28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 01:21 ‘de Ay İlk Dördün fazına girmiş olacak.

İlk dördün fazı, Yeni Ay’da başlatılan girişimler ve atılan tohumlar alanında sizi her zaman aksiyon almaya ve eyleme geçmeye zorlar.

Kova Ay’ının, Akrep Güneş’i ile olumsuz bir açıda olması, bir krize işaret edebilir. Aldığınız aksiyonlar ses getirebilir, başkalarını kolay etkileyebilir.

19 Ekim’de Yeni Ay ile birlikte attığınız adımlar, başlattığınız girişimler alanında bu süreçte, ilk engel ve zorluklarla karşılaşmanız olasıdır. Bu engeller karşısında, mantığınız; hareket etmemenizi , sabit kalmanızı; duygularınız ise, isyan çıkarmanızı ve içinizden geldiği gibi davranmanızı söyleyebilir..

Ay’ın, Terazi burcunda bulunan Mars ile olumlu ilişkisi, maalesef, dürtüsel anlamda sizi duygularınızla hareket etmeye daha da çok zorlayabilir. İlişkilerdeki dengeyi, adaleti, huzuru sağlamak adına kendinizde her türlü cesareti bulabilir, duygularınızı rahatça ifade edebilir, karşı tarafı daha kolay ikna edebilirsiniz. Savaşmak ve mücadele etmek dürtüsüyle hareket edebilirsiniz.

Ay’ın aynı anda Güneş’in tam yamacında bulunan Jupiter ile zorlu açısı, tüm bu duygularınızı  coşkuyla ortaya dökebileceğinizi göstermekte. Akrep burcundaki Jupiter, tutkuları, arzuları, isteği, cinselliği ve de küllerinizden doğma motivasyonuyla kabul ettiğiniz içsel değişim ve dönüşümü çoğaltan, büyüten, bu alanları genişleten bir enerjiye sahip. Radikal ve sıra dışı, özgürlükçü duygularınız işte tüm bu duyguları abartılı bir şekilde ortaya koymanıza neden olabilir. Bir de üzerine Venus ve Pluto arasındaki kare açı da katılınca, hem para hem aşk alanında, tutkularınızın, arzularınızın esiri olmanız çok da mümkün görünüyor.

Geriye dönüp, başlatmak istediğiniz girişimler için attığınız o ilk adımları, o andaki enerjinizi, duygularınızı hatırlamanızı öneririm.

Kalbiniz ve mantığınızın bir olduğu o ana dönmeniz, bu kriz zamanını daha kolay yönetmeniz de size yardımcı olacaktır.

Nezaket, Şükran, Huzur ve Dinginlik enerjisiyle hareket edin..

sssss

 

 

Paylaş