8 – 14 Ekim 2018 – Haftalık Burç Yorumları

Hafta, Terazi burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile başlıyor..Merkür ise Akrep burcuna geçiş yapıyor.. İlişkiler ve maddi konular gündemde..

YÜKSELEN KOÇ

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen Koç’lar için, ikili ilişkiler ve ya ortaklıklar, sözleşmeler alanında yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Geçmişteki bir ilişkinize tekrar şans verebilirsiniz. Bu ilişki ve ya anlaşma, hayallerinizi tam anlamıyla tatmin etmeyebilir, merhamet ve fedakarlık duyguları devrede olabilir.
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda borçlar, harcamalar, kredi, banka gibi konularda olabilir. İlişkinizdeki samimiyet boyutu ile ilgili partnerinizle uzun uzun konuşmalar yapabilirsiniz. Aynı akşam bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası..
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. Maddi konularla ilgili ise gerilim, çatışma görülebilir ve ya gelecek planlarınıza dair bazı engeller, problemlerle karşılaşabilirsiniz.
Bu durum sizi, özellikle kariyerinizde olumlu etkilere sebep olacak önemli kararlar almaya itebilir. Bu alanda önemli görüşmeler, konuşmalar yapabilirsiniz. Mesleki alandaki sorumluluklarınızın baskısını bu şekilde yönetmeye çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen Boğa’lar için, iş ortamı, çalışma şartları, iş ilişkileri alanında yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Geçmişte çalışma ortamında yaşadığınız bir ilişkinize tekrar şans verebilirsiniz. Ve ya eski bir dostunuzla aynı işyerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu ilişki ve ya anlaşma, hayallerinizi tam anlamıyla tatmin etmeyebilir, merhamet ve fedakarlık duyguları devrede olabilir. Günlük düzeniniz, alışkanlıklarınızda yeni bir denge yaratabilirsiniz. Başkalarından yardım talep edebilir, iş birliği yapabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni bir kontrata imza atabilirsiniz.
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda ikili ilişkiler, birliktelikler, ortaklıklar ve ya sözleşmeler gibi konularda olabilir. Güven ve sadakat konuları ile ilgili partnerinizle uzun uzun konuşmalar yapabilirsiniz. Aynı akşam tüm bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası..
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. Diğer taraftan kariyer alanında yaratmak istediğiniz özgürlük alanları ile ilgili gerilim, çatışma görülebilir ve ya ilişkiniz, bu alanda size engeller, problemler yaratabilir.
Bu durum sizi, özellikle uzaklar ve ya deniz aşırı yerlerde kurmak istediğiniz yeni düzen, iş ve ya mesleki planlar ile ilgili olumlu etkileyebilir, bu alanda önemli kararlar almaya itebilir. Önemli görüşmeler, konuşmalar yapabilirsiniz. Uzaklardaki bağlantılarınız alanında yaşadığınız stresi ve baskıyı bu şekilde yönetmeye çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen İkizler için, aşk hayatı, flört, çocuklar, hobiler, kendini ispat etmek istediği yetenekler ve beceriler, spekülatif yatırım araçları alanında yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Eski bir aşkınıza tekrar şans verebilirsiniz. Eğer bu adım bir ilişki ise, hayallerinizi tam anlamıyla tatmin etmeyebilir, merhamet ve fedakarlık duyguları devrede olabilir. Önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz..
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda iş ortamı, çalışma şartları, evinizdeki düzeni korumak gibi konularda olabilir. Alışkanlıklar, günlük düzen ve rutin ile ilgili çalışma arkadaşlarınızla uzun uzun konuşmalar yapabilirsiniz. Ofis içi iletişiminiz  artabilir. Aynı akşam tüm bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası..Bu haber tüm düzeninizi bozabilir.
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. Uzaklar, deniz aşırı yerler ile ilgili hedefleriniz alanında yaratmak istediğiniz özgürlük sizi gerilim ve çatışmaya götürebilir ve ya iş yerindeki ilişkileriniz, bu alanda size engeller, problemler yaratabilir.
Bu durum sizi, özellikle borçlar, harcamalar, banka ve krediler alanında kurmak istediğiniz düzen, bütçe gibi konularda olumlu etkileyebilir,  bir takım kararlar alabilirsiniz. Önemli görüşmeler, konuşmalar yapabilirsiniz. Harcamalar, borçlar alanında yaşadığınız stresi ve baskıyı bu şekilde yönetmeye çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen Yengeç’ler için, ev, aile, yuva ve gayrimenkul alanında yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Ailenizle olan bağlarınızı kuvvetlendirmeye çalışabilir, bir şeyleri tamir etmek isteyebilirsiniz. Her ne kadar bu durum sizi tam anlamıyla tatmin etmese de, merhamet ve fedakarlık duyguları yoğun olabilir.
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda aşk hayatı, flört, çocuklar, hobiler, kendini ispat etmek istediği yetenekler ve beceriler, spekülatif yatırım araçları gibi konularda olabilir. Aşk hayatınız, ilişkiler ile ilgili partnerinizle uzun uzun konuşmalar yapabilirsiniz. Çocuklarla olan iletişiminiz artabilir. Aynı akşam tüm bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası..Bu haber sizi şok edebilir.
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. Borçlar, harcamalar, partnerinizle olan ortak gelirler ile ilgili yaratmak istediğiniz özgürlük sizi gerilim ve çatışmaya götürebilir ve ya aşk hayatınız bu alanda size engeller, problemler yaratabilir.
Bu durum sizi, özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler alanında kurmak istediğiniz düzen, disiplin, kalıcılık gibi konularda olumlu etkileyebilir, önemli kararlar alabilirsiniz. Önemli görüşmeler, konuşmalar yapabilirsiniz. İlişkiler alanındaki sorumluluklarınızın ağırlığını bu şekilde yönetmeye çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen Aslan’lar için, kardeşler, yakın çevre, kısa seyahatler, fikirler ve düşünceler alanında yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Kardeşlerinizle ve ya yakın akrabalarınızla olan bağlarınızı kuvvetlendirmeye çalışabilir, bir şeyleri tamir etmek isteyebilirsiniz. Her ne kadar bu durum sizi tam anlamıyla tatmin etmese de, merhamet ve fedakarlık duyguları bu duruma etken olabilir.
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda ev, aile, yuva ve ya gayrimenkul gibi konularda olabilir. Eviniz, yuvanız, ailenizle  ilgili partnerinizle uzun uzun konuşmalar yapabilirsiniz. Aynı akşam tüm bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası..Bu haber sizi oldukça fazla şaşırtabilir.
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. Partnerinizle evde güzel vakit geçirebilirsiniz. Ev, yuva , gayrimenkul ile ilgili yaratmak istediğiniz özgürlük zaman zaman partnerinizi gerilim ve çatışmaya götürebilir , geçici küskünlüğe neden olabilir. Hoşgörülü olmakta fayda var.
Bu durum sizi, özellikle çalışma ortamında, üzerinizdeki sorumluluklar ile ilgili daha fazla düzen ve otorite kurmaya itebilir. Pozisyonunuz ve ya konumunuz ile ilgili maddi alanda önemli görüşmeler, konuşmalar yapabilirsiniz. Çalışma alanındaki ve günlük akışınızdaki sorumluluklarınızın ağırlığını bu şekilde yönetmeye çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen Başak’lar için, maddi konular, gelirler, kazançlar, alanında yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Bir arkadaşınız ile paraya dayalı bir ortaklığa gidebilir, maddi konularla ilgili bir anlaşma imzalayabilirsiniz. Bu durum kendinize verdiğiniz değeri sorgulamanıza neden olabilir. Her ne kadar bu ortaklık ve ya sözleşme hayallerinizi tam anlamıyla tatmin etmese de, merhamet ve fedakarlık duyguları yoğun olabilir.
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda kardeşleriniz, çevreniz ile olan ilişkileriniz, kısa yolculuklar, kariyer ve ya mesleki alan gibi konularda olabilir. Yakın çevreniz ve ya kardeşleriniz ile kariyerinizle alakalı uzun uzun konuşabilirsiniz. Aynı akşam tüm bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası.. Bu haber sizi oldukça fazla şaşırtabilir.
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. Partnerinizle kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. İş ve çalışma alanında yaratmak istediğiniz özgürlük sizi gerilim ve çatışmaya götürebilir , ufak tefek tartışmalara neden olabilir.
Bu durum sizi, özellikle çocuklar, zevkler, keyifler ve ya bir ilgi alanınız konusunda kurmak istediğiniz iş ile ilgili önemli kararlar almaya itebilir. Kariyer ile ilgili önemli fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda hissettiğiniz baskı ve stresi bu şekilde yönetmeye çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen Terazi’ler için, özel hayat, sağlık, güzellik, görünüm ve imaj gibi konularda yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Kariyeriniz vasıtasıyla toplum içinde daha fazla dikkatleri üstünüze çekebilir, özel hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Her ne kadar bu kararlar sizi tam anlamıyla tatmin etmese de, merhamet ve fedakarlık duyguları bu konuda önemli etken olabilir.
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda maddi konular, gelirler , kazançlar gibi konularda olabilir. Farklı felsefeler, öğretiler alanında eğitim, uzaklar, yabancı diller, inançlar, öğretiler ile ilgili maddi konularda uzun uzun konuşabilirsiniz. Aynı akşam tüm bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası.. Bu haber sizi oldukça fazla şaşırtabilir.
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. Partnerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Diğer taraftan beklenmedik harcamalar, sizi gerilim ve çatışmaya götürebilir , gereksiz masraflara neden olabilir.
Bu durum sizi, özellikle aile, yuva, eviniz ile ilgili kurmak istediğiniz düzen konusunda önemli kararlar almaya itebilir. Maddi alanda uzun soluklu bir takım sözleşmelere imza atabilirsiniz. Aile-kariyer alanında üzerinizde hissettiğiniz baskı ve stresi bu şekilde yönetmeye çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen Akrep’ler için, bir ilişki ve ya ortaklık, sözleşme gibi alanlarda, herkesten gizli yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Uzaklarla, seyahatlerle, kariyeriniz ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Her ne kadar bu kararlar hayallerinizi tam anlamıyla tatmin etmese de, fedakarlık ve özveri gibi duygular bu konuda önemli etken olabilir.
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda tazminat ve ya miras gibi yan gelirler hakkında olabilir.. Kendinizle , hayatınızla, gelecek planlarınız ile ilgili uzun uzun konuşabilirsiniz. Aynı akşam tüm bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası.. Bu haber sizi oldukça fazla şaşırtabilir.
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. Partnerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Diğer taraftan ev, yuva, aile içinde gereksiz tartışmalara, münakaşalara neden olabilir.
Bu durum sizi, özellikle yakın çevreniz, kardeşleriniz, yaşadığınız ortam, kariyer ile ilgili kurmak istediğiniz düzen konusunda önemli kararlar almaya itebilir. Kariyer alanındaki fikirleriniz ile ilgili üzerinizde hissettiğiniz sorumlulukları, baskıyı ve stresiyi bu şekilde yönetmeye çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen Yay’lar için, arkadaşlar, sosyal ortamlar, gelecek ile ilgili planlarda yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Uzaklardaki bağlantılarınız bu alanda size destek olabilir, yeni bir dostluk, arkadaşlık gündeme gelebilir, eski bir sevgiliniz ile bağlarınız tekrar canlanabilir. Her ne kadar bu kararlar hayallerinizi tam anlamıyla tatmin etmese de, fedakarlık, merhamet ve özveri gibi duygular bu konuda önemli etken olabilir.
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda iş, kariyer ve bu alanda bir takım gizli planlar, kurulabilecek ortaklıklar, partnerlikler hakkında olabilir..Kariyeriniz ile ilgili yapmak istedikleriniz, çizmek istediğiniz hakkında güvendiğiniz kişilerle uzun uzun konuşabilirsiniz. Aynı akşam tüm bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası.. Bu haber sizi şok edebilir.
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. İnteraktif ortamlarda hoşlanabileceğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Diğer taraftan eski bir bayan dostunuz ile ilgili dedikodular canınızı sıkabilir, gereksiz tartışmalara, münakaşalara neden olabilir. Güvendiğiniz dağlara kar yağabilir.
Bu durum sizi, özellikle gelirler, kazançlar, maddi konular ile ilgili kurmak istediğiniz düzen konusunda önemli kararlar almaya itebilir. Kariyer ve ortaklıklar alanındaki fikirlerinizi işleme koymak isteyebilirsiniz. Böylelikle para ve gelirler konusunda üzerinizde hissettiğiniz sorumlulukları, baskıyı ve stresi yönetmeye çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen Oğlak’lar için, kariyer, profesyonel hayat ve üst yönetim ile olan ilişkiler alanında yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Daha önce çalıştığınız bir pozisyonda işe başlayabilir, ve ya eski yöneticilerinizden birisiyle tekrar bağlantı kurarak, birlikte çalışma olasılığı yakalayabilirsiniz.. Her ne kadar bu kararlar sizi tam anlamıyla tatmin etmese de, fedakarlık ve özveri gibi duygular bu konuda önemli etken olabilir.
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda sosyal ortamlar, arkadaşlar, gelecek planları ve beklentileri hakkında olabilir.. Arkadaşlarınızla , dostlarınızla uzun uzun konuşabilir, onlarla fikir alışverişi yapabilirsiniz. İş arkadaşları ve uzaklardaki bağlantılarınız ile olan iletişiminiz artabilir. Aynı akşam tüm bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası.. Bu haber sizi şok edebilir.
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. Ortamlarda bulunmanız, aşırı sosyalleşmeniz nedeniyle, maddi anlamda bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan eski bir bayan dostunuz karşınıza çıkabilir, manevi değerlerinizi sorgulamanıza neden olabilir.
Bu durum sizi, hayatınızla ilgili kurmak istediğiniz düzen ve disiplin konusunda önemli kararlar almaya itebilir. Eski sorumluluklarınızı bırakarak yenilerini almak, yeni stratejilerinizi uygulamak için çözüm geliştirebilirsiniz. Böylelikle yeni düzeninizin üzerinizde yarattığı baskıyı ve stresi yönetmeye çalışabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen Kova’lar için, uzaklar, seyahatler, deniz aşırı yerlerdeki kişiler ile olan ilişkiler alanında yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Daha önceden tanıştığınız bir kişiyle tekrar yollarınız kesişebilir, ve bir ilişki ve ya ortaklık kararı alabilirsiniz. Her ne kadar bu kararlar hayallerinizi tam anlamıyla tatmin etmese de, fedakarlık ve özveri gibi duygular bu konuda önemli etken olabilir.
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda kariyer, mesleki alan, profesyonel hayat hakkında olabilir..Üst düzey kişilerle işiniz hakkında fikirlerinizi paylaşabilir, bu alanda çok fazla görüşme ve ya toplantı yapabilirsiniz. Aynı akşam tüm bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası.. Bu haber sizi çok fazla şaşırtabilir.
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. Üst düzey pozisyonda olan bir kişiyle tanışabilir ve ya böyle bir kişiyle samimiyetinizi ilerletebilirsiniz. Diğer taraftan üst düzey bir bayan yönetici sizin kişisel özgürlüklerinizi sınırlamak isteyebilir.
Üst düzey ile yapacağınız konuşmalar,  bilinçaltınızda bulunan statü ve ya kariyer kaybı ile ilgili bir takım endişeleri yok etmeye yetebilir. Sizi profesyonel hayatınızla ilgili önemli kararlar almaya itebilir. Böylelikle bu alanda uzun zamandan beri taşıdığınız stres ve baskıyı kolaylıkla yönetebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Hafta gökyüzünde Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile başlıyor..Yeni Ay’ın yöneticisi Venus’un Retro’da olduğunu hatırlamakta fayda var.
Yeni ay bu bağlamda sevgili Yükselen Balık’lar için, borçlar, harcamalar, kredi, banka, miras gibi konular alanında yeni bir adım atmaya işaret ediyor. Eski bir anlaşma ve ya ortaklık gündeme gelebilir, bir sözleşmeye ve ya kredinin altının imza atabilirsiniz. Bağımlı olduğunuz bir ilişkiniz varsa, bu alanda kendinize sınırlar koymayı deneyebilirsiniz. Her ne kadar bu kararlar hayallerinizi tam anlamıyla tatmin etmese de, fedakarlık ve vicdan gibi duygular bu konuda önemli etken olabilir.
10 Ekim’de, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle Ekim sonuna kadar, fikirler, düşünceler, görüşmeler genel anlamda uzaklar, deniz aşırı yerlerdeki bağlantılarınız ile olan ilişkiler, seyahatler, farklı felsefe ve öğretiler alanında olabilir. Uzaklarda bulunan kişilerle  fikirlerinizi paylaşabilir, bu alanda çok fazla görüşme ve ya toplantı yapabilirsiniz. Aynı akşam tüm bu konularla ilgili sürpriz bir haber almanız olası.. Bu haber sizi şok edebilir.
11 Ekim’de ilişkiniz gökyüzünden olumlu etkilenebilir, arzular, tutkular yoğun olabilir. Yabancı kökenli ev ya uzaklarda yaşayan bir kişiyle samimiyetinizi ilerletebilirsiniz. Diğer taraftan uzaklarda ve ya seyahatler sırasında yaptığınız harcamalar sizi zor durumda bırakabilir.
Bu durum sizi, kariyerinizle ilgili sağlam bir gelecek kurma anlayışınızda bir takım kararlar almaya itebilir. Yasal bazı süreçler sizin kendinizi garantiye almanızı sağlayabilir. Böylelikle gelecekle ilgili üzerinizde bulunan bir çok sorumluluğu ve baskıyı daha kolay yönetebilirsiniz.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Mail: [email protected]

Tel: 0 212 214 78 28

Paylaş