31 Mart 2018 saat 15:36’da 10º Terazi burcunda bir Dolunay meydana gelecek.

Bu Dolunay, gökyüzündeki gezegenlerin birbirine olan konumları itibariyle oldukça gergin ve yıpratıcı geçebilir. Dolunay, genelde bitişlere ve tamamlanmalara sahne olur. Sırlar açığa çıkar, farkındalıklarınız artar, aydınlanmalar yaşarsınız. Terazi burcunda gerçekleşmesiyle, ikili ilişkiler, ortaklıklar, kontratlar, anlaşmalar, açık düşmanlar, yasal konular, mahkemeler gibi alanlarda bazı bitişler ve ya tamamlanmalar olabilir. Her şey bir anda netleşebilir.

Her Dolunay’ın getirdiği sonuç, bir önceki Yeni ay’ın sizin hayatınızda neler başlattığına dairdir. Bu yüzden, 17 Mart’tan sonra hayatınızdaki gelişimlere bakın ve bir de şimdiki sonuçlarına …

Dolunay’ın an haritasına baktığımızda yükselenin Aslan, yönetici Güneş’in ise Ay ile birlikte, Mars ve Saturn ile oldukça gergin bir açıda olduğunu görüyoruz.  Yükselen Aslan, Dolunay’ın getireceği olaylarda, görüntüde egonun tarot kartlarının anlamısssssssssve gururun başrolü çekeceğini söylüyor. Duygularınız empati yapma beceresinde iken, ilişkiyi ve ya ortaklığı kurtarma çabasındayken, Koç burcunda yücelen Güneş buna şiddetli bir şekilde karşı çıkmakta. Ben mi? Biz mi? kavramlarıyla kendinizi sorgularken bulabilirsiniz.

Diğer taraftan Dolunay’ın  Mars ve Saturn ile olan yıpratıcı ilişkisi, hem duygusal, hem de mantıksal açıdan otorite figürleri, baba, aile büyükleri ve hayatınızdaki önemli erkeklerle çatışma ve kavga içerisine girmenize neden olabilir. Fevri ve sabırsız tepkiler vermenize neden olabilir!

Buna asıl neden olan bir yandan sorumluluklarınız, zorunluluklarınız, görevleriniz , diğer yandan iş yükünüz, kariyeriniz ve gelecek planlarınızla ilgili üzerinizde hissettiğiniz baskıdır. Kurallar, kaideler, uymanız gereken zorunluluklar size ağır gelebilir, sizin sabrınızı zorlayabilir. Bu ağırlık, size, ilişkinizi ve ya ortaklığınızı bitirmeyi düşündürtebilir. Vazgeçmeye yakın olabilirsiniz.

Buna neden olan ikinci şey ise, Merkür’ün Retroda ve Ay’a karşıt açıda olması. Algılarınızı ve düşüncelerinizi net bir şekilde yönetememeniz yanlış kararlar almanıza, yanlış anlamanıza ve ya izlenime kapılmanıza neden olabilir. Gerçek duygularınızı doğru bir dille ifade etmekte bile zorlanabilirsiniz.

Eğer bu olumsuz açıyı pozitife çevirebilirseniz, kendinizi zorlayıp sorunlarınızı çözmek için çaba gösterirseniz, ısrarcı olursanız, ilişkinizi kurtarmakla kalmayıp çok daha güzel boyutlara geçiş yapabilirsiniz. Bu boyuta geçmek için öncelikle ben demek yerine , ‘BİZ’ derseniz, partneriniz ve ya ortağınız ile ‘BİR’ olursanız, aynı paydayı paylaşırsanız, çözemeyeceğiniz hiç bir sorun olmayacağını göreceksiniz. Bazen tek başınıza bir sorunu çözmek ve ya engeli aşmak mümkün olmayabilir. Yardım almak ve ya yardımı kabul etmek egonuzu asla zedelemez. Bunu unutmayın.

Dolunay’ın yöneticisi Venus ‘un Dolunay ile aynı gün, Koç burcunu terk ederek Boğa burcuna geçmesi bu gergin Dolunay’a adeta dokunan sihirli bir değnek. İlişkiniz hem kalıcılık, hem sadakat, hem de güven vaad ediyor. Yani zaten emin ellerdesiniz. Güven içerisinde gerekli adımları atabilirsiniz.

Bir ikinci sihirli değnek ise, Dolunay’ın Kuzey ve Güney Ay düğümü ile içinde bulunduğu son derece pozitif ilişki. Gökyüzünde ‘Mistik Dörtgen’ diye adlandırılan bu oluşum, şunu söylüyor. Eğer bu Dolunay’da ruhunuzun geçmiş hayatlardan getirdiği yetenek ve becerileri (doğuştan gelen, başarılı olduğunuz alan) ,  bu hayatınızdaki misyonunuzu (öğrenmek zorunda olduğunuz ama henüz ortaya çıkaramadığınız, zorlandığınız ve içinizde barınan o gizli cevher) , doğru kullanırsanız, işte o zaman başarıya ulaşabilirsiniz. Gökyüzü bu potansiyeli ortaya çıkarabilmeniz için sizi adeta destekliyor.

Eğer başarılı olursanız, yani BİZ kavramı üzerine yoğunlaşır, birlikte hareket ederseniz, başarınızın ilk ödülünü,      7 Nisan’da (+/-3 gün)  alabilirsiniz. Kalıcı bir beraberlik, uzun vadeli bir ortaklık sahibi olabilir ve de duygusal anlamda son derece kendinizi güvende hissedebilirsiniz. İkinci ödülünüzü ise  10 ve 11 Nisan’da alabilir, aşkınızı ve mutluluğunuzu perçinleyebilirsiniz.

Bu Dolunay, Yeni Ay ile başlayan süreci tamamlayarak, sizi gerçeklerle, bilinçaltınızdaki korkularla ve de endişelerle yüzleştirerek onlardan kurtulmanıza, güçlü olmanıza ve de egonuzu sağlıklı bir şekilde yönetmenize yardımcı olacaktır.

Kendinizi olabildiğince karamsar ve de olumsuz düşüncelerden arındırın.

Çünkü unutmayın ki her düşünce, gerçek olur.

Burada özellikle uzaklaşmanız gereken  olumsuz enerji, ilişki, evlilik ve de ortaklık alanında olacaktır.

Enerjinizi yüksek tutun ve pozitif’de kalın.

 

sssss

Paylaş