Astroloji öğrenmek size nasıl bir fayda sağlar?

Astroloji birçok yönden size yardımcı olabilir.

Astroloji bilimi gezegenler, yıldızlar ve kişilik arasındaki etkileşimleri inceler.

Astroloji haritaları ise, bir kişinin doğasını yorumlamak ve geleceği hakkında tahminlerde bulunmak için kullanılır. Astroloji haritasının nasıl okunacağını öğrenmek kendinize çok önemli iç görüler sağlayabilir.  Sahip olabileceğiniz gizli yetenekleri belirlemenize ve bunları en iyi şekilde nasıl geliştireceğinize dair size özel ipuçları verebilir. Zarar verici davranış biçimlerinin nereden kaynaklandığını ortaya çıkarabilir ya da yaklaşan zorlukları önceden size bildirebilir. Astroloji aynı zamanda sizi geliştiren ve büyüten, kendinizi daha iyi anlamanızı sağlayarak daha fazla bilinçli ve farkındalıklı hareket etmenize yardımcı olur. Hayatınızda karşınıza çıkacak fırsatları öncesinde bilmenizi sağlar. Bu fırsatları kaçırmadan bunlardan nasıl yararlanabileceğinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Yeni başlangıçlar ve girişimler için mükemmel zamanlamayı belirlemek için en iyi araçtır.

Astroloji falcılık değildir….

Öncelikle şunu bilmelisiniz ki.. Astroloji falcılık değildir. Çünkü özgür irademizi kabul eder..Unutmayın ki hayatınız sizin seçimlerinizden ve eylemlerinizden ibarettir.

Başımıza gelenler için asla gezegenleri suçlayamayız. Fakat gökyüzündeki gezegen ilişkileri bir şekilde hayatımızı öyle ve ya böyle etkilemektedir. En basitinden Ay’ın Dünya ve doğa üzerindeki etkisini düşünün.. Yükselen dalgalar, gelgitler, deniz üstündeki ani değişimler sadece bazıları… Bedenlerimiz üzerindeki etkisi de aslında son derece belirgindir.. Ay, 28 günde astrolojisel anlamda gökyüzünde döngüsünü tamamlar. Yani bulunduğu burca geri döner. Kadınların aylık periodu da 28 gündür. Ay, Dolunay’a giderken, yani ışığını gökyüzünde arttırırken vücudumuz su toplamaya, ödem yapmaya başlar. Kilo vermek yerine kilo alırız. Dolunay’dan sonra Ay küçülme fazına geçtiğinde ise, daha kolay kilo veririz. Zayıflarız.   Bunlar sadece birkaç örnek…

Gezegenler bu bağlamda aslında bizim kendimize yardım etmemize hizmet ederler. Baskı uygulayarak, ataletin üstesinden gelmemize yardımcı olurlar.  Astroloji ile haritanız üzerinde çalışmak, tüm seçeneklerinizi sıralamanıza ve doğru zamanda hareket etmenize yardımcı olacaktır. Zor bir dönemden geçerken ve problemlerle, sıkıntılarla uğraşırken, astroloji size umut verebilir, çünkü kozmos ve ya evrenin sizi yine güçlü olmak ve ayakta kalmak için ne zaman yardım edeceğini bilebilirsiniz. Sonuç olarak aslında herkes kendini tanıdığını düşünür. Ama Astroloji ile daha derinlere, daha fazla detaylara kavuşabilirsiniz. Geçmiş yaşam deneyimlerinden sizi yönlendiren bilinçsiz motivasyonları daha kolay anlayabilirsiniz. Güçlü yönlerinizin ve eksikliklerinizin neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Kör noktalarınızın farkına varabilirsiniz. Belirli bir gezegen geçişinin sizi nasıl etkileyeceğini, neleri deneyimleyeceğinizi, bunu yönetmek adına neleri öğrenmeniz ve uygulamanız gerektiğini bilebilirsiniz. Belirli gezegen etkileri altında ne gibi fırsatlar ve potansiyeller yaratabileceğinizi, yakalayabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Bir ilişkinin ne vaad edip neyi size veremeyeceğini bilebilirsiniz.

Astrolojinin asıl güzelliği, hayatınızdaki kontrolü elinize almanızı sağlamaktır. Kontrol sizde olursa hayatınızı daha kolay yönetebilirsiniz.

Unutmayın ki yukarıda ne varsa , aşağıda da o vardır.

EĞİTİM

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

TEL: 0 212 214 78 28 / 0 539 626 98 87

Mail: [email protected]

Paylaş