Uranus, 15 Mayıs 2018’de Yeni ay ile birlikte, Boğa burcuna geçmesiyle, hem maddi, hem manevi güvenlik alanlarında ani ve beklenmedik değişimleri hayatınıza getirmeye başlıyor.

Mars ‘ın Uranus ile aynı zamanda gergin bir açıda olması, son günlerde herkesi belli hayat alanlarında yıpratıcı ve zorlayıcı bir etki altına aldı. Beklenmedik durumlar nedeniyle, gerilmiş, sinirlenmiş ve öfkenizi etrafınızdakilere bir şekilde göstermiş olabilirsiniz.

Uranus’un Boğa burcuna, Mars’ın da aynı zamanda Kova burcuna geçmesi, sabit burçlarda oluşan bu çatışmada, sabırsızlık ve gerginliğin daha fazla hissedilmesine yol açabilir. Çünkü sabit burcun etkisiyle, kişi ilerlemek ister ama konumunu ve şartlarını değiştirmek istemez. Sabit fikirliliği, tutumunu korumasına yol açar ve sonuç olarak aynı halkada dönmek durumunda kalır. Mars’ın ise Kova burcunda olması, olayları daha da şiddetlendirebilir. Bu konumda iken, Mars’ın ne kadar sıra dışı, zorlayıcı ve de dürtüsel olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. Kavga ve tartışma çıkarmada asla geri kalmayacaktır.

Uranus ve Mars arasındaki bu gergin açı, 2 Ağustos 2018 ve 19 Eylül 2018’de tekrar gökyüzünde oluşacak. Bu yüzden geçtiğimiz 2 gün boyunca yaşadığınız gerilimleri iyi düşünün ve not edin, derim.

Tekrarlayacak olmasının nedeni ise, Mars’ın Retro alana 12 Mayıs’ta girmesi ve Kova burcunda 27 Haziran’da geri harekete başlayacak olması.

Bu durumda ne yapabilirsiniz?

Bu gerçin açıya, Saturn ve Chiron imdada koşabilir. İkisi de bu gerginliği yumuşatmaya aday görünüyor.

Bir fikir uğruna savaşarak, cesur ve atak girişimlerde bulunup, başkalarını kurtarmaya öncü olabilirsiniz. Karşınızdakine mantıklı, rasyonel bilgilerle ortaya koyarak ve ispatlayarak durumu anlatabilir, bunu yaparken diplomatik ve objektif bir yaklaşım kullanabilirsiniz. Aynı zamanda özellikle kariyer ve iş alanında prosedürleri, kuralları ve stratejileri, ve bu alandaki geçmiş alışkanlıklarınızı; yeni ve ya orijinal, şimdiye kadar denemediğiniz teknik ve yöntemler ile geliştirebilir, bu alanda bir istikrar ve gelişme sağlamayabilirsiniz. Böylelikle stresli olan bu süreci daha kolay ve rahat yönetebilirsiniz.

Mars ve Uranus başlattıkları savaşa 15 Kasım 2018’de son vererek birbirine destek olmaya karar verecek. Şartlar değişime ayak uydurmanız için daha uygun olacak. Çünkü Uranus Koç burcuna geri dönecek. Son derecelerde gerçekleşecek bu destek açı sayesinde, konfor alanınız ile ilgili gereken değişiklikleri yapmak için kendinizde güç ve insiyatifi bulabileceksiniz. Bu süreçte özellikle ilişkiler alanında daha cesur ve girişken olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için sıra dışı yöntemler deneyebilir, özgürlüğünüzü kısıtlayan her türlü engelin üzerine gidebilirsiniz.

Asıl öldürücü vuruşu ise 13 Şubat 2019 civarında yapabileceksiniz. Mars ‘ın Uranus ile, Koç burcunun son derecesinde buluşmasıyla, önünüzdeki tüm engelleri tamamen kaldırmış olarak, özgürlüğünüzü herkese ilan edebileceksiniz. Bu her ne kadar fevri, ani bir karar ve girişim olsa da, uzun zamandan beri savaştığınız,  özellikle kariyer ile aile, yuva kurma arasında kalınmış , kısıtlanmış  bir süreci tamamen ortadan kaldıracaktır.

Bu zamana kadar olan süreçte asıl dikkat etmeniz gereken şudur, güç ya da kuvvet ancak gerçekten bir karaktere büründüğünde, maddeleştirildiğinde yani gerçek kılındığında ancak kendisini ve etkisini gösterebilir. Ve siz bunun bilinciyle hareket etmelisiniz. Bunu gerçekleştirmek için ise tek yapmanız gereken şey, odaklanmaktır. Kendinize dürüst olun, kozmik düzene güvenerek hareket ederseniz, ulaşmak istediğiniz noktayı da aynı anda yaratmış olursunuz.

Böylelikle tamamen özgür ve güvende olduğunuz bir alana adım atabillirsiniz.

Unutmayın ki, kozmik düzene güvendiğinizde , her şey yerine oturur.

 

 

Paylaş