30 Ekim’de saat 20:38 da Akrep Burcu’nda Yeni ay gerçekleşecek.

Akrep burcu, değişim ve dönüşümü temsil eder, gizemlidir ve de sır doludur. Kendine özgü bir karizması ve cazibesi vardır.

An haritası itibariyle, yükselen İkizler burcunda ve Merkür Akrep Burcu’nda güneş ve ay ın yanı başında yer alıyor. Neptün ile olumlu açısıyla birlikte , yaratıcılık, hayal gücü , ilham son derece güçlü olacağa benziyor ..

Bu Yeni ay, aynı zamanda an haritasındaki pozisyonu itibariyle cinsel çekimi yüksek, gizemli , cazibesi bol  yeni bir ilişkiye işaret ediyor .  Etki alanı yüksek,  dışardan bakıldığında  korkusuz, bir o kadar da cüretkar bir ilişki. Bazılarınız tutkunun ve arzunun kölesi olabilir . Sezgisel ve içgüdüsel yaşanacak bir ilişkinin tohumları atılabilir.  Fakat bu ilişkinin uzun vadeli olmasını istiyorsanız , sabırlı ve sakin davranmalısınız , yavaş adımlarla ilerlemeli, karşınızdaki kişinin içini okumaya gayret etmelisiniz . Çünkü akrep enerjisinin yoğunluğu ile birlikte karşınızdaki kişiyle ruhlarınızın birbirine çekildiğini hissedebilir,  birbirinizden ayrılmakta zorlanabilirsiniz.

Bu aşktan öte, adeta sihir etkisi yapan ilişkide, birlikte olduğunuz kişiyle, iletişiminiz son derece güçlü ve psişik anlamda dikkat çekici olabilir , rüyalarda buluşabilir ve ya birbirinizle telepati kurabilirsiniz .. Birbirinizi değiştirip, dönüştürebilirsiniz, karşılıklı etkileşiminiz son derece kuvvetli olabilir.

Ayaklarınız adeta yerden kesilecek..

Uçuşa hazır olun…

 

imza

 

Paylaş