Dolunay, 14 Kasım’da 22 ° Boğa burcunda saat 16:51’de gerçekleşecek.

Boğa- Akrep aksında gerçekleşecek olan bu dolunayın  etkisi, diğer dolunaylardan daha kuvvetli olacak. Ay’ın yüceldiği Boğa burcunda konumlanması , bu dolunayın etkisinin uzun süreceğine ve siz de derin değişimlere sebep olacağına işaret etmekte.

Boğa burcundaki bu dolunay  maddi ve  manevi anlamda sahip olduğunuz her şey uğruna savaşacağınızı, özellikle de ikili ilişkiler , eş, ortaklıklar bağlamında bu durumun gündeme geleceğini göstermekte. Dolunay’ın tüm gök ve yeryüzünü aydınlatmasıyla, kendi içinizde maddi/manevi sahip olduğunuz, unuttuğunuz ve ya yaşatmaya çabaladığınız tüm değerlerin farkına vararak, önemini daha iyi kavrayabilir, geçmişte bu konular ile ilgili yaptığınız yanlışları fark ederek, düzeltmeye çalışmanız için elinizden gelen her türlü aksiyonu gösterebilirsiniz. Bu dolunay diğer yandan, bilinçaltınızdaki bağlantılı konuları, bilinç düzeyine çıkararak etrafınızda dönen gizli olayları fark etmenize neden olabilir, ayrıca geçmiş deneyimlerinize iç gözlem yaparak hatalarınızı ve ya yanlış bakış açılarınız ile ilgili sizi uyandırabilir ve de uyarabilir.

Bu dolunay, ” Nasıl en iyi şekilde kendimi güvende hissedebilirim ?”  sorusuna aradığınız yanıt konusunda size yol gösterecektir. Bu amaca ulaşmak için önünüze çözümler, yeni yollar getirecektir. Boğa ve Akrep burcu aksında olmasıyla birlikte bu yeni yollar ve çözümlerle yeniden doğuşunuzu gerçekleştirebilecek, hayatınızı değiştirebilecek, yeni bir perspektif ve stratejiyle hayatınızı yönlendirebileceksiniz. Hem Güneş , hem de Ay’ın Chiron ile yaptığı olumlu açı, her ne karar verirseniz verin, bu kararların yaralarınızı şifalandırmak adına olacağını gösteriyor.

Dolunay yönetici gezegeni, Venus’un Oğlak burcunda bulunması ile birlikte bu süreç belki bir çok bürokrasi ile uğraşmanızı gerektirebilir  ve ya otorite figürleri ile ilişki kurmanıza neden olabilir, süreç yavaş olabilir, ve ya basamak-basamak ilerlemek durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızdaki otorite konumunda bulunan bayanlardan destek alabilir, tavsiyelerine kulak verebilirsiniz. Bu kişiler, seçtiğiniz yeni yolda kılavuzunuz olacak ve yardımlarını sizden esirgemeyecektir.

Bu süreçte dikkat etmeniz gereken bir şey var ki o da Güneş’in Uranüs ile olan olumsuz açısı. Özgürlüğünüzü elde etmek adına fevri davranışlarda bulunmamalı, bu süreç ağır ve zaman alan bir süreç olacağından, daha sabırlı ve metanetli olmalısınız.

Dolunay’ın yönetici gezegeni, Venus’un açısız olması, şu an için elinizi kolunuzu bağlayabilir, çözümleri görmekte zorlanabilirsiniz, fakat Venus’un 19-20 Kasım tarihlerinde Kuzey Ay düğümü ile yapacağı olumlu açıyla birlikte, kendinizi hem maddi, hem duygusal anlamda garanti altına almak için, önemli fırsatlar elde edebilir, yeni kapılar ve yeni çözümler ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu tarihe kadar, 12 Haziran’dan bu güne geri harekette bulunan Neptün durağan sürecinde olacağından  ve ancak 18 Kasım’dan sonra ileri hareketine başlayacağından, net ve kesin karar almaktan uzak durmalı, 19 Kasım’dan sonra harekete geçmenizi öneririm.

22 Kasım’dan sonra Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle, yeni ufuklar, yeni deneyimler, özgürlüğünüze sizi daha da yaklaştıracaktır.

 

imza

 

 

 

 

Paylaş