Bio-Enerji Terapisi

Bio-enerji terapisi, çoğu sağlık probleminin kökünde bulunan stresle baş etme de mükemmel ve çok güçlü bir şifa yoludur.

Vücudun enerji sistemine ve ya çakra sistemine uygulanan eski bir Doğu şifa tekniğine dayanır. Yedi ana çakradaki kişinin belirli fiziksel, duygusal ve manevi motivasyonunu düzenler. Çakra sistemi optimum şekilde çalışmadığında, çakraların birinde veya hepsinde enerji engellenebilir ve fiziksel ve ya duygusal düzeyde kişi de sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu enerji tıkanıklığı, herhangi bir hastalık gelişmeden yapıldığında olası sorunlar engellenmiş olur. Bio-enerji terapisi ile, vücudun enerji sistemindeki blokajlar temizlenir,  enerji bedeni dengeye gelir ve bağışıklık sistemine destek vererek bedenin iyileşmesine yardımcı olur.

Kronik sırt/ boyun/ omuz ağrısından, duygusal blokajlara (anksiyete, depresyon, travma), uykusuzluk, migren, artrit, sindirim problemleri ve daha bir çok sağlık sorununa kadar çok çeşitli konularda yardımcı olabilir. Sorunlar zamanla yok olur, beden tamamen iyileşebilir.

Enerji akıllıdır. Enerji terapisine başlandığı anda enerji, vücutta sorunlu bölgeyi işaret eder ve o noktaya akmaya başlar.

Bu alanda seans almak için aşağıdaki iletişim formunu doldurabilir ve ya iletişim bölümündeki telefon numarasını arayabilirsiniz.

Error: Contact form not found.

Paylaş