7 Kasım 2018 saat 18:00 de 15 derece Akrep burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek.

Hayatınızda bu süreçte, bir takım başlangıçlar, bir takım girişimler yaratmanız mümkün.

Bu Yeni Ay, Akrep burcunda bulunması sebebiyle hayatınızda etkisini görünür değil, tam tersi son derece derinden değişime sürükleyecek etkide fakat görünmez kılabilir. Çünkü Akrep burcu ketumdur, renk vermez, sır vermez, konuşmaz, her şeyi en derininde yaşar..Güven ile ilgili her zaman bir takım şüpheleri vardır.

An haritasına baktığımızda harita yükseleninin, Boğa ve yönetici gezegenin Terazi burcunda Retro olan Venus olduğunu görüyoruz.

Bu Yeni Ay’da başlatacağınız her ne ise, bir şekilde maddi – manevi güven sınırlarınızı ilişkiler çerçevesinde ele alacağınızı gösteriyor. Harita yöneticisi ile, Yeni ay ‘ın ilişkisi muazzam derecede uyumlu. Venus ve Mars, ahenk içinde dans ediyor. Fakat Venus’un Retro olmasına dikkat!! İlişkilerde aldığınız kararlarda iyi düşünmeniz gerektiğinize işaret etmekte. Koşarak yeni bir ilişkiye hızla dalabilir, sadece cinsellik ve arzular yoğun diye karşınızdakine kendinizi teslim edebilirsiniz.  Unutmayın ki Retro gezegenin , etkilediği alanlar her ne ise, bu konuda algılarımız zayıflar, sağlıklı düşünemez ve hissedemeyiz. Dolayısıyla sıfırdan bir ilişki için, 17 Kasım sonrasını beklemekte fayda var..

Yeni Ay, hem Pluto, hem de Neptun ile son derece uyumlu bir ilişki içinde.. Bu Yeni Ay’da biraz daha fazla hayale kapılabilir, ideallerinizi zorlayabilirsiniz. Maneviyatınız kuvvetlenerek, sezgileriniz, yaratıcılığınız ortaya çıkabilir. Diğer taraftan uzun zamandan beri değişim ve dönüşüm geçirdiğiniz, kariyer, görev ve sorumluluklar alanında ise size bir takım fırsatlar yaratabilir.

Bunun dışında, Yeni Ay yöneticisi Mars’ın , henüz Koç burcuna geri dönen Uranus ile kol kola olması, bu dönemde atacağınız yeni adımların özgürlük alanlarınızda ve de hedeflerinize giden yolda sizi oldukça tatmin edeceğine işaret etmekte. Ani ve beklenmedik zamanlarda tanıştığınız kişileri bir anda hayatınıza dahil edebilir, ve ya ani para kayıplarınızı ve ya kazançlarınızı yönetmek adına yeni bir yatırıma ve ya borca dönüştürebilirsiniz.

7 Kasım itibariyle, Burç değiştiren ve Yengeç/Oğlak aksına geçen, Ay düğümleri ise; Venus ile çatışırken, Jupiter’in onayını almış durumda.  Jupiter, bu bağlamda Chiron ile de etkileşime girerek, kariyer ve aile arasındaki dengeyi sağlarken, bir yandan da geçmişte bir takım yaşadıklarınızdan kaynaklı aldığınız yaraları iyileştirecek.  Yeni misyonunuz, 18 ay boyunca  aile, yuva ve eviniz ile ilgili kavramlar olurken,  kariyeriniz, sosyal statünüz ise bu yolda kullanılacak en iyi araç olacaktır. 

Her ne kadar, bu Yeni Ay’ın etkisiyle önemli başlangıçlara imza atsanız da, Mars’ın Jupiter ile olan çatışması, abartılı davranışlar ve ya riskli atılımlar yapabileceğinizi gösteriyor. Kendinize aşırı güvenebilir, şansınıza inanabilirsiniz. Neptün’ün konumu sebebiyle yeteri kadar merhamet ve şefkat duyguları ile dolu olmanız, suistimale açık olabileceğinizi, diğer taraftan ise bir takım yaralarınızın şifalanmasıyla minnet duygusu ile hareket edebileceğinize işaret etmekte..

Siz siz olun, yine de Akrep’in şüpheciliğinden vazgeçmeyin..Başlatmayı düşündüğünüz konu hakkında biraz daha düşünün, araştırın, sorgulayın, derinlemesine deşin..Diğer taraftan da alma – verme dengesini kontrol edin..bozmayın..dengede olmak için elinizden geleni yapın…

Derin bir değişim ve dönüşüm sizi beklemekte….

 

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Tel : 0 212 214 78 28 – 0 539 626 98 87

Mail: [email protected]

 

 

 

Paylaş