1 Ekim ‘de  saat 03: 11’de 8° Terazi burcunda  Yeni ay gerçekleşecek.

Bu Yeni Ay oldukça olumlu duygular içerisinde hissedebilirsiniz kendinizi. Yeni Ay’ın Terazi burcunda gerçekleşmesi ile birlikte, ilişkiler konusunda yeni başlangıçlar ve girişimler olacaktır.

Aşık olabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir, yeni bir ortaklık kararı alabilir, iyi bir dost edinebilirsiniz.

Güneş’in ve Ay’ın yanı başında Jüpiter ‘i bulunmasıyla,  bu  ilişkiye başlamak için oldukça hevesli olabilir, aşırı iyimser düşüncelerle hareket edebilir, bir ilişkiye sahip olmanın verdiği mutluluk ve hazla adeta düşünmeden bu yeni birlikteliğe dalabilirsiniz. Hatta bu durum, Satürn ‘un olumlu açısı ile birlikte kendinize olan güveninizi arttırabilir, sene başından bu yana kafanızda planladığınız hayat felsefeniz ile oldukça uyum sağlayabilir.

Bunların hepsi kulağa çok hoş geliyor..Fakat ;

diğer taraftan Neptun’ ün Güneş ve Ay’a exact olan 150 derecelik açısı, egonuzu ve duygusal kimliğinizi yanlış konumlamanıza neden olabilir. Bu ilişkiyi mantığınızla değil, idealleriniz ve hayalleriniz doğrultusunda algıladığınızı gösterebilir.  Büyülendiniz, ayaklarınız yerden kesildi, ya da hayallerinizdeki kişinin o olduğunu sanıyorsunuz. Buna gerçekten inanmak istiyorsunuz. Bu durum sizi gerçeklerden alıkoyduğu için de, başkaları tarafından aldatılma, suistimale uğrama gibi sonuçlara maruz kalabilir , aşırı merhametinizden istifade eden kişileri hayatınıza davet edebilirsiniz. Dikkat derim.

Her ne kadar Mars ve Pluto’ nun Güneş ve Ay’a olan baskıcı açısı, sizin bu ilişki ile ilgili duygu ve düşüncelerinize meydan okumaya kalksa da, toplumsal statü ve iş konuları ile ilgili sorumluluklarınızı hatırlatıp  sizde stres ve baskı yaratarak daldığınız bu rüyadan uyandırmaya çalışsa da,  Venüs ‘un Neptün’e olan olumlu açısı buna izin vermeyebilir. Yaratıcılığın ve ilhamın en yüksek seviyede olmasıyla birlikte, sanat ve edebiyat dallarında faaliyetlerde bulunanlar, bu etkiden çok kolaylıkla istifade edebilir, başarılı eserler ortaya koyabilirler. İlişkiye başlayanlarınız, fanteziler, peri masallarını anımsatacak birliktelikleri ve de romantizmi doyasıya yaşayabilir ve buna bağlı olarak duygusal anlamda hem psişik, hem ruhani boyuta bağlı olarak yükselmeniz ile , son derece sevgi ve aşk  dolu bir hafta ve hafta sonu  içinde bulabilirsiniz kendinizi.

Unutmayın ki, Venüs – Neptün arasındaki bu olumlu açı , aynı zamanda hayal kırıklığı ve hüznü de beraberinde getirebilir. Aşk acısı da çekebilirsiniz.

 

Aşk’la kalın….

 

imza

 

Paylaş