24 Ekim 2018’de saat 19:45’de 1 derece Boğa burcunda bir Dolunay meydana gelecek.

Dolunay, her zaman olduğu gibi bitişleri, tamamlanmaları, sonlanmaları ifade etmekte. Bu Dolunay’ın Boğa burcunda olması, maddi ve manevi konfor alanları, gelirler, kazançlar, aynı zamanda kendinize değer verme konusunda bir takım gerçekleri göz önüne serebilir. Bu alanda bir farkındalık ve aydınlanma elde etmeniz mümkün..

An haritasını incelediğimizde, Ay’ın yanında Uranus’un, Güneş’in yanında ise Venus’un konumlandığını görüyoruz. Sabit burçlardaki Dolunay’ların getirdiği kırılımlar ve bitişler, öncü ve değişken burçlardaki Dolunay’lardan daha zorlu olabilir. Boğa burcunda olması, maddi – manevi konfor alanlarında bir takım fedakarlıklar ve ya feragatlar, terk edişler yapmanız gerektiği konusunda mesajlar veriyor. Uranus’un Ay’ın yanında konumlanması, bu kararı oldukça fevri ve ya beklenmedik durumlar karşısında alacağınızı göstermekte. 

Dolunay’ın yöneticisi olan Retro konumdaki Venus ile Uranus arasındaki zıt açı ise, ani karşılaşmaların, ilişkilerde ve ya ortaklıklarda beklenmedik sürprizlerin, birtakım fırsatların tekrar ortaya çıkacağına işaret ediyor. Bu fırsatlar bu Dolunay’da oldukça önemli bir rol üstlenmekte. Saturn,  tam da bu noktada devreye girerek bu fırsatları bir şekilde hayatınızda kalıcı kılacak..Fevriliğinizi, isyankar tutumunuzu soğukkanlı yaklşımıyla dindirecek. Gelecek odaklı yaklaşmanızı sağlayacak. Unutmayın ki her bitiş, yeni başlangıçlara sebep olur..Bu bağlamda bu Dolunay’da beklenmedik bir durumu avantajlı duruma getirebilir, olanakları lehinize kullanarak kayıpları kazanca çevirebilirsiniz. Özellikle maddi alandaki sorunlara daha sıra dışı ve farklı çözümler getirerek, olayları kalıcı bir şekilde çözümleyebilirsiniz.

9 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte hangi konularda adımlar attığınızı, girişimlerde bulunduğunuzu bir kenara yazın.. Bu alanda attığınız tohumların ilk meyvelerini bu Dolunay ile birlikte topluyor olabilirsiniz.

Bu Dolunay da dikkat etmeniz gereken konu şudur; yaşayacağınız beklenmedik durumlar, bazı zincirleri kırmanıza, konfor alanınızdan dışarı çıkmanıza, size maddi manevi zarar veren bazı kavramları hayatınızdan çıkarmanıza yardımcı olabilir. Bu alanda yapacağınız temizlik ve ya değişim her ne kadar sizin için sancılı olsa da gereklidir.

Böylelikle önce Kasım, sonra Aralık ayında gerçekleşecek olan Yeni Ay’larda, aşamalı olarak başlatacağınız girişimlere gerekli alanı açıyor olacaksınız. Aralık ayında ise hayatınızda açılacak olan yeni kapıların anahtarları, bu Dolunay’da saklı..

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Tel: 0 212 214 78 28

Mail: [email protected]

Paylaş