19 Ekim’de Mars ve Pluto  Oğlak burcunun 15° ‘sinde buluşacaklar.

Pluto’nun ileri gitmesiyle birlikte hayatınızdaki akışın ne kadar kuvvetli bir hale geldiğini farkediyor olmalısınız. Hayatınızın belirli bir alanı, artık çok fazla İMDAT! sinyali veriyor.

Daha önceki yazımda da bahsettiğim gibi, Pluto ; çürümüş ve kokuşmuş olan her türlü düzeni yıkar ve yeni bir düzen kurdurur her birimize. Bu değişim ve dönüşüm , her ne kadar sancılı olsa da gereklidir, ve sizi adete değişmeye , değiştirmeye mecbur kılar.

Yeni düzen, sizi adeta baştan yaratır, ve küllerinizden doğduğunuzu hissettirir. Pluto’nun ileri gitmesi, size son uyarı bayrağını çekti. Artık bu düzen değişmeli diye adeta bas bas bağırıyor. Zaten geri sürecinde de, size öyle olaylar yaşattı ki, pes deme noktasına geldiniz. Kontrolü sizde olmayan olayları yaşatarak, sizi bir güzel silkeledi, bazılarınızı öyle hırpaladı ki, artık acıları, üzüntüleri, çaresizliği, merhameti yeteri kadar deneyimlediğinizi ve buna dur demek zorunda olduğunuzu anladınız, hatta hazmettiniz. Bu yoldan maalesef ki geri dönüş olmadığını anladınız.

Yeni düzeni kurmak adına, aldığınız kararları işte şimdi uygulama zamanı geldi. Hala kafanızda soru işareti mi var?

İşte, 19 Ekim ile birlikte bu etkiye, Mars da dahil olarak, bu soru işareti yok olacak. Adeta sizi bu kararları uygulamaya koyacak son ateşi de yakacak. Mars , Oğlak burcunda yüceldiği için, diğer burçlarda bulunduğu zamanlardan adeta 3 ve ya 4 kat daha güçlü bir pozisyonda. Dolayısıyla karşı koyamayacağınız bir güç ile sizden hemen aksiyon almanızı talep edecektir. Hırslanacak, uzun vadeli planlarınızı işleme koymak için, dikkatli ve özenli hareket etme ihtiyacı duyacaksınız.

An haritası itibariyle, Güneş’in ve Merkür’ün, Uranüs ile olan olumsuz açısı sonucunda, ciddi anlamda bir özgürlük ihtiyacı hissedebilirsiniz. İsyan etmek, asi bir tavır takınmak, sıradışı davranışlarda bulunmak mümkün. Özellikle ilişkiler konusunda bu etki sizi zorlayabilir ve de normalden farklı davranmanıza neden olup, tartışma ve münakaşalara sizi çekebilir. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğilebilir, farklı ve sıra dışı konularla ilgili araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz.

Mars-Pluto kavuşumunun yöneticisi olan Satürn ise , Ay il karşı karşıya. Bu da şunu gösteriyor ki, hem ısrarcı, hem hırslı olmanın yanı sıra, hem merhametsiz, hem de duygusuz davranma ihtiyacı hissedeceksiniz. Soğuk kanlı olup, çürümüş düzeni yok etmeye gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz. Yaşananlar ve aldığınız kararları uygularken acımasız davranabilir, disiplinli hareket etmek adına olaylara tamamen metodik yaklaşarak plan ve programınızı bu doğrultuda yapabilir, işleme koyabilirsiniz.

Yükseleninize göre, çürümüş düzenin ve yeni sistemin hayatınızın hangi alanında kurulması gerektiğini aşağıda bulabilirsiniz.

Yükselen Koç’lar, sosyal statü, kariyer ve profesyonel hayatlarında;

Yükselen Boğa’lar, uzaklar, yurtdışı ve yabancı ülkeler, seyahatler, ve buna bağlı farklı felsefe ve kültürler konusunda;

Yükselen İkizler, ortak gelirleriniz, borçlarınız, harcamalarınız, banka, kredi ve miras işlemleri, ve de içsel değişim ve dönüşüm konularında;

Yükselen Yengeç’ler, ikili ilişkiler, eş, yakın arkadaş, açık düşmanlar ve yasal düzenlemeler ile ilgili konularda;

Yükselen Aslan’lar, iş yeri, çalışma ortamı, çalışma arkadaşları, şartları, günlük hayat, evcil hayvanlar, hizmetli ve de sağlık konularında,

Yükselen Başak’lar, çocuklar, aşk hayatı, flört, romantik ilişkiler, yaratıcılık, hobiler ve zevkler alanında;

Yükselen Terazi’ler, aile, ev ve gayrimenkul , geçmiş ve aile büyükleri ile ilgili konularda,

Yükselen Akrep’ler, kardeş, yakın çevre, akrabalar, komşular, eğitim, öğretim, yakın seyahatler , iletişim ve düşünce yapıları ile ilgili konularda,

Yükselen Yay’lar, maddi konular, gelirler, kazançlar ve öz değerler ile ilgili konularda;

Yükselen Oğlak’lar, genel olarak hayat, hayata bakış açısı, görünüm, imaj ve genel sağlık konularında;

Yükselen Kova’lar, içsel öngörüler, mahremiyet, izole olma ihtiyacı, perde arkasında çevrilen konular, bilinçaltı ve iç dünya ile ilgili konularda;

Yükselen Balık’lar, sosyal çevre, organizasyonlar, arkadaşlar, uzun vadeli planlar , umutlar ve beklentiler ile ilgili konularda….

 

imza

 

Paylaş