Merkür – Pluto arasında 24/03′ da zorlayıcı bir açı meydana gelecek.

Haritalarınızda;

Merkür , iletişim gezegeni olmasıyla beraber aynı zamanda, düşünme tarzınızı, fikirlerinizi, yazma becerilerini , kafanızdakileri nasıl organize edebileceğinizi ve ya nasıl bir strateji tarzına sahip olduğunuzu gösterir, kardeşlerinizi ve ya yakın çevre ilişkilerinizi, günlük rutininizi, ve de plan program yapma şeklinizi belirler.

Pluto ise, en derinlerde, bulundurduğunuz gücü ve kontrolü, sakladığınız ilkel dürtülerinizi, obsesyonlarınızı, karmik borçlarınızı, cinsellik ve ya ölüm sonrası ile ilgili anlayışınızı, değişim ve dönüşüme nasıl ve ne şekilde ulaşabileceğinizi ve ya ulaşmak zorunda olduğunuzu ifade eder.

Bu iki gezegenin zorlayıcı açıda olması, bugün yapacağınız konuşmalar ve iletişime geçeceğiniz insanlarla görüşmelerinizde alacağınız haberler ve ya öğreneceklerinizin, en derinlerde sakladığınız dürtüleriniz ve takıntılarınızı ortaya çıkarabilecek güçte olduğunu gösteriyor. Bazı farkındalıklar yaşayabilir, bilinçaltınızdaki kayıtların sizi nasıl yönlendirdiği ve de davranışsal anlamda size nasıl bir yön çizdirdiğini fark edebilirsiniz.

Çekim yasasına göre, bilinçaltı kayıtlarınız, ne yaşayacağınızı ve ne yaşayamayacağınızı belirler. Hangi enerjiyi yayıyorsanız, kendinizi o enerjiyi çeker, kendinizi o enerjiyi yayan insanlarla birlikte bulursunuz. Eğer kıskançlık enerjisi yayıyorsanız, sizi kıskanan biriyle birlikte olmanız, ve hatta kıskançlıklarına anlam verememeniz çok doğaldır.

Bugün yapacağınız görüşmeler, alacağınız haberler, konuşmalar, okuyacağınız bir yazı ve ya kitap, sizi geçmişinizle ve de bilinçaltınızla yüzleştirecektir. Geçmişi temizlemeye başlayarak kendinize yepyeni bir yol açabilirsiniz.

Unutmayın, hayat SİZİN seçimlerinizden ibarettir.

İstediğiniz gibi şekillendirmek sizin elinizde…

 

Yükselen burcunuza göre, Merkür – Pluto karesinin sizi hayatın hangi alanlarında etkileyeceğini bulabilirsiniz.

Yükselen KOÇ: Teslim olmalı, ve savaşmayı bırakmalısınız. Kariyeriniz ve de statünüzle ilgili değişim ve dönüşümün , sizi daha agresif yapmasına izin vermemelisiniz. Hayatınızı şekillendirmek için nasıl bir kariyer ve statü beni mutlu eder? sorusunu kendinize sorun.

Yükselen BOĞA: Yeni iş arayışları gündeminize gelebilir, daha fazla para kazanmak isteyebilir, bunlarla ilgili gizli araştırmalar yapabilirsiniz. Özgürleşme  arzusu sizi yönetiyor olabilir. Hayat felsefem nedir? Nasıl bir hayatım olursa mutlu olurum? İnançlarım ve felsefelerim beni hayatımı ne kadar etkiliyor? sorularını kendinize sorabilirsiniz.

Yükselen İKİZLER: Eski sevgiliniz ile ilgili bilinmedik konular gündeminizi oluşturabilir. Daha meraklı olabilir, onunla iletişime geçebilirsiniz. Yapacağınız konuşmalar, içsel dürtülerinizi uyandırabilir, kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Beraberinde,  birliktelik yaşadığınız  kişilerin öz değerleri hakkında daha fazla şey öğrenmeniz, kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olabilir. İlkel dürtülerime (cinsellik, değişimi kabul, takıntılar vb.) ne kadar önem veriyorum, beni ne kadar yönetmelerine izin veriyorum, ve bu durum benim hayatımı ve karşımdakini nasıl etkiliyor? sorularını kendinize sorabilirsiniz.

Yükselen YENGEÇ: Başkalarının sizin hakkında ne düşündüğü önemli olabilir, toplum önünde nasıl bir imaj çizdiğiniz kafanızı kurcalayabilir. Ya da yöneticinizin sizin hakkında söylediği bir şey sizi düşündürebilir. Bu düşünceleriniz  ikili ilişkileriniz ile ilgili iç görü yapmanıza neden olabilir. ‘İlişkilerimde nasıl bir imaj çiziyorum, ne alıyorum ve ne veriyorum ? ‘ sorularını kendinizi sorabilirsiniz.

Yükselen ASLAN: Uzaklardan alacağınız bir haber ve ya görüşme, seyahat, sağlığınız ve günlük sorumluluklarınızla ilgili sizi zorlayabilir. Günlük rutininizi değiştirmek ve de sorumluluklarınız altında ezilmek durumunda kalabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yoğun tempoda çalışmak sizi yorabilir. ‘Sağlığımla ne kadar ilgileniyorum, sağlıklı mıyım? ve ya günlük düzenim bana nasıl yardımcı oluyor? nasıl bir düzen ve ya iş beni mutlu eder? ‘sorularını kendinize sorabilirsiniz.

Yükselen BAŞAK: Harcamalarınız artabilir, fazla alışveriş yapabilirsiniz. Aşk hayatınız, zevkleriniz, hobileriniz, çocuğunuz sizden daha fazla bonkör olmanızı talep edebilir. ‘Aşk hayatım beni nasıl yönetiyor? nasıl bir aşk ilişkisinde olmak istiyorum?’ ve ya ‘çocuklarımın benim hayatımı yönlendirmesi hoşuma gidiyor mu? masraflarımı nasıl etkiliyor? neye para harcıyorum ?’ sorularını kendinize sorabilirsiniz.

Yükselen TERAZİ: Eski sevgiliniz ve ya birlikte olduğunuz kişiyle yapacağınız görüşme ve ya konuşmalar, sizi bilinçaltınızda özellikle baba figürüyle olan eski yaşanmışlıklara götürebilir. Eski sevgilinizle geçmişi anabilir, geçmişte yaşadığınız sorunları konuşabilirsiniz. Aileniz ile olan geçmiş anılarınız canlanabilir, bilinçaltınızda onlardan özellikle baba tarafından satın almış olduğunuz kayıtlar, bilinç düzeyine çıkabilir.  Ev ve ya gayrimenkul konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilir, kontrat ve ya anlaşmalara imza atmak durumunda kalabilirsiniz.  ‘Ailem ve ya anne/babam ile olan ilişkim, ikili ilişkilerimi nasıl yönetmeme neden oluyor? onlarla olan bağım, ve ya satın aldığım inançlar, birlikte olduğum kişiyi ve onla olan iletişimimi nasıl etkiliyor? ‘ sorularını kendinize sorabilirsiniz.

Yükselen AKREP: İş ortamınızda ve ya günlük hayatınızda alacağınız haberler ve ya yapacağınız konuşmalar, düşünme tarzınız, fikirleriniz, ve iletişim yolunuzla ilgili sizi düşünmeye zorlayabilir. Yakın çevreniz ve ya kardeşiniz ile olan iletişiminiz, düşünme tarzınız uzun zamandan beri değişim geçirmekte olduğu için , bu konular ile ilgili yeni farkındalıklar yaşamanız mümkün. Sosyal çevreniz, kardeşiniz ile olan iletişimden nasıl etkileniyor? kardeşim ile olan iletişimim, benim hayatım üzerinde ne kadar etkili? ve ya ‘ fikirlerim ve düşünme tarzım konusunda değişim mümkün mü?’  sorularını kendinize sorabilirsiniz.

Yükselen YAY: Sevgiliniz ve ya çocuklarınızla yapacağınız konuşmalar, sizi ikili ilişkilerinizdeki imajınız hakkında düşündürebilir. Sahip olduğunuz maddi koşullar, öz değerlerinizle ilgili yaşamakta olduğunuz değişim ve dönüşüme ne kadar adapte olabildiğinizi gözlemleyebilirsiniz. ‘Bu değişim benim ikili ilişkilerimi nasıl etkileyebilir? istediğim gibi bir ilişki yaşamam için , hangi öz değerlerim beni yönetmekte? sorularını yanıtlamalısınız.

Yükselen OĞLAK: Hayatınızın ve görünümünüzün, genel sağlığınızın tamamen değiştiği bu günlerde, ailenizle olan iletişiminiz, anne/baba ile yapacağınız konuşmalar, bilinçaltına yapacağınız yolculuklar, evinizi taşıma düşüncesi, bulunduğunuz yeri terk etmek; gibi konular günlük hayattaki ikilemlerinizi, sağlığınızla yüzeysel olarak ilgilendiğinizi ya da aynı anda neden birden fazla işe koşturmak durumunda olduğunuzu ortaya çıkarabilir. İşleriniz için yeni bir düzen belirlemek, sağlığınızla ilgili düzenli kontroller yaptırmak konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Görünümünüz, sorumluluklarınız, imajınız konusundaki prensipleriniz, hayatla ilgili stratejileriniz ile değişime adapte olabilmek için, ‘ iş hayatımı nasıl düzenleyebilirim, sağlığımın daha iyi koşullara sahip olması için nasıl beslenebilirim ve ya ne gibi kontroller yaptırabilirim? ‘ sorularını kendinize sorabilirsiniz.

Yükselen KOVA: Yakın çevrenizle ve ya kardeşiniz ile yapacağınız konuşmalar, yakın seyahatler , alacağınız eğitimler; içsel değişiminiz, bilinçaltınızın  baskılanması, değişime zorlanması ile ilgili açılımlara neden olabilir. Uzun zamandan beri içsel anlamda bir depresyon ve ya sızlanma yaşıyor olabilirsiniz. Ama bu sızlanmalar ve değişim, sizi yeni bir hayat kurmaya zorlayacak, aynı bir bebeğin rahimdeki gelişimi gibi, yeniden doğmanızı sağlayacak güçte olacaktır. Yeni bir hayat kurmak için nasıl bir gelişimden geçmeliyim? Yeni hayatımdaki hedefler neler? nasıl ulaşabilirim? sorularını kendinize sorabilirsiniz.

Yükselen BALIK: Harcamalarınız ve ya gelirleriniz konusunda bazı görüşmeler ve ya haberler alabilirsiniz.  Bu durum sizin sosyal çevreniz, uzun vadeli planlarınız ile ilgili yaşadığınız değişimi zorlayacak türde olabilir. Fazla harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gelirlerim , nasıl bir gelecek planı bana sunuyor? ve ya sahip olduğum öz değerler , beni nasıl bir sosyal çevreye sokuyor? bu çevre beni tatmin ediyor mu? sorularını kendinize sorabilirsiniz.

 

sevgiyle

Paylaş