Saturn, 17 Nisan itibariyle 9º Oğlak burcunda geri harekete başlamış bulunuyor.

Her RETRO harekette olduğu gibi,  iç gözlemler , sorgulamalar , geçmişe dönük yüzleşmeler yapma zamanıdır şimdi.

Bu süreçte hayatımda neleri sorgulayacağım, nelerle yüzleşeceğim? ve ya sorgulamalıyım/ yüzleşmeliyim? diyorsanız; 10 Ocak 2018 civarına şöyle bir geri dönün derim.

Hislerinizi, duygularınızı, sorumluluk anlayışınızı terazinin kefelerine koyarak tartmanız gereken konu;

10 Ocak 2018 civarında yaşadıklarınızla alakalıdır.

Düşünün bu tarihte hangi ikilemde kaldınız? Hangi olaylar sizin kafanızı karıştırdı, hangi noktada hayal kırıklığına uğradınız? Neye inanmak istediniz ve gerçekten de o an bir seçim yaptınız mı?

Hangi yolda ışık görüyorsunuz? Yoksa her iki yolda hala sizin için karanlık mı?

İşte bu ışığı aramak ve bulmak, yani ruhunuzun tekamülü için en doğru yönü seçmek bu Retro süresince sorgulamalarınızın ana hedefi olacaktır.

Bu yol ayrımının, sizin hayatınızda tekrar belirmesi ve ya belirmek üzere olması tüm bunları düşünmenizi sağlayacak..

14-17 Nisan 2018 tarihleri arasında, 10 Ocak’ta yaşananların farklı bir versiyonu hayatınıza tezahür etmiş olabilir, ya da etmesi an meselesidir.

Şimdi iyi düşünün.

10 Ocak ile 14 Nisan tarihleri arasında, bu konuyla ilgili hangi çözüm yollarını yarattınız? Bunlar işe yaradı mı? Size net bir sonuç verdi mi? Yoksa geçtiğimiz günlerde yaşananlar, bulduğunuz çözüm yollarını tamamen çürüttü mü? Hala aynı yol ayrımında mı duruyorsunuz? Yoksa tam tersi, kafanızda seçiminizle ilgili herşey net mi?

Saturn’un 16-17 Nisan itibariyle başlayan Retro süreci, 6 Eylül 2018 ‘e kadar devam edecek.. Yani bunları düşünmek ve sorgulamak için önünüzde oldukça uzun bir zaman var.

Bu retro süresince geliştirdiğiniz alternatif çözüm yolları, 6 Eylül 2018 tarihinden sonra cevap vermeye başlayacaktır.

 

the-hermit

 

 

Saturn’un Retro alandan çıkış tarihi olan 12 Aralık 2018 ise, sizin artık feneri elinize alıp seçtiğiniz yolda emin adımlarla yürüdüğünüz andır.

Bu süreçle ilgili size uyarım,  Saturn ‘un gökyüzünde ne anlam ifade ettiğiyle ilgili olacaktır.

‘KARMA!!..’

Ne ekersen onu biçersin!.. ‘ sözü bu Retro süresince kulaklarınızda sürekli yankılanmalı. Çünkü yarattığınız alternatif çözüm yolları başkasının canını yakıp,  vebaline girmenize neden oluyorsa, bilin ki KARMA yaratırsınız.

Ve emin olun ki, aynı olayları gün gelince SİZ yaşarsınız.

Retro süresince, sevginizi ifade etmekte zorlanabilir, duygularınızla ilgili çelişkilerde olabilirsiniz. Sevilmediğinizi, istenmediğinizi düşünebilirsiniz. Öz güven eksikliği yaşayabilir, duygularınız yerine mantığınızla ilerlemek isteyebilirsiniz. Karamsar bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Özellikle kariyeriniz ve ya toplum önündeki duruşunuzu daha fazla sorgulayabilir, hedeflerinizle ve başardıklarınızla ilgili kendinize daha acımasız eleştirilerde bulunabilirsiniz.  Farkında olmadan geçmişte yarattığınız Karma’lar yani karmik borçlarla ilgili sorgulamalar yapabilirsiniz. Bunları bir takım tekniklerle bilinçaltınızdan temizlemek size bir çözüm getirebilir. Atalarınızdan aldığınız ve ya başkalarından satın aldığınız ve yarattığınız tüm inanç ve değer yargılarını temizleyerek, gelecekte benzer karmik borçlar yaratmanıza engel olabilirsiniz.

Retro süresince karşılaşabileceğiniz olaylar;

26/04/2018 (+/- 3 gün) – Fikirleriniz ve ya geliştirdiğiniz çözüm yolları ile ilgili karşı taraftan direnç ve ya tepki alabilir, anlaşılmadığınızı düşünebilir, ve ya siz kurallara karşı gelmek suretiyle direnç göstermek arzusu içinde olabilirsiniz. Yapmanız gereken endişe ve korkularınızın üzerine giderek fikirlerinizi savunmak olmalıdır.

18/05/2018 (+/- 3 gün) – Karşı tarafı ikna ederek, kalıcı sonuçlar elde edebilir, onlarla uzlaşabilir, görev ve sorumluluk alanınızda hedeflerinize doğru istikrar içinde ilerleme şansı yakalayabilirsiniz.

26/05/2018 (+/- 3 gün) – Sevilmediğiniz ve ya istenmediğiniz duygusuna kapılabilirsiniz. Ve ya karşınızdakini kaybetme korkusuna yenik düşebilirsiniz. İlişkiniz ve kariyeriniz arasında kaldığınızı düşünebilirsiniz. Sorumluluklarınız, ilişkinize verdiğiniz önemle çelişebilir. Bu süreçte ilişkinizin kopma noktasına gelmesi an meselesidir. Dikkatli olmakta fayda var!

14/07/2018 (+/- 3 gün) – İlişkinizi, sağlamlaştırmak ve bir üst boyuta taşımak için elinizden geleni yapmaya hazır hissedebilir, ilişkiniz güven ve sadakat duygusunun artmasıyla daha da sağlamlaşabilir.

10/08/2018 (+/- 3 gün) – İlişkiniz ve beraberindeki sorumluluklarını taşımakla ilgili bazı sorunlar yaşayabilir, hedeflerinizle ilgili kendinizi sorgulayabilir, ilişkiyle ilgili aldığınız kararlarda kafanız karışabilir. Olumsuz bakış açısından uzak durarak endişelerinizden ve ya kaygılarınızdan bağımsız hareket etmeye çalışmalısınız..

 

Özellikle doğum haritanızda Saturn’un kontrolündeki alanlar, bu süreçten sonra hayatınızda değişim yaşayacağınız alanlar olacaktır.

Saturn Retro’nun sizi nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız, aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Güncel gökyüzü olaylarının hayatınıza etkisini öğrenebilirsiniz.

 

sssss

 

Paylaş