YÜKSELEN KOÇ

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen Koç’lar, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız aile, ev ve yuva konularıyla ilgili olacaktır. Geçmiş anılarınız canlanabilir..

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte aile, ev ve gayrimenkul alanında alacağınız bir haberle heyecanlanabilir, bu haberle kısa seyahatler, yakın çevre akrabalar ve ya kardeşler alanında yeni bir girişime ve ya başlangıca karar verebilirsiniz. Yakın yerlere kısa seyahatler yapabilir, son derece keyifli ve eğlenceli zaman geçirebilir, yeni yerler keşfedebilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir kursa ve ya eğitime kaydolmayı düşünebilir.

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar aşk,flört, yaratıcılık, çocuklar, tatil ve hobiler alanında oldukça keyifli ve eğlenceli vakitler geçirmeniz mümkün. Kuracağınız ilişkilerde ve ya para konularında cesur girişimlerde bulunabilirsiniz.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı ise ilişkilerinizde ve para konularında gerilime neden olabilir, bazılarınız sevdikleriyle yollarını ayırmaya karar verirken, bazılarınız küçük bir tartışmayla bu durumu atlatabilir. 11 – 14 Ocak 2018 civarında ne tür bir gerilim yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına hiç izin vermeyin.. Arkadaşlıklar, eski sevgililer ve gruplarla ilgili aksiyonlarınızda geçmiş, geçmişte kalmalı. Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

 

 

YÜKSELEN BOĞA

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen Boğa ’lar, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız yakın çevre seyahatlerle , kardeşlerle ve ya araba alım satımıyla ilgili olabilir.

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte bu alanda alacağınız bir haberle heyecanlanabilir, maddi alanda gwlurler ve kazançlar, sahip olduğunuz mülkler alaninalanında yeni bir girişime ve ya başlangıca karar verebilirsiniz. Alım – satım yapabilir, gelirler bağlamında size yeni bir iş kapısı açılabilir.

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar evinizde ailenizle birlikte sevdiklerinizle oldukça keyifli ve eğlenceli vakitler geçirmeniz mümkün. Kuracağınız ilişkilerde ve ya para konularında cesur girişimlerde bulunabilirsiniz.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı ise ailevi ilişkilerinizde ve para konularında gerilime neden olabilir, bazılarınız sevdikleriyle yollarını ayırmaya karar verirken, bazılarınız küçük bir tartışmayla bu durumu atlatabilir. 11 – 14 Ocak 2018 civarında ne tür bir gerilim yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.. Kariyer ve statünüzle ilgili konularda geçmiş, geçmişte kalmalı. Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

 

 

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen İkizler, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız maddi alanlar, gelirler, kazançlar, mülkler ve manevi değerler ile ilgili olacaktır. Bu alanda bir takım anılarınız canlanabilir..

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte gelirler, kazançlar, mülkler ve manevi değerler alanında alacağınız bir haberle heyecanlanabilir, bu haberle görünümünüz, imajınız, iliskilerde duruşunuz alanında yeni bir girişime ve ya başlangıca karar verebilirsiniz..

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar kardeşlerinizle , yakın çevrenizle birlikte sevdiklerinizle oldukça keyifli ve eğlenceli vakitler geçirmeniz mümkün. Kuracağınız ilişkilerde ve ya para konularında cesur girişimlerde bulunabilirsiniz.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı ise kardeşlerinizle olan ilişkileriniz içsel anlamda patlamalara ve gerilimlere neden olabilir, bazılarınız sevdikleriyle yollarını ayırmaya karar verirken, bazılarınız küçük bir tartışmayla bu durumu atlatabilir. 11 – 14 Ocak 2018 civarında ne tür bir gerilim yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına hiç izin vermeyin.. Uzaklar, seyahatler, buradaki bağlantılarınızla ilgili konularda geçmiş, geçmişte kalmalı. Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

 

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen Yengeç’ler, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız , imajınız, görünümünüz, kimliğiniz, ikili ilişkilerde duruşunuz ile ilgili olacaktır. Bu alanda bir takım anılarınız canlanabilir.

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile içsel anlamda, bilinçaltınızda bir keşif  yapabilirsiniz, ve ya yakın çevrenizden birisiyle ilgili bir haber alabilir, bu haberle gizli bir girişime ve ya başlangıca karar verebilirsiniz.

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar maddi alanda keyif ve zevk için harcamalarınız artabilir, bütçenizi zorlayabilirsiniz. Para konularında cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Aileniz ve sosyal çevrenizden maddi destek almak zorunda kalabilirsiniz.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı ise arkadaş grupları ve ya gelecek planlarınızla ilgili konularda maddi açıdan bir takım gerilimlere neden olabilir, bazılarınız sevdikleriyle yollarını ayırmaya karar verirken, bazılarınız küçük bir tartışmayla bu durumu atlatabilir. 11 – 14 Ocak 2018 civarında ne tür bir gerilim yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına hiç izin vermeyin.. Harcamalar, banka , kredi gibi alanlarda geçmiş, geçmişte kalmalı.. Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

 

YÜKSELEN ASLAN

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen Aslan’lar, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız , aile, yuva, anneniz ve ya gayrimenkuller ile ilgili bir takım endişeler üzerine olacaktır. Bu alanda eski günler gözünüzde canlanabilir.

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile maddi alanda yaptığınız bir takım analizler sonucu heyecanlanabilir, ve de uzun vadeli planlarınızla ilgili alanda yeni bir girişime ve ya başlangıca karar verebilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilir, yeni ortamlara girebilirsiniz.

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar imaj, görünüm, duruş, giyim ve kuşam alanında kendinizle meşgul olabilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Kariyer açısından ise son derece verimli ve başarılı günler sizi beklemekte. Dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı ile kariyer, mesleki alan ve ya bulunduğunuz statü ile ilgili konularda bir takım gerilimler yaşanabilir, bazılarınız sevdikleriyle yollarını ayırmaya karar verirken, bazılarınız küçük bir tartışmayla bu durumu atlatabilir. 11 – 14 Ocak 2018 civarında ne tür bir gerilim yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına hiç izin vermeyin.. Partneriniz, eşiniz, birliktelikler ve ortaklıklar alanında eylemlerinizi iyi gozlemlemelisiniz..Geçmiş, geçmişte kalmalı.. Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

 

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen Başak’lar, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız , uzun vadeli planlar, gelecek beklentileri, girdiğiniz sosyal ortamlar ve arkadaşlıklar üzerine olacaktır. Bu alanda eski günler gözünüzde canlanabilir.

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile üst düzey ve ya otorite vasıflı biir kişiden haber alabilir, bu haberle kariyer ve mesleki alanda yeni bir girişime ve ya başlangıca karar verebilirsiniz. Yeni bir pozisyon ve ya iş teklifi alabilirsiniz.

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar uzaklarda olan ve ya farklı bir kültür ve ya kökene sahip bir kişiyle gizli bir aşk ilişkisine adım atabilirsiniz. Ve ya maddi alanda bir takım kayıplar, aşırı harcamalar gündeme gelebilir.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı ise gizli ilişkiniz ve ya platonik olduğunuz kişiyle ilgili sizi yol ayrımına itebilir. Bazılarınız ise küçük bir tartışmayla bu durumu atlatabilir. 11 – 14 Ocak 2018 civarında ne tür bir gerilim yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına hiç izin vermeyin.. Günlük rutin, alışkanlıklar , sağlık ve de çalışma ortamınızdaki girişimlerinizde geçmiş, geçmişte kalmalı.. Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

 

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen Terazi’ler, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız , kariyer, sosyal statü ve toplum önündeki konumunuz üzerine olacaktır. Bu alanda eski günler gözünüzde canlanabilir.

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile uzaklardan bir haber alabilir, bu haberle farklı felsefeler ve öğretiler alanında ve ya yüksek öğrenim, basın yayın ve ya uzak yerlere yapılacak seyahatlerle ilgili yeni bir girişime ve ya başlangıca karar verebilirsiniz..

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar sosyalleşme alanında, gruplar içerisinde arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilir, ilgi odağı olabilirsiniz. Tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Harcamalarınız sosyal etkinlikler nedeniyle artabilir.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı ise eski bir sevgili ve ya arkadaş ortamında aniden karşılaşacağınız biriyle tutkulu bir aşka adım atmanıza neden olabilir.  Ve ya tam tersi ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Bazılarınız küçük bir tartışmayla bu durumu atlatabilir. 11 – 14 Ocak 2018 civarında ne tür bir gerilim yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına hiç izin vermeyin.. Aşk, flört, çocuklar ile ilgili ilişkilerdeki aktiviteler alanında hırslanmamaya gayret gösterin. .Geçmiş, geçmişte kalmalı.. Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

 

 

YÜKSELEN AKREP

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen Akrep’ler, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız , uzaklar, seyahatler, farklı kültürler, öğretiler ve felsefeler üzerine olacaktır. Bu alanda eski günler gözünüzde canlanabilir.

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile maddi konular, harcamalar ve ya banka, kredi, miras gibi konularla ilgili bir haberi uzaklardan alabilir, bu haberle yine bu alanda yeni bir girişime ve ya başlangıca karar verebilirsiniz..

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar kariyer, mesleki alanda, otorite alanlarla ilgili son derece başarılı ve de keyifli bir döneme atabilirsiniz. Tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Takdir ve teşekkür alabilirsiniz.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı işvereninizle , partnerinizle ve ya eşinizle olan ilişkinizde bir takım gerilimlere neden olabilir.  İlişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Bazılarınız küçük bir tartışmayla bu durumu atlatabilir. 11 – 14 Ocak 2018 civarında ne tür bir gerilim yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına hiç izin vermeyin.. Özellikle ev içi tartışmalar nedeniyle, aile ve ev ile ilgili konular alanında hırslanmayın. Geçmiş, geçmişte kalmalı.. Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

 

YÜKSELEN YAY

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen Yay’lar, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız, harcamalar, banka, kredi, eşinizle olan ortak kazançlarınız ile ilgili alan üzerinde olacaktır.

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile banka ve ya kredi gibi mali konularla ilgili alacağınız bir haberle, yeni bir iş ortaklığına girebilir, kontrat imzalayabilir ve ya yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar uzaklar, seyahatler, tatiller ile ilgili alanda son derece keyifli ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Özellikle partneriniz, ve ya eşinizle birlikte olmak sizi mutlu edebilir.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı ile partnerinizle iş ve çalışma ortamında yaşanan bir takım gerilimler sebebiyle tartışabilirsiniz.  İlişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Bazılarınız ise küçük bir tartışmayla bu durumu atlatabilir. 11 – 14 Ocak 2018 civarında ne tür bir gerilim yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına hiç izin vermeyin.. Özellikle iletişim alanında konuşmalarınızda daha sakin ve soğukkanlı olmalısınız. Geçmiş, geçmişte kalmalı.. Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

 

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen Oğlak’lar, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız, eşiniz, partneriniz, ortağınız, sözleşmeli olduğunuz işvereniniz ve birlikteliğiniz ile ilgili alan üzerinde olacaktır.

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile partnerinizle ve ya iş ortağınızdan alacağınız ani bir haber ile, yeni bir işe ve ya çalışma ortamına adım atabilirsiniz. Kendinize yeni bir günlük düzen kurabilir, sağlık alanında daha dikkatli olabilirsiniz.

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar harcamalarınızda artış olabileceği gibi miras, kredi, ikramiye, bonus, iş yerinden kazanılacak ek gelirler gibi yan maddi destekler alanında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cinsel hayatınız son derece keyif verici olabilir.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı ani çekimle başlayacak bir ilişkiye işaret etmekte. Bu ilişki kalıcı olmaktansa , aniden başladığı gibi aniden de bitebilecek bir potansiyel taşıyabilir.  11 – 14 Ocak 2018 civarında ilişkilerinizde ne tür bir gerilim yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına hiç izin vermeyin.. Özellikle maddi alanda gelirleriniz ile ilgili yapacağınız atılımlar, yatırımlar alanında sakinliğinizi koruyun. Geçmiş, geçmişte kalmalı.. Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

 

YÜKSELEN KOVA

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen Kova’lar, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız, çalışma ortamınız, arkadaşlarınız, çalışma şartlarınız, günlük düzeniniz ve sağlığınızla ilgili alan üzerinde olacaktır.

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile iş yerinizden alacağınız ani bir haber ile, tatil, eğlence, hobiler, alanında bir aksiyon alabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve potansiyelinizi daha fazla ortaya koyabilmek adına ilgi duyduğunuz alanla ilgili eğitim almayı ve ya kursa gitmeyi düşünebilirsiniz.

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar partnerinizle, birlikte olduğunuz kişi ile, ilişkiniz alanında son derece keyifli, romantik ve eğlenceli zamanlar sizi beklemekte.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı ilişkinizde ani bir kırılma yaratabilir. Aile içinde ve ya evinizle ilgili sizin kontrolünüz dışında gelişen bir takım olaylar huzurunuzu kaçırabilir. 11 – 14 Ocak 2018 civarında ilişkilerinizde ne tür bir gerilim yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.. Özellikle kişisel özgürlükler alanında kendinizi ispat etme arzunuz ve de kariyer açısından yapmak istediğiniz atılımlar alanında sakinliğinizi koruyun. Geçmiş, geçmişte kalmalı..Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

 

 

YÜKSELEN BALIK

Hafta 13 Haziran’da Merkür ‘un Yengeç burcuna giriş yapmasıyla başlayacak.

Yükselen Balık ’lar, 28 Haziran’ a kadar iletişiminiz, düşünceleriniz, fikirleriniz , konuşmalarınız, aşk, flört, çocuklar, tatil ve eğlence alanında olacaktır.

13 Haziran akşamı 22 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile çocuklar, tatil ve ya eğlence ile ilgili, aşk ilişkiniz ve ya flörtünüzle olan ilişkinizle alakalı bir haber alarak ev ve aile ile ilgili önemli bir karar alabilirsiniz. İki ev arasındaki git geller, ve ya farklı iki evde yaşamak ile ilgili bir karar gündeminize oturabilir.

Aynı gün Venus’un Aslan burcuna geçmesiyle birlikte  9 Temmuz ‘a kadar iş ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük düzeniniz ve sağlığınızla ilgili alanda son derece olumlu gelişmeler olabilir. Çalışma ortamı özellikle son derece keyifli olabilir.

15 Haziran’da, Venus’un Uranus ile olan zorlu açısı fevri bir konuşma ve ya sözle , çalışma ortamınızda gerilim yaratabilirsiniz. Buradaki ilişkileriniz kopma noktasına gelebilir. Yanınızda çalışan insanlar varsa, onlarla da gerilim yaşayabilirsiniz. 11 – 14 Ocak 2018 civarında ilişkilerinizde ne tür bir olumsuzluk yaşadıysanız benzeri tekrarlanabilir. Bu sefer sabit burçta olması biraz daha işleri yavaşlatıp daha sancılı geçmesine neden olacak gibi. Egonuzu dinlemezseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Bu süreçte, özellikle 8 Haziran’dan itibaren Mars’ın Güney Ay düğümü ile olan dansının kafanızı karıştırmasına hiç izin vermeyin.. Özellikle kişisel özgürlükler alanında kendinizi ispat etme arzunuz, özellikle gizli planladığınız bazı aksiyonlarla ilgili dikkatli olun. Para kayıpları gündeme gelebilir..Bu alanla ilgili geçmiş, geçmişte kalmalı..Hatalarınızdan ders çıkarmalısınız.

Paylaş