3 Aralık saat 17:46’da 11º İkizler burcunda bir Dolunay meydana gelecek.

Dolunay, İkizler burcunda meydana geldiği zaman, rasyonel bilgi, iletişim, fikirler, düşünceler, eğitim, öğretim, yazışmalar, konuşmalar, yakın çevre seyahatleri, kardeşlerle olan ilişkiler ve de yakın çevre ile olan iletişiminiz alanında, bazı bitişler, tamamlanmalar, aydınlanmalar ve ya gizli bilgilerin ortaya çıkması gibi olaylar meydana gelebilir.

Dolunay’ın an haritasına baktığımızda, Yükselen İkizler, yönetici Merkür ise Durağan ddddddpozisyondan Retro hareketine geçiş yapmakta. Eğer bir haber bekliyorsanız, gelmeyebilir, gecikebilir, ve ya haber beklediğiniz yer ile aranızda yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. Seyahatlerinizde aksaklıklar meydana gelebilir, uçağı kaçırabilir ve ya evraklarınızla ilgili sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bir anda her şey size yavaşlıyor, ya da ağır çekimdeymiş gibi gelebilir. Merkür’ün Saturn ile kol kola olması ise, düşüncelerinizin, fikirlerinizin, iletişim tarzınızın, oldukça ciddi ve disiplin içeren konularla bağlantılı olduğuna işaret ediyor.  Ne planlıyorsanız, ne düşünüyorsanız, istikrarlı, ısrarcı ve de son derece stratejik hareket etmek istediğiniz söylenebilir. Tabii başarabilirseniz.. Şartlar oldukça zorlayıcı görünüyor.

Dolunay’ın Neptun ile olan zorlu açısı ise, tam da bu noktada ciddi sıkıntılara neden olabilir. Bitişlerin, sonlanmaların, gerçekten de hayal kırıklıklarına, hüzünlere, aldanmalara, avunmalara, depresif bir ruh haline ve de aşırı duygusallaşmalara neden olabilir. Aşırı derecede hassas, alıngan ve de merhametli davranma eğilimi gösterebilirsiniz. Ya da tam tersi, hayal kırıklıkları yaşamanız, hayallerinizin boşa çıkması, bazı ilişkileri ve ya iletişimleri sonlandırmanıza neden olabilir. Gerçekleri sorgular hale gelebilirsiniz, ve ya neyin gerçek, neyin hayal, neyin doğru, neyin yanlış olduğu ile ilgili kafanızda soru işaretleri belirebilir. Gereksiz yere kendinizi suçlayabilir, kendinize olan güveninizi kaybedebilir, çok çabuk yorgun ve ya hasta düşebilir, kendinizi zayıf hissedebilirsiniz.

Jupiter’in Neptun’e olan ve herşeyi abartan güçlü açısıyla, bu aldanmalar, üzüntüler, hayal kırıklıkları normalden daha fazla hissedilebilir, abartılı bir şekilde yaşanabilir. Aşırı hayalperest ve de gerçek dışı yaklaşımlar içine girmenize neden olabilir, fazla idealist bir bakış açısı sonrasında sizin üzülmenize, beklentilerinizin boşa çıkmasına neden olabilir. Ya da aşırı beklenti içine girmeniz, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Manevi anlamda, inançlarınıza olan bağlılığınız ve de kendinizi kolay teslim etme ihtiyacında oluşunuz, sizi yanlış yönlendirebilir.

Bu süreçte göreceğiniz rüyalar, size yol gösterebilir, önemli mesajlar içerebilir. Sezgileriniz artabilir, hisleriniz kuvvetlenebilir. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, gerçeklerle rüyaları karıştırmamak olmalıdır. Hayalleriniz, fikirleriniz, düşünceleriniz, hem Merkür’ün önümüzdeki 3 hafta boyunca Retro hareket ediyor oluşuyla , hem de Neptun ‘un Dolunay ile olan zorlu açısıyla sizi tam bir sis bulutuna sürükleyebilir. Gerçeklerden uzaklaşmadan , bilinçli hareket etmek sizin faydanıza olacaktır. Retro sürecinde algılarınız zayıf olacağından önemli kararlar almamanız, eyleme geçmemeniz sizi bir sonraki hatalardan ve ya pişmanlıklardan koruyabilir.

Bu Dolunay ile birlikte elinize geçecek bilgileri, haberleri, ve de anlaşmaları, hatta sizden şimdiye kadar gizlenen ve bu Dolunay ile su yüzüne çıkacak tüm bilgileri defalarca kontrol etmenizi, olası karışıklıkları önlemek adına, iyice araştırmanızı ve de tekrar gözden geçirmenizi öneririm. Hata yapabilir, yanlış okuyabilir, ve ya yanlış anlayabilir, anlaşılabilirsiniz. Bu bilgilerin sizi hayal kırıklığına uğratması muhtemel olabilir. Merkür’ün Retro oluşu ağzınızdan çıkan her kelimeye dikkat etmeniz gerektiği yönünde uyarıda bulunmakta.

Doğruları söylemekten kaçınmayın, dürüstlükten ayrılmayın..

 

sssss

 

Paylaş