Yeni Ay , 19 Ekim 2017’de 22:11 ‘de 26º Terazi burcunda gerçekleşecek.

Yeni Ay’ın Terazi burcunda gerçekleşmesi , her yeni ayın hayatınıza getirdiği girişim ve başlangıçların, ikili ilişkiler, ciddi birliktelikler, ortaklıklar, yasal konular, adalet ve dengenin sağlanması gereken alanlar, bürokrasi gibi alanlarda gerçekleşeceğini gösteriyor.

Terazi burcu , aynı zamanda estetik, güzellik gibi konuları da sembolize ettiği için, kendinize vakit ayırıp dolabınızı değiştirebilir, bakım yaptırabilirsiniz.

An haritasına baktığımızda, Yükselen’in Yengeç olması ve Yeni Ay’ın haritanın 5.evde bulunması, sizin koruma ve kollama, şefkat gösterme ve bir ebeveyn gibi hareket etme isteğiniz ile bağlantılı olarak bu yukarıda bahsedilen alanlarda bir adım atacağınıza işaret etmekte. Ciddi bir birlikteliğiniz varsa ve ya evliyseniz, çocuk yapma kararı alabilir, çocuk sahibi olmak için bir ilişkiye adım atabilir ya da var olan ilişkinizi bir sonraki boyuta taşımayı düşünebilirsiniz. Aklınızda yokken, aniden bir ilişkiye adım atabilir, birliktelik kararı alabilirsiniz.  Sanatsal faaliyetlerde bulunuyorsanız ve bu sizi kişisel anlamda doyuran ve tatmin eden bir alansa, kendinizi  ispat etmek ve yeteneklerinizi ortaya koymak adına, harekete geçebilir, gerekirse bir ortaklık içine girebilirsiniz. Sanat, sahne, müzik, resim vb yaratıcılık kullanılan her hangi bir alanda bir eser ortaya koymak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Burada dikkat edilmesi gereken diğer bir nokta nokta, Yeni Ay’ın diğer gezegenlerle olan konumu. Uranus’e tam zıt pozisyonda gerçekleşen bu Yeni Ay, ani öfke patlamalarına, duygusal krizlere neden olabilir. Beklenmedik olaylar, ani değişiklikler ve ya tepkiler ile karşılaşmanız olasıdır. Bu durum karşısında sabırsız davranabilir, huzursuz olabilirsiniz. Yaşadığınız bu sıra dışı olayları yönetebilmek adına soğukkanlı olmanızı , ani kararlar almamanızı öneririm. Başkaldırı ve isyankarlık size bir şey kazandırmaz. Fakat ani ve beklenmedik şekilde karşınıza çıkacak olan fırsatları da bir yandan değerlendirmenizi ve dezavantajları avantaja çevirmenizi tavsiye ederim.

Yeni Ay’ın Saturn’e olan olumlu açısı  yapacağınız girişimlerin, atacağınız adımların zaten kalıcı ve sağlam bir zeminde olduğunu göstermekte.  Başlangıçlarınız ile ilgili gayet disiplinli ve istikrarlı davranabilirsiniz. Saturn ile Uranus arasındaki olumlu açı ise, bu beklenmedik durumlara kolayca adapte olup, soğukkanlı davranmanızda, krizleri yönetmenizde size yardımcı olacaktır. Hedefinizden şaşmayın, yenilik ve ya değişim sizi asla korkutmasın. Krizleri fırsatlara çevirmeye bakın, derim.

Yeni Ay’da gökyüzünde herhangi bir ışık olmamasıyla birlikte, olayların farkına varmanız biraz zaman alabilir, bu süreçte sezgilerinizi kullanmak durumunda kalabilirsiniz. Etkiler ve tepkiler, başlatmak istediğiniz alanda ancak, 23 Ekim sonrasında gözle görülür hale gelebilecektir. Sabırlı olmanızda fayda var.

Diğer taraftan, Yeni Ay’ın yöneticisi olan Venus’ün Yükselene ve Alçalan’a zorlu bir açı yapması, yapılmak istenen girişimin arka planında, kişisel anlamda yetersizlik duygusunun yattığına işaret edebilir. Fiziksel ve ya maddi anlamda yetersizlik hissi sizi zorlayabilir. Güzelliğinizi, çekiciliğinizi sorgulayabilirsiniz. Maddi olanaklarınız, sahip olduklarınız sizi tatmin etmeyebilir. Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmenizi, özünüzde bulunan sevgiyi ve şefkati ortaya çıkarmanızı tavsiye ederim. Kendinizi olduğunuz gibi kabul eder, kendinize sevgi gösterirseniz, başkaları da sizi kabul eder, size aynı enerjiyle cevap verir.

Merkür ve Jupiter’in Akrep burcunda Yeni Ay’a eşlik etmesi, bu yeni başlangıçların, sizin hem kendi düşünceleriniz, hem de benimsediğiniz yeni hayat felsefesi arasında kolay bir geçiş yapmanıza , içsel anlamda  da değişim ve dönüşüme kolayca evet demenize yardımcı olabilir.. Bu ilişki ve ya ortaklık, ve ya atacağınız yeni adımlar, başlatacağınız yeni girişimler, sizin  geçmişten bugüne yapamadığınız değişikleri, yenilikleri hayatınıza getirebilir. Yeni bir sayfa açabilir ve ya yaşamınıza yeni bir boyut kazandırabilir.

Bu Yeni Ay’da beklenmedik durumlara, olaylara, sürprizlere karşı hazırlıklı olun. Uranus’un yarattığı etkinin geçici olduğunu bilin. Anlık tepkilerinizi ve de kararlarınızı yönetin.

Fevri davranmayın, sükunetinizi ve soğukkanlılığınızı koruyun..

sssss

 

 

Paylaş