31 Aralık 2018 – 6 Ocak 2019 – Haftalık Burç Yorumları

Yılın ilk haftası inanılmaz bir tempoyla başlıyor. Mars Koç burcuna, Merkür ise Oğlak burcuna geçiyor. Venus, Chiron ile akışta. 6 Ocak’ta ise, Oğlak burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor ve büyük bir dönüm noktasının ilk kapısını açıyor.
YÜKSELEN KOÇ
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, özel hayatınız, kişisel hedefleriniz, borçlar ve harcamalar, banka ve kredi gibi konular eylemlerinizde etken olabilir.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmalarıyla, kariyer ve profesyonel hayatınızda parlayabilir, yeteneklerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Rekabet ortamı içinde kendinizi bulabilirsiniz. Daha ciddi, disiplinli ve de sorumluluk sahibi davranabilirsiniz.
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun. Aldığınız eğitim, uzaklarla olan iletişiminiz, aldığınız haberler, yetersizlik duygusuna neden olabilir. Yenilikçi yaklaşım tarzınızla bu alanda bir çok farklı çözüm yaratabilirsiniz. Diğer yandan kazandığınız başarı, sizi mutlu edebilir, daha fedakar davranmanıza, daha fazla hayal kurmanıza neden olabilir.
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, üst yönetim ile olan iletişiminiz artabilir, daha fazla kariyer ve profesyonel hayat odaklı düşünceler içine girebilirsiniz. Elde ettiğiniz bir takım yan gelirler ve ya maddi destekler bu bağlamda bazı yaralarınızı şifalandırabilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, profesyonel hayatınız ve mesleğinizde önemli bir değişiklik yapabilir, terfi edebilir ve ya yeni bir iş sahibi olabilirsiniz.
YÜKSELEN BOĞA
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, ilişkileriniz, ortaklıklarınız, bu alandaki endişeleriniz ve ya korkularınız, girişimleriniz ve ya eylemlerinizde ana etken olabilir.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmalarıyla, ailenizle birlikte uzaklara gidebilir, hem iş, hem aile ilişkilerinizi kuvvetlendirecek yolculuklar yapabilirsiniz. Ailenizden biri iş yolculuğuna çıkabilir.
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun.  Harcamalar ve borçlar, banka ve kredi konusunda alacağınız haberler, özellikle gelecek planlarınızla ilgili olarak sizde yetersizlik duygusuna neden olabilir. Yine de gelirleriniz konusunda alacağınız ani haberler, bu alanda çözümcül olabilir. Kendinizi daha huzurlu ve rahat hissedebilirsiniz.
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, uzaklarla ve iş nedeniyle kurduğunuz bağlantılar ile olan iletişiminiz artabilir, daha fazla seyahat yapmak ve ya iletişim kurmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkiniz ve ortaklığınızdaki mutluluk sizin bazı yaralarınıza şifa olabilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, uzaklar, uzaklardaki iş konuları ve sorumluluklar alanında önemli bir değişiklik yapabilir, farklı bir ülkede ve ya şehirde iş sahibi olabilirsiniz.
YÜKSELEN İKİZLER
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, çalışma ortamı, şartları, bulunduğunuz pozisyon ve bu alandaki umutlarınız ve beklentileriniz; girişimleriniz ve ya eylemlerinizde ana etken olabilir. Bu alanda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmalarıyla, kardeşleriniz ve ya yakın çevreniz, borç ve harcamaları bir düzen ve disipline oturtmak adına kurmak adına çaba sarf edebilir. Borçlarınızı ve harcamalarınızı yönetmek ve azaltmak konusunda fikirler üretebilirsiniz.
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun.  Taşınmak ve ya yer değiştirmek konusunda düşünceleriniz, yapacağınız görüşmeler, özellikle kariyerinizle ilgili olarak sizde yetersizlik duygusuna neden olabilir. Yine de ortaklıklar, ikili ilişkiler ve ya partneriniz tarafından alacağınız sürpriz haberler, bu alanda size farklı bir çözüm olabilir. Kariyerinizle ilgili daha iyimser ve umut dolu bir bakış açısına sahip olabilirsiniz.
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, borçlar, harcamalar, banka ve kredi gibi konularda iletişiminiz artabilir, evraklar, sözleşmeler ön plana çıkabilir. Zihniniz, aileniz ve mali konularla dolu olabilir. İş ortamınızdaki ilişkiler, dostluklar bu bağlamda bazı yaralarınızı şifalandırabilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, borçlar ve ya kredi, miras gibi konularda önemli bir adım atabilir, yeni bir borca girebilir, kredi çekebilir ve ya borçlar alanında yeni bir disiplin ve düzen kurabilirsiniz.
YÜKSELEN YENGEÇ
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, gelirler, kazançlar, maddi konular, kariyeriniz ve profesyonel hayatınızda daha girişimci ve hırslı hareket etmenize neden olabilir. Bu alanda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmalarıyla, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve ya partnerinizle olan ilişkinizde, önemli kararlar alabilir, bir takım konuları bir disiplin içine koyabilir, önemli anlaşmalara imza atarak, ortaklıkları ve ilişkileri kalıcı bir hale getirebilirsiniz. Maddi konular bu bağlamda önem kazanabilir.
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun. Çalışma konuları ve ya işteki düzeniniz konusunda düşünceleriniz, yapacağınız görüşmeler, özellikle uzaklar ve ya seyahatler konusunda, sizde yetersizlik duygusuna neden olabilir. Yine de kariyer ve profesyonel hayatınız kanalında alacağınız sürpriz haberler, sizi şaşırtabilir. Uzaklarla ilgili daha fazla hayal kurmanıza neden olabilir..
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, ikili ilişkiler, ortaklıklar konusunda ve ya partnerinizle olan iletişiminiz artabilir, evraklar, sözleşmeler, imzalar ön plana çıkabilir. Zihniniz, yapacağınız anlaşmalar, iş ve ortaklıklar alanındaki stratejilerle dolu olabilir. Çocuklar ve ya aşk hayatınızdaki mutlu süreç bu bağlamda bazı yaralarınızı şifalandırabilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında önemli bir adım atabilir, evlenebilir, ortak olmak için bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. Yeni bir işe girebilirsiniz.
YÜKSELEN ASLAN
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, aileniz, eviniz, yuvanız, özellikle uzaklar, seyahatler ve farklı ülkeler ve ya şehirler konusunda daha hırslı davranmanıza , daha hedef odaklı hareket etmenize neden olabilir. Bu alanda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmalarıyla, çalışma ortamınızda, iş hayatınızda, işiniz ve ya sahip olduğunuz sorumluluklar alanında daha ciddi ve disiplinli davranabilir, üzerinize daha fazla sorumluluk alarak kendi potansiyelinizi ortaya koyabilirsiniz.
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun. Tatil, eğlence, çocuklar, hobileriniz konusunda düşünceleriniz, yapacağınız görüşmeler, özellikle harcamalar ve masraflar konusunda, sizde yetersizlik duygusuna neden olabilir. Yine de uzaklardan alacağınız sürpriz haberler, sizi şaşırtabilir. Bu durum harcamalarınız ve ya masraflarınız konusunda daha da temkinsiz hareket etmenize neden olabilir.
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, çalışma ortamınızda, çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artabilir, sorumluluklar ve görevler alanında zihniniz yoğun olabilir.  Aileniz ile olan ilişkileriniz, bu bağlamda bazı yaralarınızı şifalandırabilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, ofis içinde şartlar değişebilir, yeni bir yönetim gelebilir, yeni sorumluluklar alabilir ve ya yönetici konumuna geçiş yapabilirsiniz.
YÜKSELEN BAŞAK
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, harcamalar ve ya banka, kredi, miras ve ya yan maddi gelirler konusunda özellikle yeni girişimlerde bulunabilirsiniz, daha hırslı davranabilir, hedef odaklı hareket edebilirsiniz.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmalarıyla, çocuklar, aşk hayatınız, hobinizi ve ya ilgili alanınızı işe döndürme konusunda daha ciddi ve disiplinli davranabilir, kendinizi ispat edebilirsiniz.
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun. Ev, yuva, gayrimenkul, aile içi iletişim ve ya taşınma gibi konularda düşünceleriniz, yapacağınız görüşmeler, özellikle partnerinizle olan ilişkinizde, kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Yine de bir takım yan gelirler konusunda alacağınız sürpriz haberler, sizi şaşırtabilir. Bu durum partnerinizle olan ilişkinizde daha verici, fedakar hareket etmenize neden olabilir.
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, kariyerinizle ilgili düşünceler, fikirler potansiyel iş ortamı yaratmanız konusunda yoğunlaşmanıza neden olabilir. Uzaklar ve ya farklı kültürden olan kişilerle olan ilişkileriniz, bu bağlamda bazı yaralarınızı şifalandırabilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, bir bayan arkadaşınızla, bir hobi ve ya ilgi alanınızı işe çevirebilir, kendi işinizi kurabilirsiniz.
YÜKSELEN TERAZİ
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, gelirler, kazançlar ve ya maddi konular ikili ilişkiler ve ya iş ilişkilerinizde temel motivasyon kaynağı olabilir. Bu konuda daha hırslı davranabilir, hedef odaklı hareket edebilirsiniz.  Eşiniz ve ya ortağınız, maddi konularda size destek olabilir ve ya siz ona bu alanda destek olabilir, gerekli motivasyonu sağlayabilirsiniz.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmalarıyla, arkadaşlarınız ve ya sosyal çevrenizi evinizde, ailenizle, yuvanızda misafir edebilirsiniz. Üzerinizdeki sorumlulukları yönetebilmek için, bir arkadaşınızdan destek alabilirsiniz.
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun. Eğitim, öğretim, farklı felsefeler, diller, yüksek öğrenim gibi konularda düşünceleriniz, yapacağınız görüşmeler, özellikle harcamalar, borçlar konusunda kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Yine de iş ortaklıklarınız, partneriniz, ve ya müşterileriniz kanalından alacağınız sürpriz haberler, sizi şaşırtabilir. Bu durum çalışma ve iş konularında daha verici, fedakar hareket etmenize neden olabilir.
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, aile, yuva, gayrimenkul alanında sorumluluklarınız konusunda zihniniz çok meşgul olabilir. Evden işlerinizi yönetebilir, çalışabilir, bu süreçte evden taşınma gibi durumlar gündeme gelebilir. Maddi alanda elde ettiğiniz başarılar, bu bağlamda bazı yaralarınızı şifalandırabilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, yeni bir iş kolunda girişimde bulunabilir, home office bir işe adım atabilir, yeni bir ev ve ya yuva kurabilirsiniz.  Üzerinize yeni sorumluluklar ve ya görevler alabilirsiniz.
YÜKSELEN AKREP
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, kişisel hedefleriniz, potansiyeliniz, lider ruhluluğunuz, çalıma ortamı ve iş yerinde, günlük rutininizde motivasyon kaynağı olabilir. Ofiste ve ya iş ortamında daha hırslı davranabilir, hedef odaklı hareket edebilirsiniz.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmalarıyla, üst düzey yöneticiler, otoriteler kariyer yolunuz ile ilgili konularda fikirlerinizi etkileyebilir. Özellikle üst düzey erkek yöneticiler sizin fikirlerinizi destekleyebilir, ve ya profesyonel hayatınız konusunda size önemli tavsiyeler verebilir.
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun. Gelirler ve kazançlar gibi konulardaki düşünceleriniz, yapacağınız görüşmeler, özellikle çocuklar, aşk hayatı ve ya hobilere ve ya eğlenceye ayırdığınız vakit konusunda kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Yine de iş yerinden ve ya çalışma ortamından alacağınız sürpriz haberler, sizi şaşırtabilir. Bu durum çocuklarınız, aşk hayatınız, ilgi alanlarınız konusunda daha verici, fedakar ve gönüllü hareket etmenize neden olabilir.
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, kariyer alanından elde ettiğiniz kazançlar, diğer yandan borçlar ve harcamalar alanında hesap, kitaplar, zihninizi çok meşgul olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için oldukça kafa yorabilirsiniz. Partnerinizin ilgisi ve size verdiği önem bu bağlamda bazı yaralarınızı şifalandırabilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, yeni bir iş nedeniyle yaşadığınız ortamı değiştirebilirsiniz. Kariyer alanında tamamen yeni bir girişimde bulunmak için yeni fikirler üretebilirsiniz. Hayal kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra kardeşlerinizin hayatında önemli başlangıçlar gündeme gelebilir.
YÜKSELEN YAY
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, bilinçaltınızdaki endişeler, korkular, bir takım bağımlılıklarınız, bulunduğunuz rekabet ortamı içinde sizin için motivasyon kaynağı olabilir. Kendinizi ispat etmek için oldukça hırslanabilirsiniz. Aşk hayatınız fırtınalı olabilir. Çocuğunuzla olan ilişkilerde fevri, öfkeli ve agresif bir tavır benimseyebilirsiniz.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmalarıyla, uzaklardan size gelecek olan bir para ve ya gelir nedeniyle, hesabınızı ve kitabınızı daha dikkatli yapmanız gerekebilir. Bir takım gelirlerinizin azalması bu alanda sizi önemli sınavların beklediğini göstermekte. Harcamalarınıza dikkat!
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun. Hayatınız ve kariyeriniz konusunda aldığınız bazı kararlar ve ya sahip olduğunuz felsefe ve ya anlayış özellikle aileniz, yaşadığınız ortam, gayrimenkul konusunda kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Çocuklar ve ya aşk hayatınız kanalında alacağınız sürpriz haberler, sizi şaşırtabilir. Bu durum aileniz ve yaşadığınız ev konusunda sizi yine bir takım hayallere sizi sürükleyebilir.
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, kariyer, profesyonel hayat, elde ettiğiniz kazançlar, diğer yandan ortaklıklar ve ya partneriniz ile yaptığınız konuşmalar, zihninizi çok meşgul edebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için oldukça kafa yorabilirsiniz. Gizli bir ilişki, bu bağlamda bazı yaralarınızı şifalandırabilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, yeni bir gelir elde edebilir, yeni bir kazanç kapısına sahip olabilirsiniz.  Aynı zamanda ortak ve ya eş destekli de bir paranın size gelmesi mümkün.
YÜKSELEN OĞLAK
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, arkadaşlarınızı, sosyal çevrenizi, evinizde daha fazla ağırlayabilirsiniz. Aile içinde sahip olduğunuz arkadaşlar ve ya girdiğiniz ortamlar, problem yaratabilir, ev hayatınız ve ya aile ortamınız kaosa dönüşebilir, kavga ve münakaşalara dikkat! Evde ve ya aile içinde, daha agresif ve sinirli bir ortama sahip olabilirsiniz.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmalarıyla elde edeceğiniz bir yan gelir ve ya maddi destekle özel hayatınızda yapmak istediğiniz sadeleşme ve ya kurmakta olduğunuz yeni hayata katkıda bulunabilirsiniz.
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun. Çalışma ve iş hayatınız konusunda aldığınız bazı kararlar ve ya sahip olduğunuz felsefe ve ya anlayış özellikle kardeşleriniz, yakın çevreniz, genel anlamda düşünce konusunda belirlediğiniz stratejiler alanında kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Aile ve ya ev ortamında alacağınız sürpriz haberler, sizi şaşırtabilir. Bu durum genel anlamda hayatınızla ilgili daha hayalperest ve ya yaratıcı fikirlere alan açabilir.
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, özel hayatınız ve duruşunuz, imajınız, tavrınız ile ilgili alanda, farklı felsefeler, öğretiler konusunda bir çalışma ortamı yaratmak oldukça etken olabilir. Farklı bir bakış açısı ile birlikte, farklı çalışma alanları da gündeme gelebilir, kafanızı meşgul edebilir. Kariyer nedeniyle elde ettiğiniz başarılar, çevre, dostluklar bu bağlamda bazı yaralarınızı şifalandırabilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, tamamen yeni bir görünüme, tarza sahip olabilir, özellikle yeni bir iş ile birlikte yeni bir kimliğe, statüye sahip olabilirsiniz. Partneriniz, ortağınız bu konuda size destek olabilir, ve ya bu yeni girişime sebep olabilir.
YÜKSELEN KOVA
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, özellikle kariyer ve profesyonel hayatınız ile ilgili daha girişimci, hedef odaklı ve yaratıcı fikirlere sahip olabilirsiniz. Lider ruhunuz, girişimciliğiniz, iş bitirici yaklaşımınız sizi daha sabırsız, agresif ve aceleci yapabilir, yaşadığınız ortamda ve ya kardeşlerinizle olan iletişiminizde daha öfkeli ve ya kavgacı bir tutum sergileyebilirsiniz.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmasıyla, gizli ve ya perde arkasından yürütmek isteyeceğiniz bir ilişkiye ve ya iş ortaklığına  adım atabilirsiniz. Bu ilişkiniz size kariyer alanında oldukça yardımcı olabilir. Uzun vadeli ve ya kalıcı bir birliktelik gündeme gelebilir.
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun. Çalışma ve iş hayatınız konusunda aldığınız bazı kararlar ve ya sahip olduğunuz felsefe ve ya anlayış özellikle kardeşleriniz, yakın çevreniz, genel anlamda düşünce konusunda belirlediğiniz stratejiler alanında kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Aile ve ya ev ortamında alacağınız sürpriz haberler, sizi şaşırtabilir. Bu durum genel anlamda hayatınızla ilgili daha hayalperest ve ya yaratıcı fikirlere alan açabilir.
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, sosyal çevreniz ve ya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar, bilgi paylaşımı, maddi anlamda kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Kardeş ve ya yakın çevrenizden gelecek olan beklenmedik bir haber sizi sevindirirken, kazançlar konusunda tekrar hayal kurmanıza neden olabilir. Uzaklarla bağlantılı ilişkileriniz bu bağlamda bazı yaralarınızı şifalandırabilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, çalışma konuları, iş ortamı, iş kurma ve ya bir statüye sahip olma konusunda gizli bir girişimde bulunmanız mümkün. Bu girişim size maddi konuda bir çok beklentiye ve ya hayale sürüklese de, gerçekçi yaklaştığınız nokta da işin hacmi oldukça potansiyel taşıyabilir.
YÜKSELEN BALIK
Hafta, 1 Ocak’ta Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle başlıyor. 14 Şubat’a kadar, özellikle uzaklar, seyahatler ve ya farklı kültürler vasıtasıyla elde edeceğiniz gelirler ve kazançlar alanında kendinizi daha motive ve ya hedef odaklı hissedebilirsiniz. Bu alanda bir takım girişimlerde bulunmanız mümkün.
2 Ocak’ta Güneş ve Saturn’un aynı derecede buluşmasıyla, çalışma ortamınızdan bir kişiyle sıkı bir dostluk kurabilir, birlikte, gelecek planlarınızı yaparak, arkadaşlığınızı kalıcı hale getirebilirsiniz. Diğer yandan iş alanında gelecek planlarınız konusunda daha disiplinli ve ciddi bir yaklaşım benimsemeniz mümkün.
3 Ocak’ta, gündem son derece yoğun. Ortaklıklar, aile ve iş konusunda aldığınız bazı kararlar ve ya sahip olduğunuz anlayış kendinizle ilgili beklentileriniz, hayalleriniz konusunda biraz daha yetersiz ve tatminsiz hissetmenize neden olabilir. Maddi konularla ilgili alacağınız sürpriz haberler, sizi şaşırtabilir. Bu durum genel anlamda gelecek planlarınız sizdeki olumlu etkisini arttırabilir.
5 Ocak’ta, Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, kariyer nedeniyle sahip olduğunuz çevre ile olan iletişiminiz artabilir, sahip olduğunuz gelirler gündem maddesi olabilir. İlişkiler bu bağlamda bazı yaralara şifa getirebilir.
6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süreç boyunca, yeni bir arkadaş çevresine, sosyal ortama sahip olabilirsiniz. Diğer yandan iş ve ya kariyer alanında uzun vadeli bir planın ilk tohumlarını atabilirsiniz.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş