20 – 27 Ağustos 2018 – Haftalık Burç Yorumları

Haftanın önemli olayları Merkür’ün ileri hareketi ve 26 Ağustos ‘ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay olacak..

YÜKSELEN KOÇ

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen Koç’lar, tüm ışığınızı çalışma şartları, ortamı ve işler, günlük rutin ve alışkanlıklar, ve yasağlık alanında parlatabilirsiniz.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile kuracağı Toprak elementindeki Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir. Maddi konular, gelirler ve kazançlar alanında beklenmedik durumlar, sürprizler, yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu durum sizin kariyer, mesleki alan, toplum önündeki statünüz ile ilgili kalıcı bir adım atmanıza neden olabilir. Daha disiplinli ve istikrarlı hareket etmek için gerekli şartların oluşması sizin önünüzü açabilir. Özellikle iş alanında, otoriteler ile olan ilişkinizde, kendi yeteneklerini ve becerilerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, bilinçaltınız, bir takım sırlarınız, gizli düşmanlarınız alanında önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Gizli bir düşmanınız olduğunu fark edebilir, arkanızdan çevirdiği işlerin farkına varabilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi kısıtlayan ve ya engelleyen bir takım korku ve kaygılarınız alanında aydınlanmalar yaşayabilir, neden – sonuç ilişkisini rahatlıkla kurarak, bilincinizde yeni stratejiler oluşturabilirsiniz. Bunun dışında rüyalarınız aktifleşebilir, bazı mesajlar alabilirsiniz.
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı
ilişkisi, ikili ilişkiler alanında ve ya ortağınız, işvereninizle olan bağlantılarınızda bir takım kıskançlıklara, manipulasyonlara ve güç savaşlarına neden olabilir. Yetenekleriniz, zevkleriniz, tatil, eğlence, aşk, flört ve ya çocuklarınız ile ilgili bir takım konularda aldanma, yanılma ve ya kandırılma riskiniz olabilir. Yanlış anlaşılabilir ya da siz yanlış anlayabilirsiniz.  İdealleriniz ile ilgili kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen Boğa’lar, tüm ışığınızı çocuklar, aşk, flört, tatil, eğlence, zevkleriniz, hobileriniz alanında parlatabilirsiniz.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile kuracağı Toprak elementindeki Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir.  Genel anlamda sağlığınız, hayatınız, ilişkiler alanındaki stratejileriniz, görünümünüz, imajınız alanında beklenmedik durumlar, sürprizler, yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu durum sizin kariyer, mesleki alan, toplum önündeki statünüz, uzaklar, farklı felsefeler, öğretiler, yüksek öğrenim  ile ilgili konularda kalıcı bir adım atmanıza neden olabilir. Daha disiplinli ve istikrarlı hareket etmek için gerekli şartların oluşması sizin önünüzü açabilir. Özellikle çocuklar, aşk, flört, yetenekler ve becerileriniz ile ilgili olan konularda, kendi potansiyelinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, arkadaşlıklar, sosyal ortam, etkinlikler ve ya uzun vadeli planlar ve gelecek beklentileriniz alanında önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Bir planınız ve ya projeniz tamamlanabilir. Dolunay’ı izleyen 10 gün içinde bir arkadaşlığınızı bitirebilir, girdiğiniz ortamlarda gizli bir takım olaylar aydınlığa çıkabilir ve siz arkadaşlığınızı bitirmeye ve ya sonlandırmaya yönelik kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı ilişkisi, ofis içinde , günlük hayatınızda ve ya düzeninizle ilgili zorluklar yaşamanıza neden olabilir. Uzaklar, seyahatler, ve ya uzaklarda bulunan kişilerle ilgili üzerinizde bulunan sorumluluklarınızla ilgili manipulasyonlara ve ya güç savaşlarına maruz kalabilirsiniz. Aile içi iletişim, yuvanız ve ya evinizle ilgili, taşınma, yer değiştirme gibi konularda aldanma, yanılma ve ya kandırılma riskiniz olabilir. Yanlış anlaşılabilir ya da siz yanlış anlayabilirsiniz.   Gelecek beklentileriniz ile ilgili kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen İkizler, tüm ışığınızı aileniz, yuvanız, eviniz ve ya gayrimenkul alanında parlatabilirsiniz. Evinizde bir düzen, tertip ve ya sistem oturtmaya çalışabilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevreniz ile ilgili konular hakkında aileniz içinde çözüm yaratmaya çalışabilirsiniz. Ayrıca yönetici gezegeniniz olan Merkür ‘ün artık ileri harekete geçmesi, bu alanda kafa karışıklığınızı ortadan kaldıracaktır.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile kuracağı Toprak elementindeki Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir.  Genel anlamda aile içi ilişkilerinizde, eviniz, yuvanız ile ilgili yapacağınız önemli koordinasyonlar, hesap, kitap, plan ve program; borçlar ve harcamalar alanında istediğiniz düzenlemeyi ve disiplini sağlamanızı kolaylaştıracak. Diğer yandan bu alanla ilgili hissettiğiniz özgürleşme arzunuz; alacağınız kararlar, koyacağınız kurallar ve düzenlemelerle sizde büyük bir tatmin ve huzur duygusuna neden olacak. Rahatlayarak kendinizi özellikle maddi alanda daha özgür hissedebileceksiniz.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, kariyer, meslek ve profesyonel alanda önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Bir projenizi tamamlayabilirsiniz. Ve ya bu alanda bir bitiş, sonlanma ve ya tamamlanma yaşayabilir, bulunduğunuz işi bırakma kararı alabilirsiniz. Üst yönetim ve ya otorite figürleriyle ilgili gizli bir bilgi ortaya çıkabilir. Özellikle bir bayan hakkında önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı ilişkisi, aşk ve flört , tatil ve eğlence alanında kıskançlıklara, manipulasyonlara ve ya güç savaşlarına maruz kalabilirsiniz. Aşk ve flört hayatınızda tutkular, arzular aktifleşebilir, saplantılı ilişkileriniz olabilir. Diğer taraftan kardeşler, yakın çevreniz, komşularınızla olan ilişkinizde aldanma, yanılma ve ya kandırılma riskiniz olabilir. Yanlış anlaşılabilir, ya da siz yanlış anlayabilirsiniz.   Mesleki alan, kariyer idealleriniz ile ilgili yanlış algılara kapılabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen Yengeç’ler, tüm ışığınızı kardeşler, yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz, fikirler, düşünceler, iletişim alanında parlatmanıza neden olacak. Maddi konular, gelirler, kazançlar alanında bir takım fikirler üretebilir, hesap, kitap yapabilirsiniz.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile kuracağı Toprak elementindeki Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir.  Genel anlamda kardeşler, yakın çevre , kısa seyahatler ile ilgili düşünceleriniz; ikili ilişkiler, ortaklıklar, partnerlikler alanında istediğiniz düzenlemeyi ve disiplini sağlamanızı kolaylaştıracak. Sağlam bağlantılar kurabilir, Ocak ayında başlattığınız girişimlerle ilgili istikrar ve disiplini sağlayabilirsiniz. Diğer yandan bu durum  gelecek planlarınız ve ya uzun vadeli projeleriniz alanında bir takım değişiklikler ve ya sürprizler yaşamanıza neden olabilir.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, uzaklar, uzak seyahatler, farklı felsefeler ve ya öğretiler, yüksek öğrenim gibi konularda önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza  ve ya elinizdeki projeyi tamamlamanıza ve ya bitirmenize neden olabilir. Bu alanda kazanacağınız netlik ile Dolunay’ı takip eden 10 gün süresince yeni bir döneme adım atabilirsiniz. Bu durum farklı bir öğreti benimsemeniz ile hayat felsefenizi değiştirmenize neden olabilir.
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı ilişkisi, aile içi ilişkilerde, evinizde , yuvanızda kıskançlıklara, manipulasyonlara ve ya güç savaşlarına maruz kalmanıza neden olabilir. Diğer taraftan maddi konular, gelirler, kazançlarla ilgili konularda aldanma, yanılma ve ya kandırılma riskiniz olabilir. Yanlış anlaşılabilir, ya da siz yanlış anlayabilirsiniz.   Ya da başkaları sizi kandırmaya çalışabilir.

YÜKSELEN ASLAN

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen Aslan’lar, tüm ışığınızı maddi  konular, kazançlar, gelirler, manevi değerler, kendinize verdiğiniz değer alanında parlatabilirsiniz. Tüm dikkatiniz bir ay boyunca bu alanda olabilir.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile kuracağı Toprak elementindeki Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir.  Genel anlamda maddi konular, gelirler ve kazançlar alanındaki hedefleriniz doğrultusunda  çalışma alanınız, ortamınız , şartlarınız, sahip olduğunuz sorumluluklar ve statü doğrultusunda istediğiniz düzenlemeyi ve disiplini sağlamanızı kolaylaştıracak. Sağlam bağlantılar kurabilir, Ocak ayında başlattığınız girişimlerle ilgili istikrar ve disiplini sağlayabilirsiniz. Üst yönetim, otorite gibi figürlerin desteğini alabilirsiniz. Diğer yandan bu durum  kariyeriniz, profesyonel alan ve statünüz ve ya otorite figürleri ile ilgili bir takım değişiklikler ve ya sürprizler yaşanmasına neden olabilir.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, borçlar, harcamalar, banka, kredi ve ya miras gibi konularda önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza  ve ya elinizdeki projeyi tamamlamanıza ve ya bitirmenize neden olabilir. Bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Ve ya mali işlerle ilgili projelerinizde bir takım netleşmeler ile Dolunay’ı takip eden 10 gün süresince yeni bir finansal döneme adım atabilirsiniz.
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı
ilişkisi, yakın çevrenizden birisiyle tutku dolu bir ilişkiye adım atmanıza neden olabilir. İlişkinize kıskançlık, manipulasyon ve ya güç savaşları hakim olabilir. Diğer taraftan maddi konular, gelirlerle olan işlerinizde aldanma, yanılma ve ya kandırılma riskiniz olabilir. Maddi konularla ilgili fikirlerinizde yanlış anlaşılabilir, ya da siz başkalarını yanlış anlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tuzağına düşebilirsiniz. Maddi kayıplar yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen Başak’lar,  dikkatleri üzerinize çekebilir, dış görünümünüze, imajınıza, ikili ilişkilerdeki tutumunuza önem verebilirsiniz. İçsel anlamda bir takım korkular, endişeler gün yüzüne çıkabilir. Gizli bir düşmanınız açık verebilir ve ya herkesten gizlediğiniz bir girişiminizi artık başkalarına açıklama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ayrıca yönetici gezegeniniz olan Merkür ‘ün artık ileri harekete geçmesi, kafa karışıklığınızı ortadan kaldıracaktır.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile kuracağı Toprak elementindeki Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir.  Genel anlamda özel hayatınız, sağlığınız, ikili ilişkilerdeki duruşunuz, imajınız ve ya görünümünüz ile ilgili hedefleriniz doğrultusunda,  iş ve profesyonel hayat konusunda sahip olduğunuz yeteneklerinizi ve becerilerinizi ispat etmek isteyebilirsiniz. Kariyer alanında çıkacak bir fırsatı değerlendirerek gereken düzeni kurabilirsiniz. Ocak ayında başlattığınız girişimlerle ilgili istikrar ve disiplini sağlayabilirsiniz. Yeni bir alan, yeni bir saha , yeni bir iş ortamı oluşturabilirsiniz.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, ikili ilişkiler, ortaklıklar, kontratlar ve sözleşmeler ve partnerlik alanında önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Bir kontratın sonuna gelebilir ve ya bir anlaşmayı bitirebilirsiniz. Eğer uzun zamandan beri devam eden bir ilişkiniz varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Dolunay’ı takip eden 10 gün süresince partneriniz, ortağınız, birlikte olduğunuz bir kişi konusunda bilmediğiniz gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Duygusal anlamda yoğun bir Dolunay geçirmeniz mümkün.
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı ilişkisi, maddi kazançlar, gelirler , spekülatif yatırım araçları alanında  zorlanmanıza neden olabilir. Manipulasyona gelebilir ve ya siz karşı tarafı manipüle etmeye  çalışabilirsiniz. Diğer taraftan kimseyle paylaşmadığınız gizli projeniz, fikirleriniz ortaklık, partnerlik ve ya birliktelikler alanında aldanma, kandırılma riskinizi arttırabilir. Evraklar, anlaşmalar ve sözleşmeler ile ilgili çok dikkatli hareket etmenizde fayda var.

YÜKSELEN TERAZİ

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen Terazi’ler,  tüm dikkatinizi,  bilinçaltınıza, korkularınıza, endişelerinize, gizli planlarınıza, projelerinize verebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve ya eski sevgililerinizden biri arkanızdan iş çevirmeye çalışıyor olabilir, fark etmeye çalışın. Tuzağa düşmeyin. Ve ya siz arkadaşlarınızdan birisiyle gizli bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile kuracağı Toprak elementindeki Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir.  Genel anlamda maddi konularda harcamalar ve borçlar, banka, kredi, miras alanında beklenmedik parasal bir ödül ve ya destek kazanmanız, eviniz, yuvanız, ailenize olan sorumluluk ve görevlerinizi disiplinli ve istikrarlı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olabilir. Ocak ayında başlattığınız girişimlerle ilgili istediğinizi elde etmenizin zamanı gelmiştir. Beklenmedik kazançlarla kalıcı bir başarı elde edebilirsiniz.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, günlük hayat, çalışma ortamı, şartları, sağlığınız, alışkanlıklarınız ile ilgili  önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Bir düzenin artık sonuna gelebilirsiniz. Bir rahatsızlığınız varsa nedenini öğrenebilirsiniz. Kariyeriniz ve profesyonel hayatınızla ve ya sahip olduğunuz toplumsal statü ile ilgili yeni bir düzen ve sistem oturtmaya çalışabilirsiniz. Dolunay’ı takip eden 10 gün süresince hoşlanmadığınız bir alışkanlığınızdan kurtulabilirsiniz. Günlük hayatınızda uğraşmak istemediğiniz şeyleri hayatınızdan çıkarma vakti gelmiş olabilir!
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı ilişkisi, borçlar ve harcamalar, aynı zamanda uzun zamandan beri sorumluluklar nedeniyle aile, yuva, ev alanında üzerinizde oluşan baskı sizin ruhsal anlamda zorlanmanıza neden olabilir. Manipulasyonlar, kıskançlıklar, güç savaşlarına girmek durumunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan arkadaşlar ve ya gruplar içindeki paylaşımlar, konuşmalar, iş konusunda ve ya günlük düzeninizle ilgili konularda sizin yanılmanıza ve ya yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.  Sosyal ortamlarda sürekli olmanız, günlük akışınızı ve planlarınızı bozabilir.

YÜKSELEN AKREP

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen Akrep’ler,  tüm ışığınızı,  arkadaşlar, sosyal ortamlar, gruplar alanında parlatabilirsiniz. Özellikle iş nedeniyle tanıdığınız kişileri çevrenize çekmeniz mümkün. Dikkatiniz, gelecek planlarınız ve beklentileriniz alanında yoğunlaşabilir.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile kuracağı Toprak elementindeki Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir.  İkili ilişkiler, ortaklıklar ve ya birliktelikler alanında beklenmedik bir durum, fırsat ve ya şans yakalamanız;  sizin iş ve kariyer alanındaki fikirlerinizi netliğe  kavuşturabilir. İstikrar ve başarı elde ederek, anlaşmalar ve ya sözleşmeler alanında kendinize yeni bir kapı açabilirsiniz.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, çocuklar, aşk, flört, yetenekler, tatil ve ya eğlence alanında önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar, tamamlanmalar ve bitişler yaşamanıza neden olabilir. Bir aşk ilişkinizin artık sonuna gelebilirsiniz. Uzaklar, seyahatler, yabancı kültürler ve ya ülkeler ile ilgili kendinizi ispat edebileceğiniz yeni bir alan açabilirsiniz. Dolunay’ı takip eden 10 gün süresince. duygusal anlamda yoğunluk yaşayabilirsiniz, bir başkası için hissettiğiniz duyguları açıklayabilir ve ya bir başkası size olan duygularından bahsedebilir.
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı ilişkisi, ilişkiler alanında yaşadığınız korku ve endişe, yalnız kalma korkusu ve ya kaybetme endişesi, diğer yandan işiniz ile ilgili üzerinizde hissettiğiniz baskı ile birlikte duygusal anlamda zorlanmanıza neden olabilir. Partneriniz, ortağınızla manipulasyonlar, kıskançlıklar, güç savaşlarına girmek durumunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan kariyeriniz, sosyal statünüz, mesleki alanınızla ilgili yapılan konuşmalar, başkalarının fikirleri, sizin ideallerinize ve beklentilerinize cevap vermeyebilir.  Yanlış anlaşılmalar, yanlış hayallere kapılmanıza neden olabilir.

YÜKSELEN YAY

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen Yay’lar,  tüm ışığınızı,  iş, kariyer ve mesleki alanda parlatabilirsiniz. Özellikle yabancı kültürler, uzak seyahatler ile bağlantılı işinizde üst yönetimin dikkatini çekmeniz mümkün. Aynı şekilde otoriteler, üst yönetimdeki kişiler sizi destekleyebilir.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile kuracağı Toprak elementindeki Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir.  Çalışma şartları, sahip olduğunuz pozisyon, ortam ve ya çalışma arkadaşları alanında beklenmedik bir durum, fırsat ve ya şans yakalayabilir; bu fırsatın getireceği değişim ile beraber maddi alanda istediğiniz bir takım düzen ve sistemi kurabileceksiniz. İşinizi ve pozisyonunuzu daha da sağlama alabilirsiniz.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, ev, yuva, aile ve ya gayrimenkul alanında önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Eviniz ve yuvanızla ilgili bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. Geçmişten gelen, çözülmemiş aile sorunları, problemler Dolunay’ı takip eden 10 gün süresince, çözülebilir, bir gizem perdesi ortadan kalkabilir, olaylara yeni bir bakış açısıyla  bakabilirsiniz. Eve ve ya gayrimenkule para yatırarak yeni bir konut sahibi olabilirsiniz.
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı ilişkisi, kariyeriniz vasıtasıyla elde ettiğiniz gelirler alanında bir manipülasyona maruz kalabileceğinizi gösteriyor. Parayı yönetirken dikkatli olmanızı öneririm. Gelirler ve kazançlarınız ile ilgili manipulasyonlar, kıskançlıklar, güç savaşlarına girmek durumunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan uzaklar, seyahatler, yabancı kişilerle yaptığınız konuşmalar, aile, ev ve yuva alanında sahip olduğunuz ideallerinizi ve beklentilerinizi hayal kırıklığına uğratabilir ve ya bu alanda yanlış bir algıya kapılmanıza neden olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen Oğlak’lar,  tüm ışığınızı,  uzaklar, seyahatler, farklı kültürlerle olan ilişkiler, basın yayın ve ya yüksek öğrenim alanında parlatabilirsiniz. Partnerlik, ortaklık ve ya birliktelikler alanında paylaştığınız gelirler ve kazançlarınızı bu alanlara yatırabilirsiniz.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile kurduğu Toprak elementindeki Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir.  Aşk, flört, çocuklar, tatil ve ya eğlence alanında beklenmedik bir durum, fırsat ve şans yakalayabilir; bu fırsatın getireceği değişim ile beraber genel anlamda hayatınızda kurmak istediğiniz düzeni, sadeleşmeyi, disiplini gerçekleştirebileceksiniz. Ocak ayından beri yapmak istediklerinizi bu hafta itibariyle hayata geçirebilirsiniz.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, fikirleriniz, düşünceleriniz, iletişiminiz alanında önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Bir konu hakkında fikirlerinizi netleştirebilirsiniz ve düşüncelerinizi başkalarına dile getirebilirsiniz. Özellikle de partneriniz, ortağınız ve ya birlikte olduğunuz kişi ile ilgili bir karara varabilirsiniz. Dolunay’ı takip eden 10 gün boyunca, duygusal konuşmalar yapabilir, psişik anlamda sezgilerinizin artmasıyla etrafınızda olanları daha net kavrayabilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, yaşadığınız ortam ile ilgili gizli bir durum gün ışığına çıkabilir.
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı ilişkisi, kariyeriniz , profesyonel hayatınız ve ya mesleki alanda bir manipülasyona maruz kalabileceğinizi gösteriyor. Üst yönetimin ve ya otoritenin onayını alırken farkında olmadan üzerinize fazla sorumluluk ve ya yük alabilirsiniz. Özellikle kariyer alanında manipulasyonlar, kıskançlıklar, güç savaşlarına girmek durumunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan banka, kredi, harcamalar alanında yanlış anlaşılmalara ve ya kandırılmalara açık olabilirsiniz. Finansal alanda imzalayacağınız evraklar, belgeler konusunda dikkatli olmanızı öneririm.

YÜKSELEN KOVA

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen Kova’lar,  tüm ışığınızı,  harcamalar, borçlar, krediler alanında parlatabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle daha samimi ilişkiler kurmanız mümkün. Derin korkular, hırslar ve tutkular alanında gölgede kalan konuları gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Partnerinizle olan ortak gelirleriniz alanına tüm dikkatinizi verebilir ve ya partnerinize borç vermek durumunda kalabilirsiniz.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile Toprak elementinde kuracağı Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir.  Aileniz, yuvanız, eviniz  alanında beklenmedik bir durum, fırsat ve şans yakalayabilir; bu fırsatın getireceği değişim ile beraber kariyeriniz, statünüz ve ya profesyonel alanda kurmak istediğiniz fakat herkesten gizlediğiniz düzeni gerçekleştirebilirsiniz. Ocak ayından beri bu alandaki hedeflerinizi hayata geçirmek için bu hafta size gökyüzü oldukça fazla yardımcı olacak.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, gelirler, kazançlar, maddi konular alanında önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Bir gelir kapınızı kaybedebilirsiniz. Çok fazla para harcayabilirsiniz. Ve ya para harcama stratejinizde bazı hataları fark edebilirsiniz. Dolunay’ı takip eden 10 gün boyunca finansal düzeninizi ve ya manevi değerlerinizi gözden geçirme fırsatı bulabileceksiniz.
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı ilişkisi, uzaklar, seyahatler, farklı kültürlere ve ya yerlere yapacağınız yolculuklarda kuracağınız ilişkiler alanında  manipülasyona, kıskançlığa ve güç savaşlarına  maruz kalabileceğinizi gösteriyor. Diğer taraftan partneriniz, ortağınız, birlikte olduğunuz kişiyle yapacağınız konuşmalar, yanlış anlaşılmalara ve ya kandırılmalara son derece açık olabilir. Maddi ve ya manevi anlamda mağdur olabilir,  finansal kayıp yaşamanıza neden olabilecek kararlar verebilirsiniz. Bu alanda iki defa düşünmeli, gerekirse başkalarına danışıp adım atmalısınız.

YÜKSELEN BALIK

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle bir ay boyunca, Yükselen Balık’lar,  tüm ışığınızı,  ikili ilişkiler, partnerlik, ortaklık ve beraberlikler alanında parlatabilirsiniz. Özellikle çalışma alanınızla ve ya günlük düzeninizle, ya da sağlığınızla ilgili önemli konularda birlikte karar almaya çalışabilirsiniz.
25 Ağustos’ta Güneş’in Saturn ve Uranus ile kuracağı Toprak elementindeki Büyük Üçgen sonucunda,  ayaklarınız yere daha sağlam basabilir.  Yepyeni bir düşünce ve ya fikirle ve ya yaratacağınız yeni bir çözüm yoluyla yakalayacağınız fırsat sayesinde gelecek planlarınız ve ya beklentileriniz, uzun vadeli planlarınız ile ilgili ihtiyacınız olan disiplini ve istikrarı sağlayabileceksiniz. Ocak ayından bu yana kafanızdaki hedefler ile ilgili bu hafta önemli fırsatlar ayağınıza gelebilir.
26 Ağustos’da gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay, imajınız, duruşunuz, görünümünüz, ikili ilişkilerdeki tavırlarınız alanında önemli farkındalıklar ve aydınlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Dikkatleri daha fazla üzerinize çekebilir, ilişkiniz ve ya ortaklığınız hakkında hayat görüşünüzü rahatlıkla ortaya koyabilir, gerçek duygularınızdan bahsedebilirsiniz. Dolunay’ı takip eden 10 gün boyunca duygusal anlamda yoğunluk yaşamanız mümkün. Bu süreç özellikle ilişkileriniz açısından dönüm noktası yaratabilir.
Hemen arkasından Venus’un Pluto ile olan zorlu açısı, Merkür’ün ise Neptun ile olan yıpratıcı ilişkisi, harcamalar ve ya borçlar, banka , kredi gibi finansal alanlarda  manipülasyona, kıskançlığa ve güç savaşlarına  maruz kalabileceğinizi gösteriyor. Geleceğinizi etkileyebilecek kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan çalışma arkadaşlarınız ve  üst yönetim ile yapacağınız konuşmalar, yanlış anlaşılmalara ve ya kandırılmalara son derece açık olabilir. Yanlış kararlar vermemek için konuşulanları ve istenilenleri daha iyi anlamaya çalışmalı, özellikle de işvereninizle olan sözleşme ve anlaşmaları, içerdiği şartları tekrar tekrar gözden geçirmelisiniz.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş