19 – 25 Kasım 2018 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Merkür’ün Retro etkilerini daha fazla hissetmeye başlayabilirsiniz. 23 Kasım’da gerçekleşecek olan İkizler Dolunay’ı ise bambaşka aydınlanmalara işaret ediyor..Neptun ileri harekete haftasonu itibariyle başlıyor. Çok fazla hayal kurabilirsiniz…

 

YÜKSELEN KOÇ

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesiyle gökyüzü oldukça hareketlendi. Bu hafta etkisi daha da belirgin olacak, dolayısıyla, uzaklar, seyahatler, yüksek öğrenim, farklı kültürler, felsefeler ve öğretiler alanında ve ya bu alanla ilgili kişilerle olan iletişim kopukluklarına, yanlış anlaşılmalara, akıl tutulmalarına dikkat..
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, bir takım içsel huzursuzluk ve gerginliklerin özellikle uzaklarla ilgili konularda son derece yoğun yaşanacağına işaret etmekte..Beklediğiniz haberlerin gelmemesi sizi zorlayabilir.
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, Güneş, Merkür, Jupiter bu burçta konumlanmış olacak..Dolayısıyla bir ay boyunca uzaklar, seyahatler, farklı din,din,ırk ve bu kültürden olanlarla bağlantılarınız artabilir.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, yakın çevreniz, kardeşleriniz, ve ya eğitim – öğretim alanında bir süreç sona erebilir, tamamlanabilir, bitebilir. Bir takım önemli haberler alabilir, gizli bir bilgiye ulaşabilir ve ya yeni bir bakış açısıyla olaylara bakmak durumunda kalabilirsiniz.
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle Yükselen Koç’lar, bilinçaltı ile ilgili daha fazla çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Fantezileriniz ve rüyalarınız artabilir, hayal gücünüz daha fazla harekete geçebilir.

YÜKSELEN BOĞA

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi gündemi oldukça hareketlendirdi, bu hafta etkisi daha fazla hissedilecek. Borçlar, harcamalar, banka, kredi ve ya miras gibi finansal konularda ve ya derin bir değişime ihtiyaç duyduğunuz en gizli korku ve tabularınız alanında iletişim kopukluklarına, yanlış anlaşılmalara, akıl tutulmalarına, gecikmelere dikkat..
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi riskli aksiyonlara, davranışlara sürükleyebilir. Gelecek planlarınız ile ilgili aksiyona geçmek isteyebilir, fakat aşırı iyimser ve ya idealist olmanız size hata yaptırabilir. Taşıyabileceğinizden fazla borca, sorumluluğa girebilirsiniz mesela.
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, borçlar, harcamalar ve bankalarla ilgili süreçler daha da önem kazanacak….Dolayısıyla bir ay boyunca bu konularla daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, maddi konular, gelirler, kazançlar alanında bir süreç sona erebilir, tamamlanabilir, bitebilir. Bir gelir kaybına uğrayabilirsiniz. Bu konularla ilgili gizli bir bilgiye ulaşabilir ve ya yeni bir bakış açısıyla olaylara bakmak durumunda kalabilirsiniz. Farkındalığınız bu süreçte daha da önem kazanacaktır..Uyanık olun..
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınız, sosyal çevreniz sizi yanlış yönlendirebilir, bir takım hayallere sürükleyebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizi bu dönemde daha gerçekçi bir yaklaşımla ele almalısınız..Tuzağa düşmeyin…

YÜKSELEN İKİZLER

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi ile gökyüzü gündemi hareketlendi.. Etkisi bu hafta daha yoğun hissedilecek. İkili ilişkiler, ortaklıklar, kontratlar, sözleşmeler gibi konularda ve ya ciddi beraberliklerinizde iletişim kopukluklarına, yanlış anlaşılmalara, ertelemelere ve ya gecikmelere dikkat..
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi riskli aksiyonlara, cesaret gerektiren davranışlara sürükleyebilir. Kariyeriniz, işiniz, sosyal statünüz ile ilgili iddialı bir girişim de bulunabilirsiniz. Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Ya da belirli bir strateji ile hareket etmelisiniz.
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, ikili ilişkiler, ortaklıklar, kontratlar ve sözleşmeler ile ilgili süreçler daha da önem kazanacak….Dolayısıyla bir ay boyunca bu konularla daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, genel anlamda hayatınız ile ilgili beklentileriniz, verdiğiniz yön ve ya sağlığınız alanında bir süreç sona erebilir, tamamlanabilir, bitebilir. İkili ilişkiler alanında bir karar alabilir, ortaklıklar alanında kendi fikirlerinizi rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz..Karşınızdakine renginizi belli edebilirsiniz. Uyanık olun..
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle kariyer, sosyal statü, işiniz, mesleğiniz ile ilgili bir takım hayallere sürüklenebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Kariyer beklentilerinizi bu dönemde daha gerçekçi bir yaklaşımla ele almalısınız..Tuzağa düşmeyin…

YÜKSELEN İKİZLER

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi ile gökyüzü gündemi hareketlendi.. Etkisi bu hafta daha yoğun hissedilecek. İkili ilişkiler, ortaklıklar, kontratlar, sözleşmeler gibi konularda ve ya ciddi beraberliklerinizde iletişim kopukluklarına, yanlış anlaşılmalara, ertelemelere ve ya gecikmelere dikkat..
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi riskli aksiyonlara, cesaret gerektiren davranışlara sürükleyebilir. Kariyeriniz, işiniz, sosyal statünüz ile ilgili iddialı bir girişim de bulunabilirsiniz. Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Ya da belirli bir strateji ile hareket etmelisiniz.
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, ikili ilişkiler, ortaklıklar, kontratlar ve sözleşmeler ile ilgili süreçler daha da önem kazanacak….Dolayısıyla bir ay boyunca bu konularla daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, genel anlamda hayatınız ile ilgili beklentileriniz, verdiğiniz yön ve ya sağlığınız alanında bir süreç sona erebilir, tamamlanabilir, bitebilir. İkili ilişkiler alanında bir karar alabilir, ortaklıklar alanında kendi fikirlerinizi rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz..Karşınızdakine renginizi belli edebilirsiniz.
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle kariyer, sosyal statü, işiniz, mesleğiniz ile ilgili bir takım hayallere sürüklenebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Eğer kariyeriniz yaratıcılık ve ya ilham gerektiren bir alandaysa bu süreç sizin için çok daha verimli geçebilir. Kariyer beklentilerinizi bu dönemde daha gerçekçi bir yaklaşımla ele almayı unutmamalısınız..

YÜKSELEN YENGEÇ

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi ile gökyüzü gündemi hareketlendi.. Etkisi bu hafta daha yoğun hissedilecek. Çalışma ortamınız, işiniz , şartlarınız, günlük düzeniniz, rutininiz, sağlığınız ile alakalı bir takım sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz, çalışma arkadaşlarınızla olan iletişim kopukluklarına, yanlış anlaşılmalara, ertelemelere ve ya gecikmelere dikkat..
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi riskli aksiyonlara, cesaret gerektiren davranışlara sürükleyebilir. Uzaklarla ilgili ve ya yüksek öğrenim, seyahatler, farklı kültürden ve ya dil,din, ırktan olan kişilerle ilgili ilişkilerinizde bu alandaki hedefleriniz ile ilgili iddialı bir girişim de bulunabilirsiniz. Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Ya da belirli bir strateji ile hareket etmelisiniz.
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, çalışma hayatınız, sağlığınız ve de günlük düzeniniz ile ilgili süreçler daha da önem kazanacak….Dolayısıyla bir ay boyunca bu konularla daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, genel anlamda bilinçaltınız , mahremiyetiniz ve ya iletişim, fikirler ve ya bilgi alanında taşıdığınız endişeler ve korkular alanında bir farkındalık ve ya aydınlanma yaşamanızı sağlayabilir. İçsel anlamda bir uyanış yaşayabilirsiniz.
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle uzaklar, seyahatler, farklı ülkeler, yüksek öğrenim gibi konularla ilgili bir takım hayallere sürüklenebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Uzaklar ve ya yabancı kültürler, ülkeler ile ilgili beklentilerinizi bu dönemde daha gerçekçi bir yaklaşımla ele almayı unutmamalısınız..

YÜKSELEN ASLAN

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi ile gökyüzü gündemi hareketlendi.. Etkisi bu hafta daha yoğun hissedilecek. Aşk hayatınız, flörtünüz ile olan ilişkiniz, yaratıcılık gerektiren hobileriniz, tatil, eğlence ve ya spekülatif yatırım araçlarıyla ilgili bir takım sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz, bu alanda olan iletişim kopukluklarına, yanlış anlaşılmalara, ertelemelere ve ya gecikmelere dikkat..
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi riskli aksiyonlara, cesaret gerektiren davranışlara sürükleyebilir. Borçlar, harcamalar, banka ve krediler ve bu alandaki hedefleriniz ile ilgili iddialı bir girişim de bulunabilirsiniz. Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Ya da belirli bir strateji ile hareket etmelisiniz.
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, aşk hayatınız, tatil, eğlence, yaratıcılık, hobiler ve zevkler ile ilgili konular daha da önem kazanacak….Dolayısıyla bir ay boyunca bu konularla daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, genel anlamda arkadaşlıklar, sosyal çevre , bulunduğunuz ortamlar alanında bir farkındalık ve ya aydınlanma yaşayabilir, bir arkadaşlığınızı sonlandırabilir, bir ortamı terk edebilirsiniz. Aşk hayatınız ve ya kendinizi ispat etmek istediğiniz bir konu burada etkili olabilir.
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle borçlar, harcamalar, banka ve kredi gibi konularla ilgili bir takım hayallere sürüklenebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Yapacağınız yatırımlar, harcamaları daha gerçekçi bir yaklaşımla ele almayı unutmamalısınız..Para kaybı yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi ile gökyüzü gündemi hareketlendi.. Etkisi bu hafta daha yoğun hissedilecek. Aileniz, yuvanız, eviniz, aile içi ilişkileriniz, gayrimenkul ile ilgili bir takım sıkıntılarla, sorunlarla karşılaşabilirsiniz, bu alandaki iletişim kopukluklarına, yanlış anlaşılmalara, ertelemelere ve ya gecikmelere dikkat..Gayrimenkul alanında olabildiğince imzaları geciktirin..Eğer Retro sürecinde karar almadıysanız tabii ki sorun yok..
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi riskli aksiyonlara, cesaret gerektiren davranışlara sürükleyebilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler, sözleşmeler, kontratlar ve anlaşmalar ile ilgili iddialı bir girişim de bulunabilirsiniz. Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Ya da belirli bir strateji ile hareket etmelisiniz. İmzalara dikkat!
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, aile, yuva ve ev, gayrimenkul gibi konular daha da önem kazanacak….Dolayısıyla bir ay boyunca bu konularla daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, genel anlamda kariyer, statü ve ya meslek alanında bir farkındalık ve ya aydınlanma yaşayabilir, üst yönetimle ilgili önemli bir bilgi öğrenebilir, ve ya kariyer alanında yönünüzü değiştirebilirsiniz. Evinizle ve ya aileniz ile ilgili bir durum bu kararı almanızı kolaylaştırabilir.
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle ortaklıklar, birliktelikler, kontratlar gibi konularla ilgili bir takım hayallere sürüklenebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Yapacağınız kontratları, sözleşmeleri daha gerçekçi bir yaklaşımla ele almayı unutmamalısınız..Kandırılma riskini göz önünde bulundurun..

YÜKSELEN TERAZİ

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi ile gökyüzü gündemi hareketlendi.. Etkisi bu hafta daha yoğun hissedilecek. Kardeşleriniz, yakın çevreniz ile olan ilişkiniz, iletişiminiz, farklı kültürler, öğretiler ve ya felsefeler alanında aldığınız eğitimler, öğretimler ile ilgili bir takım sıkıntılarla, sorunlarla karşılaşabilirsiniz, bu alandaki iletişim kopukluklarına, yanlış anlaşılmalara, ertelemelere ve ya gecikmelere dikkat. Bu alanda aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz.
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi çalışma şartlarınız, ortamınız, günlük düzeniniz, sağlığınız ile ilgili cesur davranışlara sürükleyebilir. Bu alanlarla ilgili iddialı bir girişim de bulunabilirsiniz. Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Ya da belirli bir strateji ile hareket etmelisiniz. İşinize yapacağınız yatırımları gözden tekrar tekrar geçirin!!!
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, kardeşler, yakın akrabalar, kısa yolculuklar, eğitimler, iletişim şekliniz, araçlarınız, evraklar, belgeler gibi konular daha da önem kazanacak….Dolayısıyla bir ay boyunca bu konularla daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, genel anlamda uzaklar, farklı kültürler, öğretiler ve ya yüksek öğrenim ve ya uzmanlaşmak istediğiniz alanda bir farkındalık ve ya aydınlanma yaşayabilir, önemli bir bilgi öğrenebilir, bir eğitimi, uzmanlık sürecini tamamlayabilirsiniz.
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle çalışma şartları, ortamı, işinizin muhtevası, günlük düzeniniz gibi konularla ilgili bir takım hayallere sürüklenebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Eğer maneviyat, spiritüellik, enerjiler, parapsikoloji, yardım dernekleri, şifa, ruhsal tedavi vb konularla ilgili çalışmalar yapıyorsanız, bu süreç sizin için faydalı ve verimli olacaktır.

YÜKSELEN AKREP

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi ile gökyüzü gündemi hareketlendi.. Etkisi bu hafta daha yoğun hissedilecek. Gelirler, kazançlar , maddi ve manevi değerler ile ilgili bir takım sıkıntılarla, sorunlarla karşılaşabilirsiniz, bu alandaki iletişim kopukluklarına, yanlış anlaşılmalara, ertelemelere ve ya gecikmelere dikkat. Bu alanda son zamanlarda aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz.
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi çocuklarınız, aşk hayatınız, tatil, eğlence, hobileriniz ile ilgili cesur davranışlara sürükleyebilir. Bu alanlarla ilgili iddialı bir girişim de bulunabilirsiniz. Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Ya da belirli bir strateji ile hareket etmelisiniz.
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, para konuları, kazançlarınız, gelirleriniz gibi konular daha da önem kazanacak….Dolayısıyla bir ay boyunca bu konularla daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, genel anlamda borçlar, harcamalar, banka ve ya kredi gibi konularda bir bitiş sonlanma yaşayabilirsiniz. Bir borcunuzu kapatabilir, banka ile olan bir süreci tamamlayabilirsiniz.
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle çocuklar, aşk, flört , yaratıcılık gibi konularla ilgili bir takım hayallere sürüklenebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Aşk hayatınız sizin için daha fazla önem kazanabilir..

YÜKSELEN YAY

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi ile gökyüzü gündemi hareketlendi.. Etkisi bu hafta daha yoğun hissedilecek. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler , kontratlar alanında fikirlerinizi masaya yatırabilirsiniz. Atacağınız imza, genel anlamda hayatınızı önemli derecede etkileyeceği için iki defa dikkat etmelisiniz. Bu alanda son zamanlarda aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz.
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi aileniz, yuvanız, eviniz ile ilgili cesur davranışlara sürükleyebilir. Bu alanlarla ilgili iddialı bir girişim de bulunabilirsiniz. Taşınmayı düşünebilir, yer değişikliği ile ilgili harekete geçebilirsiniz. Belirli bir strateji ile hareket etmeniz gerektiğini unutmamalısınız..
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, duruşunuz, imajınız, görünümünüz, ortaklıklar ve ya ilişkiler alanında belirlediğiniz stratejiler daha da önem kazanacak….Dolayısıyla bir ay boyunca bu konularla daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, genel anlamda ikili ilişkiler, ortaklıklar, kontratlar ve ya sözleşmeler alanında bir bitiş ve ya sonlanma yaşayabilirsiniz. Uzun süreden beri süren bir ilişkiyi, ortaklığı sonlandırabillir ve ya bu kişiyle ilgili önemli ve gizli bir bilgiyi öğrenebilirsiniz.
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle yaşadığınız yer, ev, aile ve aile içi ilişkilerle ilgili konularda bir takım hayallere sürüklenebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Taşınmak ve yer değiştirmek, deniz kenarında yaşamak gibi hayallere kapılabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi ile gökyüzü gündemi hareketlendi.. Etkisi bu hafta daha yoğun hissedilecek. Çalışma alanınız ile ilgili bir takım gizli fikirler, düşünceler zihninizi kurcalıyor olabilir. Uzaklar ile ilgili bazı fikirleriniz olabilir. Arkanızdan yapılan konuşmaları duyabilirsiniz..Bu alanda son zamanlarda aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz.
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi kardeşler, yakın çevre, yaşadığınız ortam, eğitim ve öğretim, iletişim ile ilgili cesur davranışlara sürükleyebilir. Bu alanlarla ilgili iddialı bir girişim de bulunabilirsiniz. Aile ve ya gelecek planlarıyla ilgili fikirlerinizi hoş olmayan bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Belirli bir strateji ile hareket etmeniz gerektiğini unutmamalısınız..
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, bilinçaltı, mahremiyet, korkular ve endişeler alanında daha fazla vakit harcayabiirsiniz. Harcamalar ve ya borçlar ile ilgili bir takım sıkıntılar, korkular yaşayabilirsiniz. En derin korkularınız tetiklenenebilir.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, genel anlamda çalışma ortamı, şartlar, ofis içi ilişkiler, sağlık, günlük rutin konularında bir bitiş ve ya sonlanma yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız yerden ayrılabilir, ve ya çalıştığınız ortamda bir dönem kapanıp, yeni bir dönem başlayabilir, sağlığınız ile ilgili bir tedavi sürecindeyseniz iyileşebilir, tedavi sürecini tamamlayabilirsiniz. Ve ya iş ortamında dedikodular patlak verebilir, arkanızdan yapılan konuşmalara şahit olabilirsiniz.
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle fikirleriniz, düşünceleriniz, düşünme stratejiniz ile ilgili konularda bir takım hayallere sürüklenebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Eğer yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyor ve ya ilgi alanınız bu alanda ise, hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın artması mümkün..Bu süreçten oldukça iyi bir şekilde yararlanabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi ile gökyüzü gündemi hareketlendi.. Etkisi bu hafta daha yoğun hissedilecek. Gelecek planları, bulunduğunuz çevre, girdiğiniz ortamlar zihninizi kurcalıyor olabilir. .Bu alanda son zamanlarda aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz. Eski arkadaşlarınız ve ya sevgiliniz ile karşılaşmanız an meselesi.. Birtakım yüzleşmeler gündeme gelebilir..
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi maddi alanda, gelirler ve kazançlar ile ilgili, cesur davranışlara sürükleyebilir. Bu alanlarla ilgili iddialı bir girişim de bulunabilirsiniz. Kazandığınızdan fazla harcayabilir ve ya çok kazanmak için riskli atılımlar yapabilirsiniz. Belirli bir strateji ile hareket etmeniz gerektiğini unutmamalısınız..
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, gelecek planları, sosyal çevre, sosyalleşme, arkadaşlar alanında daha fazla vakit harcayabilirsiniz. Bu ay son derece sosyal anlamda aktif olabilirsiniz.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, genel anlamda aşk hayatınızda, tatil, eğlence ve ya hobileriniz ile ilgili ve ya kendinizi geliştirmek için bir eğitim alıyorsanız bu konularda bir bitiş ve ya sonlanma yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili bir konuda farkındalık kazanabilirsiniz. Eski bir aşk tekrar canlanırsa bitiş ihtimali yüksek olabilir..
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle gelirler, kazançlar ile ilgili konularda bir takım hayallere sürüklenebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Eğer yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyor ve ya ilgi alanınız bu alanda ise, bu durumu kazanca çevirmeniz mümkün..

YÜKSELEN BALIK

Geçtiğimiz hafta Merkür’ün Yay burcunda geri gitmesi ile gökyüzü gündemi hareketlendi.. Etkisi bu hafta daha yoğun hissedilecek. Kariyeriniz, sosyal statünüz, mesleğiniz zihninizi kurcalıyor olabilir. .Bu alanda son zamanlarda aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz. Eski yöneticileriniz ve ya eski çalıştığınız yerlerdeki kişiler ile karşılaşmanız an meselesi.. Otorite kişilerle birtakım yüzleşmeler, eski konuşmalar tekrar gündeme gelebilir..
20 Kasım’da gerçekleşecek olan Mars – Jupiter arasındaki çatışma ise, sizi özel hayatınız, duruşunuz ve kimliğiniz ile ilgili, cesur davranışlara sürükleyebilir. Bu alanlarla ilgili iddialı bir girişim de bulunabilirsiniz. Belirli bir strateji ile hareket etmeniz gerektiğini unutmamalısınız.. Kariyerinizile ilgili elinize geçen birtakım fırsatları değerlendirmek istiyor olabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin kurbanı olmayın..
22 Kasım’ da Güneş’in de Yay burcuna geçmesiyle, kariyeriniz, sosyal statünüz, mesleğiniz alanında daha fazla vakit harcayabilirsiniz. Otoritelerin onayını alabilir..Yeteneklerinizle parıldayan yıldız olabilirsiniz.
23 Kasım’da İkizler burcundaki Dolunay ile birlikte, genel anlamda aile, yuva ve gayrmenkul ile ilgili konularda bir bitiş ve ya sonlanma yaşayabilirsiniz. İşinizle bağlantılı olarak bu kararı almanız mümkün..Evinizden taşınma kararı alabilir ve ya aynı anda iki evde yaşamak ile ilgili bir karara varabilirsiniz.
25 Kasım’da Neptun Balık burcunda Durağan pozisyona geçerek, ileri gitmek için güç toplayacak..18 Haziran’dan beri geri giden Neptun, maneviyat, spiritüellik, kurban psikolojisi, hayaller ve idealler alanında bir takım içe dönüşler yaşamanızı ve gerçeklerle yüzleşmenizi sağladı..İleri gitmesiyle rüyalar bilince taşınabilir, daha hayalperest ve idealist davranış biçimini tercih edebilir, kaçışlara gidebilirsiniz. Özellikle kendinizle, özel hayatınızla, duruşunuz ve imajınızla ilgili konularda bir takım hayallere sürüklenebilir ve ya ulaşılması zor hayallere dalabilirsiniz. Maneviyatınız, sezgileriniz ve de yaratıcılığınız bu süreçte artabilir.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK
KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş