Yeni Ay  2 Ağustos gecesi saat 23:44’de 10 ° Aslan burcunda gerçekleşecek.

Aslan burcunda yaşanan yeni Ay’lar genelde aşk, sadakat, ego, gurur, liderlik, yaratıcılık ,cesaret, sanat, dans  ve çocuklar ile ilgili konularda yeni girişim ve başlangıçları gösterir.

Yeni Ay’daki gökyüzünü  incelediğimizde, harita yükseleninin Boğa olduğunu görüyoruz. Bu bizim maddi ve manevi anlamda güvende olmak istediğimizi anlatmakta. Yönetici Venus Aslan’da ve 5.evde bulunuyor, ve de Uranus ile olumlu bir açı içerisinde. Kısa bir süre için, aşk, sevgi, sadakat, yaratıcılık, eğlence , tatil konularının özgür ve sıra dışı bir şekilde açığa çıkmasına tanıklık edeceğiz. Ani aşklar kapımızı çalabilir, aniden tatile çıkmaya karar verebilir, sevdiğimiz kişiyle çok güzel ve eğlenceli vakitler geçirebiliriz. Mars’ın da Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla bu Yeni Ay, maceraperest ve özgür ruhumuzu uyandırabilir.

Yeni Ay ‘ın konumu ile bazılarınız, yeni bir yuva ve aile kurabilir, yeni bir eve taşınabilir, yeni bir ev satın alabilir, ve ya bunun için aksiyona geçebilir. Aslan burcu, bulunacağımız girişimlerin ve ya başlangıçların oldukça gösterişli ve bize pahalıya mal olacağını göstermekte. Aslında bu durum bizim maddi anlamda güvende olma ihtiyacımıza oldukça ters , bu da içsel çatışmaların yaşanabileceğini gösteriyor.

Yeni Ay’ın Saturn ile olumlu açısı, eş, partner gibi ortak kişilerle paylaşılan gelirler ile ilgili son zamanlarda yaşanan zorluklar ve kısıtlamaları yönetmek adına geliştirdiğimiz önlemlerin bize yardımcı olacağını gösteriyor.  Uzun vadeli planlarımız için oldukça destekleyici ve teşvik edici bir enerji söz konusu. Böylelikle bu Yeni Ay’daki , ev, aile konularıyla ilgili girişimlerimizi ve isteklerimizi rahatlık ve kolaylıkla gerçekleştirebileceğiz. Her ne kadar Saturn- Neptun – Merkür arasındaki olumsuz açı, hayaller ve gerçekler arasındaki netliğe engel olsa da, Aslan burcunun gücü , coşkusu , cesareti ve sabitliği sayesinde  isteklerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz.

Fakat hala bir tehlike var ki , o da Yeni ay  ve Neptün arasındaki 150 derecelik ilişki. Bu gerçekten de bizim kendimizi akışına bırakacağımız, kontrolsüz bir enerji. Hayallerimiz ve ideallerimiz uğruna bile bile tuzağa düşeceğimizi göstermekte. Eylemlerimizin sonucunda ciddi anlamda pişmanlık ve hayal kırıklığı hissedebiliriz. Bu Yeni Ay’da duygularla değil, mantığımızla hareket etmek en doğrusu olacaktır.

Gerçekçi yaklaşımlarda bulunmalı, eğlencenin dozunu ayarlamalı , ayaklarımızı biraz daha yere sıkı basmalıyız.

Yükseleninize göre Yeni ay’ın etkilerini, aylık burç yorumlarında bulabilirsiniz.

Ağustos 2016 – Aylık Burç Yorumları

 

imza

 

Paylaş