Yeni Ay, 17 Ocak 2018’de saat 04:17’de 26 º Oğlak burcunda gerçekleşecek..

Yeni Ay bildiğiniz gibi, yeni girişimler ve yeni başlangıçlara işaret eder. Yeni atılacak adımlar, açılacak yeni sayfalar , Yeni ay’ın gerçekleştiği burçla birlikte doğum haritanıza düştüğü yerde yeni bir canlanma ve aksiyon yaratır.

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan bu Yeni Ay, bu başlangıçların genelde iş, kariyer, profesyonel hayat ve de toplum içindeki statünüz ile yakından bağlantılı olacağını göstermekte. Yönetici Saturn’de Oğlak burcunda hızla ivme kazanmakta. Saturn, haritanızda düştüğü yere disiplin , istikrar, kural ve prensipler bağlamında ciddi bir yapılanma içine girmenizi sağlamakta. Sınavlar, alınacak dersler bu burç seyrinde sorumluluklarınız alanında olacaktır.

newmonn

An haritasını incelediğimizde, Yükselen Akrep’te; yönetici gezegen Mars ise 12.evde, yine Akrep burcunda. Tutkularınız ve hedefleriniz konusunda sır vermeden, gizli bir şekilde çalışmanızı yürütebilir, planlarınızdan kimselere bahsetmek istemeyebilirsiniz. 4.evdeki Chiron ile olumlu açısı, bu gizli arzuların geçmiş yaraları şifalandırmak, aile ve yuva ile ilgili eski acıları dindirmek amacında olduğuna işaret ediyor.

Yeni ay haritanın 2.evinde, bu da gelirlerinizin ve kazançlarınızın, manevi değerlerinizin ön plana çıkacağını özellikle de bu alanlarda, yeni kararlar ve stratejiler belirleyeceğinizi gösteriyor. Zaten Yeni Ay ile saf tutan Venus ,aynı zamanda parayı da sembolize ettiği için  para ve maddi kararlar bu Yeni Ay da oldukça önemli.

Diğer taraftan yedinci ev yöneticisi , Venus’un , yükselen yöneticisi Mars ile olumlu açıda olmasıyla , bu dönemde başlayacağınız ilişkilerin aşk, romantizm, tutku ve arzu odaklı olacağını ve her an ciddiyet kazanma potansiyeli olduğunu göstermekte.

Burada asıl dikkat edilmesi gereken nokta, Yeni Ay’ın Uranus ile olan gerilimli açısı. Dış etkenler ve ya sizin kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylar özellikle de aşk, flört, çocuklar, ve yaratıcılık alanında, yeni atacağınız adımlar, başlatacağınız girişimler alanında dikkatli olmanızı, tepkilerinizi kontrol ederek, dikkatlice düşünerek organize olmanız gerektiğine işaret etmekte. Venus’ün de aynı açıya sahip olması,  bu beklenmedik olayların ilişkileri de sarsabilecek  potansiyel de olduğunu gösteriyor..Ani başlangıçlar mı? Ani bitişler mi sizleri bekleyen? Sarsıntılara hazır olun derim …Beklenmedik anda, beklenmedik kırılmalar, beklenmedik sonlarla karşılaşabilirsiniz..

Bu Yeni Ay, Ağustos ayında gerçekleşen Güneş tutulmasından sonraki ve 31 Ocak 2018’deki Ay tutulmasından önceki son Yeni ay. Tutulmaların etkisi yaklaşık 6 ay olduğu için, 21 Ağustos ‘da gerçekleşen Güneş Tutulmasının sonuçlarını en son bu Yeni Ay’da gerçekleşenler ile almış olacaksınız.

Yaşayacaklarınızın ikinci perdesini, 31 Ocak ‘da  11º Aslan’da gerçekleşecek olan Ay tutulması belirleyecek..

 

sssss

 

Paylaş