4 – 10 Şubat 2019 – Haftalık Burç Yorumları

Hafta Kova burcundaki Yeni Ay ile yeni fakat krizlere neden bir takım başlangıçlara adım atmanızı sağlayacak. Venus Oğlak burcuna girerken, Merkür Balık burcuna geçiş yapıyor. Gezegenler yoğun bir biçimde birbirleriyle etkileşimde..

YÜKSELEN KOÇ
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. Uzaklarla ve ya farklı kültür, öğreti ve ya yüksek öğrenim gibi alanlarla ilgili yaratmak istediğiniz büyüme konusunda çevrenizin, arkadaşlarınızın fikirlerini alabilirsiniz. Bu alanda iletişim kurmak size keyif verebilir. Seyahat planları yapabilirsiniz.
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. 2 Mart’a kadar, kariyer, sosyal statü ve mesleki alanda takdir görebilir, otoritelerin onayını alabilirsiniz. Üst düzey kişilerle olan ilişkiniz sizi mutlu edebilir.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile yeni bir ortam, yeni bir sosyal çevre içinde bulunmanız mümkün. Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Uzun vadeli bir proje ve ya plan için ilk adımı atabilirsiniz.
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür’de Mars’ın yardımına koşacak. Yetenekleriniz ve rekabet gücünüzle, uzaklarla ilgili planlarınızda önemli gelişmeler yaratabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili hedeflerinizi destekleyen görüşmeler yapabilir, sosyal ağınızdan faydalanarak eyleme geçebilirsiniz.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek, sorunlarınıza daha farklı ve sıra dışı çözüm yolları yaratmanıza yardımcı olacak. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen Koç’lar, Retro sürece kadar, işiniz, çalışma ortamınız, alışkanlıklarınız ve de sağlığınız, kardeşlerinizle olan ilişkiniz konusunda dikkatli kararlar almalısınız. Yaratıcılığınızı konuşturun ve iyi düşünün…Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Stratejinizde eksikleri tamamlamak ile uğraşacaksınız.
YÜKSELEN BOĞA
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. Harcamalar ve borçlar, banka, kredi, ikramiye ve ya prim gibi mali alanlarla ilgili yaratmak istediğiniz gelişme konusunda üst düzey ve ya otoritelerden alacağınız haberler sizi sevindirebilir.
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. 2 Mart’a kadar, uzaklarla olan ilişkilerinizde, uzak yerde yaşayan bağlantılarınız ile olan ilişkilerinizde keyifli ve mutlu hissedebilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki bazı kişilerle uzaklara seyahat etmeniz mümkün.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile işiniz, kariyeriniz, mesleğiniz alanında yeni bir statü ve ya konum gündeme gelebilir. Yeni bir iş fırsatı ve ya terfi gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür’de Mars’ın yardımına koşacak. Başarılarınız sayesinde borç ve harcamalar, ikramiye ve ya prim gibi konularda önemli gelişmeler meydana gelebilir. Üst yönetimle yapacağınız konuşmalar, ortaklık, partner ve ya eşinizle ilgili arzularınız ve hedeflerinizde hızlı hareket edebileceğiniz bir alan açabilir.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek, ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda ihtiyacınız olan özgürlüğe giden yolda sıra dışı çözümler geliştirmenize yardımcı olabilir. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen Boğa’lar, Retro sürece kadar, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, gelecek planlarınız ve ya beklentileriniz konusunda dikkatli kararlar almalısınız. Yaratıcılığınızı konuşturun ve iyi düşünün…Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Stratejinizde eksikleri tamamlamak ile uğraşacaksınız.
YÜKSELEN İKİZLER
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve ya beraberlikler alanında yaratmak istediğiniz potansiyel ve ya gelişme, uzaklardan alacağınız haberler sayesinde kolaylaşabilir.
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. 2 Mart’a kadar, elde edeceğiniz bir takım yan gelirler sayesinde borçlar ve harcamalar alanında rahatlama sağlayabilirsiniz. Partnerinizle ise samimiyetiniz daha sıcak olabilir.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile uzaklarla ilgili bir proje başlatabilirsiniz. Sosyal ağınız artabilir, yeni bir dost edinebilirsiniz.
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür de Mars’ın yardımına koşacak. Uzaklarla ilgili yapacağınız bir konuşma, ortaklık ve ya partnerlik alanında bir fırsat doğurabilir. Gelecek planlarınız alanında aksiyona geçmenize neden olabilir.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek, uzun vadeli planlarınızı sıra dışı çözümlerle yönetmenize yardımcı olacak. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen İkizler, Retro sürece kadar, kariyer, mesleki alan konusunda dikkatli kararlar almalısınız. Üst yönetim ile iletişime dikkat. Yaratıcılığınızı kariyeriniz alanında konuşturun ve iyi düşünün…Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Stratejinizde eksikleri tamamlamak ile uğraşacaksınız.
YÜKSELEN YENGEÇ
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. Ortak gelirler, ikramiye, banka, kredi vb konularla bağlantılı alacağınız haberler sayesinde işiniz, çalışma şartlarınız ve ya sağlığınız ile ilgili gelişmeler için olumlu olabilir..
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. 2 Mart’a kadar, ikili ilişkileriniz ve birliktelikleriniz, ortaklıklarınız alanında keyifli bir süreç olabilir. Partnerinizle ile ilişkiniz daha romantik ve sıcak olabilir.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile yeni bir borca girebilir, yeni bir yatırım yapabilir ve ya eşinizle ortak bir bütçe yaparak bu konuda banka, kredi ve ya harcama alanında krizleri yönetme kararı alabilirsiniz.
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür de Mars’ın yardımına koşacak. Ödemelerinizi gerçekleştirmeniz size daha huzurlu bir çalışma ortamı yaratabilir. Kariyer alanında daha da hırslanmanızı sağlayabilir.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek, banka, kredi ve harcamalarla ilgili sıra dışı çözümler yaratmanızı sağlayacak. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen Yengeç, Retro sürece kadar, uzaklarla olan iletişiminiz, haberleşmeniz, aldığınız eğitim ve ya uzaklarla ilgili hayalci düşünceleriniz  konusunda dikkatli kararlar almalısınız. Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Stratejinizde eksikleri tamamlamak ile uğraşacaksınız.
YÜKSELEN ASLAN
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. Partnerinizle aşk, çocuklar, tatil ve ya eğlence gibi konular üzerinde konuşabilirsiniz.
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. 2 Mart’a kadar, Çalışma ortamınız, günlük rutininiz size daha fazla keyif verebilir. Partnerinizle ile ilişkiniz daha romantik ve sıcak olabilir.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile yeni bir ilişkiye, ortaklığa adım atabilirsiniz ve ya sözleşmeye imza atmak için girişimde bulunabilirsiniz.
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür de Mars’ın yardımına koşacak. Aşk, romantizm, çocuklar gündeminize oturabilir. Uzaklardaki hedeflerinizi ve girişimlerinizi hızlandıracak önemli görüşmeler yapabilir, ya da bir takım haberler alabilirsiniz.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında sıra dışı çözümler yaratmanızı sağlayacak. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen Aslan,  Retro sürece kadar, banka, kredi ve ya ek gelirleri nasıl yönetebileceğiniz ile ilgili kararlarda, aldığınız haberlerde, attığınız imzalarda dikkatli adımlar atmalısınız. Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Stratejinizde eksikleri tamamlamak ile uğraşacaksınız.
YÜKSELEN BAŞAK
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. İş alanında elde edeceğiniz bilgiler ve haberler ev ve aile konusundaki beklentilerinizi gerçekleştirmenizi sağlayabilir.
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. 2 Mart’a kadar, Aşk hayatınız, çocuklarınız, tatil, eğlence, işe dönüştürdüğünüz hobileriniz size daha fazla keyif verebilir.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile yeni bir çalışma ortamına, yeni çalışma şartlarına merhaba diyebilirsiniz. Kendinize yeni bir düzen ve ya rutin oluşturabilirsiniz. Sağlıklı besleme ve ya diyet konularına yönelerek, sağlığınızla ilgili bir takı krizleri yönetmeye çalışabilirsiniz..
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür de Mars’ın yardımına koşacak. İçinizdeki gizli potansiyeli ortaya çıkararak çalışma alanında başarılara imza atabilir, harcamalar, borçlar alanında kendinize koyduğunuz bir takım hedeflere ulaşabilirsiniz.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek, çalışma ortamı ve ya yaptığınız işle ilgili, ve ya sağlığınız, günlük rutininiz alanında sıra dışı çözümler yaratmanızı sağlayacak. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen Başak,  Retro sürece kadar, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında kararlarınızı iyice gözden geçirin. Attığınız adımlardan emin olun. Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Eksikleri tamamlamak uğraşacaksınız.
YÜKSELEN TERAZİ
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. Aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz ve ya ilgi alanlarınızla ilgili elde edeceğiniz bilgiler ve haberler, kardeşler, yakın çevre, eğitim ve ya öğretim gibi konularda bir takım gelişmelere ve ya iyileşmelere yardımcı olacak.
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. 2 Mart’a kadar, aileniz, eviniz, yuvanız, gayrimenkul alanı önem kazanabilir. Ailenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz gibi, maddi alanda da ev, arsa, toprak gibi gayrimenkullerin alımı – satımı önem kazanabilir.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile yeni bir aşka merhaba diyebilirsiniz. Bir hobinize eğilme kararı alabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında önemli gelişmeler ve ya başlangıçlar olabilir.
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür de Mars’ın yardımına koşacak. Bulunduğunuz sosyal çevre, arkadaşlar yardımıyla eğitim-öğretim, evraklar, ticaret gibi alanlarda gerekli fırsatı yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınız ve ya çocuklarla ilgili yapacağınız konuşmalar, ikili ilişkiler ve birliktelikler alanında gereken dinamizmi yaratabilir, bu alandaki hedeflerinize ulaşmanızı hızlandırabilir.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek, aşk hayatınız ve ya hobileriniz, çocuklarınız ile ilgili, sıra dışı çözümler yaratmanızı sağlayacak. Bu alanda beklenmedik haberler alabilirsiniz. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen Terazi,  Retro sürece kadar, günlük rutin, çalışma ortamı, şartları, düzeni alanında kararlarınızı iyice gözden geçirin. Attığınız adımlardan emin olun. Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Stratejinizde eksikleri tamamlamak ile uğraşacaksınız.
YÜKSELEN AKREP
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. Aileniz, yuvanız, gayrimenkul ile ilgili elde edeceğiniz bilgiler ve haberler, maddi alanda yaratmak istediğiniz potansiyele destek olacak.
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. 2 Mart’a kadar, partnerinizle ve ya ortağınız ile olan ilişkiniz zihnini meşgul edebilir. Statünüz ile ilgili bir takım teklifler gündeme gelebilir.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile ailenizle, yuvanızla ilgili bir girişimde bulunabilirsiniz.
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür de Mars’ın yardımına koşacak. Evinizden yöneteceğiniz bir takım işler, ek kazanç sağlayabilir, gelirlerinizi arttırabilir. İş alanında kendinize koyduğunuz hedeflerle ilgili nasıl bir yol izleyeceğiniz üstüne yoğunlaşabilirsiniz.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek, ev, aile, yuva ve ya taşınma ile ilgili, sıra dışı çözümler yaratmanızı sağlayacak. Bu alanda beklenmedik haberler alabilirsiniz. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen Akrep,  Retro sürece kadar, çocuklar, aşk hayatı, hobileriniz alanında kararlarınızı iyice gözden geçirin. Attığınız adımlardan emin olun. Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Stratejinizde eksikleri tamamlamak ile uğraşacaksınız.
YÜKSELEN YAY
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. Partnerlik ve ya ortağınızla yapacağınız kısa seyahatler, ve ya fikir alışverişleri sayesinde elde edeceğiniz bilgiler ve haberler, kişisel gelişim alanında yaratmak istediğiniz potansiyele destek olacak.
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bu oluşum, 2 Mart’a kadar, maddi alanda yeni kazançları beraberinde getirebilir. İşiniz sayesinde kazancınız artabilir.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile ailenizle, yeni bir fikir, yeni bir oluşum, yaşadığınız ortam ile ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. İnternet teknolojisi ve ya telekomünikasyon alanında bir eğitim almak için girişimde bulunabilirsiniz. Yeni bir araba, yeni bir iletişim aracı almak için kolları sıvayabilirsiniz. Yeni bir bakış açısı geliştirebilirsiniz.
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür de Mars’ın yardımına koşacak. Uzaklardan alacağınız bir haberle kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Seyahat fikirleri, yeni ufuklara açılmak, farklı bir kültürle iç içe olmak gibi konular sizin olgunlaşmanızı sağlayabilir. Çocuklar alanında ve ya aşk hayatınızla ilgili daha hızlı harekete geçmenize neden olabilir.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek partneriniz ve ya ortağınız ile ilgili, sıra dışı çözümler yaratmanızı sağlayacak. Bu alanda beklenmedik haberler alabilirsiniz. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen Yay,  Retro sürece kadar, eviniz, yuvanız, aileniz alanında kararlarınızı iyice gözden geçirin. Attığınız adımlardan emin olun. Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Stratejinizde eksikleri tamamlamak ile uğraşacaksınız.
YÜKSELEN OĞLAK
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. Gelirler ve kazançlar alanında elde edeceğiniz bilgiler ve haberler, yapacağınız görüşmeler, varsa ticaretiniz içsel huzurunuzu arttırarak,  sizin rahatlamanızı sağlayacak.
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bu oluşum, 2 Mart’a kadar, kişisel bakımınızla ilgilenebilir, görünümünüzde bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Kariyeriniz ve  aşk hayatınızda ilgiyi üstünüze çekebilirsiniz.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile ailenizle, yeni bir gelir, yeni bir kazanç elde edebilir, ve ya bu alanda bir girişimde bulunabilirsiniz. Belki de yeni bir işe başlıyorsunuz.
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür de Mars’ın yardımına koşacak. Maddi alanda elde edeceğiniz bir takım destekler, sizi huzurlu kılarken, parasal konularda yapacağınız bir takım görüşmeler ve ya alacağınız kararlar, ev ve aile alanında eyleme geçmenize yardımcı olabilir. Taşınmak isteyebilir, ve ya ailesel önemli bir karar alabilirsiniz.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek maddi alanda sıra dışı çözümler yaratmanızı sağlayacak. Bu alanda beklenmedik haberler alabilirsiniz. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen Oğlak,   Retro sürece kadar, uzaklarla, eğitim ve öğretim, kardeşleriniz ve ya yakın çevrenizle olan ilişkilerinizdeki kararlarınızı iyice gözden geçirin. Attığınız adımlardan emin olun. Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Stratejinizde eksikleri tamamlamak ile uğraşacaksınız.
YÜKSELEN KOVA
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. Elde ettiğiniz maddi destekler, seyahatler ve ya farklı kültürden olan insanlarla olan ilişkilerinizde büyük bir gelişme ve ya büyümeye yardımcı olabilir.
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bu oluşum, 2 Mart’a kadar, Uzaklardan biri ile gizli bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Ve ya platonik bir aşk yaşamanız mümkün. Bu ilişki gizli ve ya gözlerden uzak yaşanabilir. Bu durum içsel olarak bilinçaltınızda bir takım şifalanmalara yardımcı olacaktır.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; özel hayatınız, genel anlamda yaşamınız, stratejiniz, sağlığınız, görünümünüz, imajınız alanında yeni bir değişikliğe gitmenize neden olabilir. İkili ilişkiler alanında önemli bir strateji geliştirebilirsiniz. Bu durum bir şekilde çalışma şartlarınızı da ve ya günlük düzeninizi de içine katan bir karar olabilir.
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür de Mars’ın yardımına koşacak. İkili ilişkiler alanında partnerinizin size olan ilgisi, uzaklarla ilgili gelecek planlarınızın artmasına neden olabilir. Girişimci fikirler zihninizde dolaşabilir. Sizi daha hedef odaklı düşünmeye zorlayabilir.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek aşk, tatil, eğlence ve ya harcamalar alanında sıra dışı çözümler yaratmanızı sağlayacak. Bu alanda beklenmedik haberler alabilir, sıra dışı fikirler geliştirebilirsiniz. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen Kova, Retro sürece kadar, maddi alanda, kazançlar ve gelirler konusunda kararlarınızı, fikirlerinizi iyice gözden geçirin. Attığınız adımlardan emin olun. Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Stratejinizde eksikleri tamamlamak ile uğraşacaksınız.
YÜKSELEN BALIK
Hafta, Merkür ve Jupiter etkileşimiyle başlıyor. Ortağınız ve ya ikili ilişkinizdeki partneriniz ile ilgili bir takım gizli fikirleriniz, kariyer alanında yaratmak istediğiniz potansiyele ulaşmanızı sağlayabilir. Bu alanda bir takım fırsatları değerlendirebilirsiniz.
Venus aynı gün Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bu oluşum, 2 Mart’a kadar, sosyalleşme açısından olumlu etkilenmenize neden olacak. Arkadaşlarınızla ve ya içinde bulunduğunuz grup ile olan ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir, birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kariyer gelirlerinizde artış olabilir.
5 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; bir hobiyi, bir ilgi alanını işe dönüştürme fikriyle birlikte gizli bir girişimde bulunmanıza neden olabilir. Bu atılacak tohum, Dolunay ile birlikte potansiyelini ortaya koyacaktır. Bununla birlikte iş yeri ve ya çalışma ortamından bir kişi ile gizli bir ilişkiye adım atabilirsiniz.
8 Şubat’ta Güneş, Jupiter’e destek verirken, Merkür de Mars’ın yardımına koşacak. Çalışma ortamında ortaya koyacağınız potansiyel sayesinde kariyerinizde büyümek ve gelişmek alanında önemli adımlar atmış olacaksınız. Maddi alandaki hedeflerinize ulaşmak için bir çok fikir bu alanda zihninizi meşgul edebilir.
10 Şubat’ta Merkür, Balık burcuna geçmeden önce Uranus ile iletişime geçerek maddi alanda yaşadığınız iniş çıkışları yönetmek adına sıra dışı çözümler yaratmanızı sağlayacak. Merkür, uzun bir süre Balık burcunda kalacak ta ki 18 Nisan’a kadar..6 Mart’ta Balık burcunun son derecesinde geri harekete başlaması buna asıl sebep olacak. Yükselen Balık, Retro sürece kadar, özel hayatınız, partnerinizin sizinle olan düşünceleri ve fikirleri, kendinizle ilgili planladığınız izlemek istediğiniz yol konusunda kararlarınızı, fikirlerinizi iyice gözden geçirin. Attığınız adımlardan emin olun. Retro süreci bu tarz bir girişim için uygun olmayacak. Stratejinizde eksikleri tamamlamak ile uğraşacaksınız.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş