Doğum haritası, doğduğunuz  anda, doğduğunuz yerden gökyüzüne çekilmiş bir fotoğraftır.

O anda, gökyüzündeki tüm gezegenler, bulundukları burçlar, gezegenlerin birbirlerine olan konumları sizin kaderinizi ve kişilik potansiyelinizi gösterir.

Yükseleniniz mizacınızı, dış görünüşünüzü belirler.

Doğum saatinize göre, belirlenen ev girişleri, burçlar, gezegenlerin burçlarla beraber bu evlere konumlandırılmasıyla hayatınızın farklı alanlarını (iş, kariyer, ev, aile vs gibi) etkiler, ve bu alanların potansiyellerini gösterir.

Gezegenlerin birbirine olan konumları, hayatınız boyunca yaşayacağınız kolaylıklar ve ya zorlukları gösterir.

Kuzey ve Güney Ay Düğümleri bulundukları burç ve ev konumlarıyla birlikte yaşam boyu kadersel karşılaşmalarınızı yönetirken, geçmişle geleceğiniz arasında geçiş yapmanızı sağlar.

Kariyeriniz, aşk hayatınız, evliliğiniz, ilişkileriniz, para kazanma potansiyeliniz, ruhsal gelişiminiz, iletişim beceriniz ve daha başka bir çok alanla ilgili detaylar, yaşayabileceğiniz kolaylıklar ve zorluklar bunlara istinaden geliştirilebilecek tedavi yöntemleri gibi bir çok konuda size yol gösterir.

Doğum haritanız sizin bu hayat boyu yapacağınız yolculuk hakkında tüm bilgileri verir ve size adete kılavuzluk yapar.

Eğer siz de bu bilgilere sahip olup, güvenle geleceğinize adım atmak isterseniz , doğum tarihiniz, yeriniz, saatiniz gibi bilgilerle danışmanlık hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için, aşağıdaki linki tıklamanız ve ya [email protected]’ a mail atmanız yeterlidir.

https://www.astroklaros.com/dogum-haritasi/

sssss

Paylaş