18 – 24 Şubat 2019 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzü oldukça dinamik. Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor.. Güneş Balık burcuna geçerken, Chiron Koç burcuna geçiyor. Gezegenler arası iletişim trafiği ise oldukça hızlı..Bu hafta önemli değişimler gündeminizi etkileyebilir.

 

YÜKSELEN KOÇ

Hafta, Güneş – Uranus etkisi başlayacak….Eski bir arkadaş ve ya sevgili sizinle kontağa geçmeye çalışabilir, ani bir haber alabilirsiniz. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. Bu durum kariyer alanında ve mesleki konularda bir ilişkiyi ve ya ortaklığı sağlamlaştırmanızı sağlayacak.Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, ile sağlık, alışkanlıklar, iş ve çalışma alanında bir dönemi kapatabilir. Bazı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak isteyebilirsiniz. Sağlığınız kötüyse bir tedavi sonuçlanabilir. Ve ya çalışma ortamınızda bazı sırlar ortaya dökülebilir ve sizin için yeni bir sayfa açılabilir. Bu durum sizi bazı hayallere ve ya yaratıcı çözümlere götürebilir. Ve siz bu fikirleri, üst yönetimle paylaşabilir, kariyerinizde ne kadar istikrarlı ve disiplinli olduğunuzu ispatlayabilirsiniz ve onlardan takdir görebilirsiniz. Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, gizli bir aşk macerasına ve ya kendinizi ispatlayabileceğiniz fakat gizli yürüteceğiniz bir projeye verebilirsiniz.

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir ve ya çok fazla fikir üzerinde iletişim trafiğinizi yoğunlaştırabilir.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Kariyer alanında önemli değişimler ve etkileşimler yaşayabilirsiniz. Hayal gücünüz ise size destek olmaya devam edecek.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta, Güneş – Uranus etkisi ile başlayacak..Eski bir patron ve ya müdür sizinle kontağa geçmeye çalışabilir, ani bir haber alabilirsiniz. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. Bu durum uzaklar, seyahatler ve ya buralardaki kişilerle olan bir ilişkiyi ve ya ortaklığı sağlamlaştırmanıza yardımcı olabilir. Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile çocuklar, aşk hayatı, bir ilgi alanı konusunda bir dönemi kapatabilir. Burada bir yeniliğe ve yeni bir düzene ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu durum sosyal çevrenizde bazı etkileşimler sayesinde sizi bazı hayallere ve ya yaratıcı fikirlere götürebilir. Spiritüel konuşmalardan etkilenebilirsiniz. Ve siz bu fikirleri, uzaktaki bu kişiyle paylaşabilir onlara ne kadar kararlı olduğunuzu gösterebilirsiniz. Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza verebilir, kendinizi adeta evden dışarıya atmak isteyebilirsiniz.

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir, özellikle de maddi alanda borçlar / yan gelirler, destekler alanında çok fazla fikir üzerinde iletişim trafiğinizi yoğunlaştırabilir.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Uzaklarla ilgili sıcak gelişmeler sizi beklemekte..Samimiyet derecenizi bir üst boyuta taşıyabilirsiniz. Çok kolay ikna olabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta, Güneş – Uranus etkisi ile başlayacak..Uzaklardaki bir yakınınız ve ya sosyal medyadan biri sizinle kontağa geçmeye çalışabilir, ondan ani bir haber alabilirsiniz. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. Bu durum bir  ilişkiyi ve ya ortaklığı sağlamlaştırmanıza yardımcı olabilir. Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile ev,yuva ve aile alanında bir dönemi kapatabilirsiniz. Burada bir yeniliğe ve yeni bir düzene ihtiyaç duyabilir, tüm eski şeylerden ve ya ailenizle ilgili pürüzlerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Bu durum kariyeriniz ile ilgili bazı hayallere ve ya yaratıcı fikirlere götürebilir. Ve siz özellikle maddi alanda yaratmak istediğiniz disiplini bu şekilde sağlayabilirsiniz . Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, kariyerinize ve mesleğinize verebilirsiniz. Sizin için parlak bir dönem başlamakta. Parlayabilirsiniz.

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir, özellikle de partnerinizle ve ya ortağınızla kariyer üzerinde iletişim trafiğinizi yoğunlaştırabilir.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Aşk hayatınızda sıcak gelişmeler sizi beklemekte. Partnerinizi kolay ikna edebilir, ilişkinizi daha da ileri boyuta taşıyabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta, Güneş – Uranus etkisi ile başlayacak..Finansal konularda biri sizinle kontağa geçmeye çalışabilir, mali alanla ilgili bir haber alabilirsiniz. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. Bu durum yürüttüğünüz bir ilişkiyi ve ya ortaklığı sağlamlaştırmanıza yardımcı olabilir. Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile fikirleriniz, düşünceleriniz özellikle de iş konusunda netleşebilir, kendinizi ifade edebilirsiniz. Bu alandaki fikirlerinizde bir yeniliğe ve yeni bir sisteme ihtiyaç duyabilir, tüm eski bakış açılarından kurtulmak isteyebilirsiniz. Bu durum uzaklar ile ilgili bazı hayallere ve ya yaratıcı fikirlere götürebilir. Ve siz özellikle ilişkinizde ve ortaklığınızda yaratmak istediğiniz disiplini bu şekilde sağlayabilirsiniz . Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, uzaklara, seyahatlere, uzaklarla olan ilişkilerinize verebilirsiniz.

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir, özellikle de çalışma arkadaşlarınız ve ya işvereninizle uzaklarla ilgili iletişim trafiğinizi yoğunlaştırabilir.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Ciddi birlikteliğinizde güzel gelişmeler sizi beklemekte.. Uzaklarla olan fikirleriniz partnerinizi kolayca ikna edebilir.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta, Güneş – Uranus etkisi ile başlayacak..Partneriniz ve ya ortağınızdan beklenmedik sürpriz bir haber alabilirsiniz. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. Çalışma ortamınızdaki pozsiyonunuzu ve sorumluluk alanınızı daha da  sağlamlaştırmanıza yardımcı olabilir. Diğer taraftan kendinizi son derece yalnız ve karamsar hissedebilirsiniz.  Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile maddi alanda gelirler ve kazançlar alanında sizin için netlik kazanan bir durum olabilir. Bazılarınız için bir gelir kapısı kapanabilir.Fakat sıkı çalışma ve disiplin sayesinde elinizin güçlü olduğunu unutmayın. Bu durum sizi ödemeler, ve ya partnerinizle olan ortak gelirler alanında  yaratıcı çözümlere götürebilir.. Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, harcamalar, ödemeler, ve borçlar alanına yönlendirebilirsiniz.

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir, özellikle de potansiyeliniz, yetenekleriniz ve becerileriniz alanında bir çok konuşma ve ya görüşme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burada gerçekçi olmanızda ve abartılı ifadelerden kaçınmalısınız.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Çalışma ortamında yerinizi karşınızdakini kolayca ikna ederek sağlamlaştırabilirsiniz. Üzerinizdeki sorumlulukları daha kolay yönetebileceğinizi düşünebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta, Güneş – Uranus etkisi ile başlayacak..Eski bir çalışma arkadaşınızdan beklenmedik sürpriz bir haber alabilirsiniz. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. İlgi ve ya hobi alanınızdan yarattığınız bir işte, sorumluluk ve görevlerinizin farkında hareket ederek, konumunuzu daha da  sağlamlaştırmanız mümkün. Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile ikili ilişkiler ve ortaklıklar ve kendi özel hayatınızla ilgili duygularınızı ve bakış açınızı net ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda yeni bir düzen ve ya sisteme ihtiyaç duyabilirsiniz. Ortaklıklar alanında aşırı yaratıcı fikirlere sahip olabilirsiniz. Aldanmaya, avunmaya dikkat..Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, ortaklıklar, birliktelikler ve ilişkiler alanına yönlendirebilirsiniz.

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir, özellikle de aileniz, yuvanız, eviniz alanında bir çok konuşma ve ya görüşme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burada gerçekçi olmanızda fayda var. Abartılı ifadelerden kaçının.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Hobiniz sayesinde elde ettiğiniz iş ve ya çocuklar alanında, derin izler bırakabilirsiniz..Aşk hayatınız için yılın en güzel günü denebilir. Partneriniz sizi çok kolay ikna edebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta, Güneş – Uranus etkisi ile başlayacak..Eski bir aşkınızdan ve ya arkadaşınızdan , sürpriz bir haber alabilirsiniz. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. Sizi derinden etkileyen bir ilişki konusunda karar aşamasına gelebilir, evet ve ya hayır diyebilirsiniz. Evet derseniz ilişkiniz boyut atlayabilir. Bunun yanı sıra evinizden yürüttüğünüz bir iş varsa bu alanda bir destek ve ya maddi kaynak yakalamanız mümkün.Gayrimenkul alanında bir imza atabilirsiniz. Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile bilinçaltınız, herkesten sakladığınız bir takım çalışmalar, iş konuları alanında tamamlanma ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz. Gizli ve ya kapalı kapılar ardından yürüttüğünüz bir projeyi tamamlayabilirsiniz. Çalışma alanınızda bir çok yaratıcı fikir ve idealler doğrultusunda bu başarıyı elde etmeniz ve kalıcı bir iz bırakmanız mümkün.. Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, çalışma ortamı, şartları, günlük rutin, düzen ve planlama alanına yönlendirebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilir, sağlığınıza dikkat edebilirsiniz.

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir, özellikle de eğitim, öğretim, farklı felsefeleri yayma gibi düşünceleriniz alanında bir çok konuşma ve ya görüşme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burada gerçekçi olmanızda fayda var. Abartılı ifadelerden kaçının.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Eğer ilişkinize devam kararı aldıysanız, arzulu ve şehvetli bir geceye imza atabilirsiniz. Ertesi gün alacağınız haberler ne kadar doğru karar verdiğinizi gösterecektir. Eğer bitirme kararı aldıysanız, evde bir takım temizlikler ve ya değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Dekorasyon için harcama yapabilir, evinizi güzelleştirebilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN AKREP

Hafta, Güneş – Uranus etkisi ile başlayacak..Aileniz ve ya yuvanız alanda, sürpriz bir haber alabilirsiniz. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. Partnerinizle ciddi bir konuyu, birlikteliğinizi ve ya ortağınızla iş konularını masaya yatırabilirsiniz. Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, gelecek planlarınız ve ya beklentileriniz alanında tamamlanma ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bir arkadaşınızla ilişkinizi kesebilirsiniz. Bu durum aşk ve çocuklar alanında sizi bazı hayallere ve ya yaratıcı çözümlere götürebilir. Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, çocuklar, aşk hayatı, hobileriniz alanına yönlendirebilirsiniz..

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir, özellikle de maddi konularla ilgili çok fazla konuşma ve ya görüşme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burada gerçekçi olmanızda fayda var. Abartılı ifadelerden kaçının.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Eğer hafta başındaki görüşme konusunda kafanız netleştiyse buradaki değişimi yaratmanız daha kolay olabilir, karşınızdakini nasıl ikna edebileceğinizi daha iyi biliyor olabilirsiniz, belki de o sizi ikna edebilir.

YÜKSELEN YAY

Hafta, Güneş – Uranus etkisi ile başlayacak..Yakın çevrenizden, kardeşlerinizden ve ya tamamen sosyal medyadan sürpriz bir haber ve ya bilgi alabilirsiniz. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. İşinizle, takım arkadaşlarınız ciddi iş konularını masaya yatırabilirsiniz. Kazançlar ile ilgili bir anlaşmaya varabilirsiniz. Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile kariyeriniz ve profesyonel hayatınız alanında tamamlanma ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz. Önemli bir projeyi tamamlayabilir, isminizden söz ettirebilirsiniz. Kararlı ve disiplinli olduğunuzu ispatlayabilirsiniz. Bu durum sizi aileniz ve yuvanız ile ilgili bazı hayallere ve ya yaratıcı çözümlere götürebilir. Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, aileniz, yuvanız, eviniz alanına yönlendirebilirsiniz..

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir, özellikle de özel hayatınız ve ortaklıklarınız ve genel anlamda yaşamınız ile ilgili çok fazla konuşma ve ya görüşme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burada gerçekçi olmanızda fayda var. Abartılı ifadelerden kaçının.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Eğer hafta başındaki maddi alandaki görüşme konusunda kafanız netleştiyse buradaki değişimi yaratmanız daha kolay olabilir, karşınızdakini nasıl ikna edebileceğinizi daha iyi biliyor olabilirsiniz, belki de o sizi ikna edebilir. Önemli bir yatırım kararı alabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta, Güneş – Uranus etkisi ile başlayacak..Maddi alanda gelirler ve kazançlarla ilgili sürpriz bir haber ve ya bilgi alabilirsiniz. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. İşinizle ve kariyerinizle ilgili ciddi bir kararla hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Statünüz bu alanda önem kazanabilir. Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile uzaklar, seyahatler ve ya farklı bir öğreti ve felsefe alanında bitiş ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz. Önemli bir eğitimi tamamlayabilir, üstünüze düşen görevi yapabilirsiniz. Kararlı ve disiplinli çalıştığınızı ispatlayabilirsiniz. Bu durum sizi kişisel gelişim alanında  yaratıcı çözümlere götürebilir. Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, bilginiz, eğitiminiz, haberleşmeleriniz alanına yönlendirebilirsiniz..

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir, özellikle de bilinçaltınız, gizli korkularınız, endişeleriniz ve ya gizli bir takım felsefi çalışmalarınız ile ilgili çok fazla konuşma ve ya görüşme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burada gerçekçi olmanızda fayda var. Abartılı ifadelerden kaçının.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Eğer hafta başındaki özel hayatınızla ilgili ciddi konularda kafanız netleştiyse buradaki değişimi yaratmanız daha kolay olabilir, karşınızdakini nasıl ikna edebileceğinizi daha iyi biliyor olabilirsiniz, belki de o sizi ikna edebilir. Önemli belki fiziksel ve ya imaj alanında bir değişim, yeni bir görünüm konusunda karar verebilirsiniz.

 

YÜKSELEN KOVA

Hafta, Güneş – Uranus etkisi ile başlayacak..Özel hayatınız, görünümünüz ve ya genel anlamda yaşamınıza bakış açınızı değiştirecek yeni bir bilgi keşfedebilir, ya da benzer bir konuda haber alabilirsiniz. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. Uzun zamandan beri gizli tasarladığınız uzaklarla ilgili kariyer planlarınız konusunda güzel gelişmeler sizi beklemekte. Önemli bir görüşme yapabilirsiniz. Uzaklardan bir kişinin desteğini alabilirsiniz. Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile uzaklar, borç, harcama, banka ve ya kredi gibi konularda bir bitiş ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz. Önemli bir borcu kapatabilir, üstünüze düşen görevi yapabilirsiniz. Bu durum sizi maddi alanda, gelirler ve kazançlar alanında bazı hayallere ve ya yaratıcı çözümlere götürebilir. Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, maddi konular, kazançlar, gelirler alanına yönlendirebilirsiniz..

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir, özellikle de sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, seyahat planları alanında çok fazla konuşma ve ya görüşme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burada gerçekçi olmanızda fayda var. Abartılı ifadelerden kaçının.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Eğer hafta başındaki ciddi konularda kafanız netleştiyse buradaki değişimi yaratmanız daha kolay olabilir, karşınızdakini nasıl ikna edebileceğinizi daha iyi biliyor olabilirsiniz, belki de o sizi ikna edebilir. Gizli bir aşk ilişkisine adım atmanız mümkün..Birisi gerçekten ayaklarınızı yerden kesebilir.

YÜKSELEN BALIK

Hafta, Güneş – Uranus etkisi ile başlayacak..İş ve çalışma alanınızla ilgili gizli bir bilgiye ulaşabilir ya da benzer bir konuda beklenmedik bir haber alabilirsiniz. Maddi konular konusunu da ilgilendiren bu haber ile ilgili beklemede kalın. Aynı gün Venus ve Saturn, aynı dereceyi paylaşacaklar. Eski bir aşkınızla ve ya önemli bir şahıs ile karşılaşabilirsiniz. Fakat bu alanda bir takım sınavlar olduğunu bilmelisiniz. Karmik ilişkiler hayatınızı etkilemekte.

19 Şubat’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile partnerinizle ve ya ortağınız ile ilgili bir bitiş ve ya farkındalık yaşayabilirsiniz. Önemli bir ilişkiyi bitirme kararı alabilirsiniz. Aynı gün Güneş’in Balık burcuna geçmesiyle bir ay süresince dikkatinizi, kendinize, giyiminize, görünümünüze, özel hayatınızla ilgili stratejilerinize yönlendirebilirsiniz..Yaratıcı fikirlerle hareket etmek isteyebilirsiniz.

22 Şubat’ta Merkür – Jupiter zorlu açısı, Dolunay enerjisinde tamamladığınız ve ya aydınlandığınız konuyla ilgili özgüveninizi arttırabilir, özellikle de uzaklarla bağlantılı olan kariyeriniz ve işiniz alanında çok fazla konuşma ve ya görüşme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burada gerçekçi olmanızda fayda var. Abartılı ifadelerden kaçının.

23 Şubat’ta ilişkiler ve para gezegeni Venus, Pluto ile buluşuyor. Merkür’de onlara destek olacak. Eğer hafta başındaki karşılaşma ve ya gelecek planınız ile ilgili kafanız netleştiyse buradaki değişimi yaratmanız daha kolay olabilir, karşınızdakini nasıl ikna edebileceğinizi daha iyi biliyor olabilirsiniz, belki de o sizi ikna edebilir. Yeni bir aşka yelken açabilir ve ya eski bir aşka tekrar şans verebilirsiniz.

 

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş