlarınızı, iş alanınızı etkileyecek bir başlangıç gibi görünüyor. Ortaklıklar, sözleşmeler, kontratlar ve aile alanında yeni oluşumlar gündeme gelebilir.

 

YÜKSELEN BALIK

30 Nisan’da Saturn’un Retro harekete geçmesiyle 2 Ekim’e kadar, gelecek planlarınız, beklentileriniz, sosyal çevreniz, kariyerden elde ettiğiniz gelir ve bu alandaki sorumluluklarınızın belirlenmesi, bu yeni görevleri nasıl yöneteceğiniz ile ilgili değerlendirmeler yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Artık geçmişle vedalaşma zamanı geldi. Detaylı bilgi için “Saturn Retro’su” yazımı okuyabilirsiniz.

Bu hafta 1 Mayıs’ta, Merkür’ün Mars ile olumlu açısı, özellikle de, taşınma, ev değiştirme, iki ev arasında gidip gelme, evde yapılacak tamiratlar ve benzeri konularda düşünceleri, iletişim trafiğinizi ve girişimciliğinizi arttırabilir. Gelirler ve kazançlar alanında önemli kararlar almanıza neden olabilir. Bu alandaki fikirler, projeler, özellikle uzun vadeli projeleriniz ile ilgili artan sorumluluklarınız ve görevleriniz nedeniyle  bir takım engellere, gecikmelere uğrayabilir, korkularınızı arttırabilir. Karamsarlıktan uzak durun.

3 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ile olan zorlu açısı, parasal konularla olan iletişiminizde stres yaratabilir. Sorumluluklarınızı yönetme konusunda başkalarına karşı zorlayıcı davranabilirsiniz. Merkür Koç burcunda. Bulunduğunuz ortamlarda, arkadaş çevresinde, özellikle gelecek planlarınız konusunda iletişimde olduğunuz kişilerle olan konuşmalarınızda pişman olacağınız laflar ağzınızdan kaçabilir ve ya onlar size dik çıkışlarda bulunabilir. Sakinliğinizi koruyun. Aynı gün, Merkür’ün Jupiter ile olan olumlu açısı genel anlamda kariyeriniz, profesyonel hayatınız ve üst düzey kişilerle olan ilişkileriniz ile ilgili büyüme kararlarınızı gündeme getirebilir.

5 Mayıs’ta Boğa Yeni Ay’ı ile birlikte kardeşiniz, yaşadığınız ortam, yakın çevrenizle olan iletişiminiz alanında yeni bir başlangıca adım atabilirsiniz. Çocuğunuz ve günlük rutininizle ilgili kendinizi daha güvende hissedeceğiniz bir ortam yaratabilirsiniz.

 

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş