16 Eylül ‘ de saat 21:54’de 24° Balık’ta gerçekleşecek Ay tutulması ilişkilerimizi hedef alacak..

Her Güneş tutulması bir başlangıç getirirken hayatımıza, her Ay tutulması da bir bitiş ve sonlanma getirir. Bu sonlanmalar ve bitişler bu ay tutulmasında ilişkilerimiz ile ilgili olacak. Aile, sevgili, eş, ortak, yakın dost ve arkadaşlar konunun başrollerini paylaşabilir.

Yükselenin  Boğa olması ve özellikle son derecelerde olması, ilişkilerimizde maddi ve manevi güvence ihtiyacının olmazsa olmaz bir öğe olduğunu gösteriyor. Bu ihtiyaçla hareket edebilir, kararlar alabilirsiniz.

Ay Chiron ile saf tutarken karşıt durumdaki Güneş ise Merkür ü yanına almış vaziyette. Eleştirilerden korkmak ve ya aşırı gerçekçi yorumlar ile karşılaşacağınızı düşündüğünüz için yaralarınız ve duygularınızı paylaşmaktan çekilebilir, içinize kapanmak isteyebilirsiniz. Fakat Mars buna izin vermeyecektir .

Hem Ay’a , hem Güneş’e olumsuz açı yapan Mars’ın konumuyla birlikte , ciddi kavgalar ve tartışmalar yaşayabilir, mücadeleci ve savunmacı bir uslup takınabilirsiniz.

Uranüs ‘ün bu anlamda rolü büyük olacaktır. Aşırı derecede özgürleşmek, içsel  anlamda hür olmak, sıradışı bir hayata sahip olmak dürtüsüyle Mars’ı ateşlemesi ile birlikte, özellikle maddi anlamda özgürlük elde etmek, ortak gelirler, miraslar, krediler konusunda daha rahat hareket etme duygusu ve de sahip olduklarını geri almak için tartışabilir, kendinizi savunabilirsiniz.  Bu kavgalar sonucunda elde edeceğiniz zafer ve cebinizdekiler , sizin ilişkilerinizi dengeye getirmeye yardımcı olacaktır. Kendinize olan güveniniz yerine gelebilir, daha rahat hareket edebilirsiniz.

Her Ay tutulması bir önceki Güneş tutulması ile yaşananlarının psikolojik etkilerini ve sonucunu göstermektedir. Neler yaşadınız? Yaşadıklarınız sonucunda neler hissettiniz? Ve bu durum sizi hangi kararlara , sonuçlara götürdü? Düşünme zamanı.

30 Eylül’de Terazi burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile birlikte ilişkilerinizde yeni bir sayfa açabilecek, yeni bir yolda ilerleme gücünü kendinizde hissedebileceksiniz.

 

imza

 

Paylaş