25 – 31 Temmuz 2016 – Haftalık Tarot açılımı

Pazartesi ve Salı günü,

four-of-pentacles

Aşk: Haftanın ilk iki günü, aşk için oldukça temkinli davranışlar ile başlayacak. Sevdiğinizi olması gerekenden fazla sıkabilir, bağlanabilir, ya da baskı yapabilirsiniz. Gerçek aşktan uzak, bağımlılığa yakın davranışlar sergileyebilirsiniz. Eğer bir sevgiliniz yoksa, aşk anlamında gerçekçi düşüncelerle hareket etmeli, kendinizi sürekli savunma ihtiyacından vazgeçmeli, rahat bırakmalısınız.

İş: Haftanın ilk iki günü, pazartesi sendromu altında başlayabilir, bu durum sadece para kazanmak için bir işte çalıştığınızı düşünmenize neden olabilir. Kendinize olan güveni tam anlamıyla hissetmeli, kendinize inanmalısınız.  Sizi daha mutlu edecek iş neyse bunun için ne gibi şeyler yapmalısınız? bunları düşünerek plan yapmalısınız.   

Para: Maddi anlamda hafta tedirginlik ve endişeli bir ruh yapısıyla başlayabilir. Kazancınız ve birikiminiz ile ilgili daha olumlu düşüncelerde olmalı, şükretmeyi bilmelisiniz. Korku ve kaygı sizi olumsuz sonuçlara götürecektir.

 

 

 

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü,

 

knight-of-wands
Aşk: Eğer sevgiliniz yoksa, haftanın ikinci yarısında iş vasıtasıyla yeni bir kişi ile tanışabilirsiniz. Eğer bir ilişki içerisindeyseniz, iletişim konusunda fikirlerinizi net bir şekilde karşı tarafa anlatabildiğinizden emin olmalısınız.  Birbirinizle olan iletişiminiz artabilir, yarım kalan konular ile ilgili görüşmeler yapabilirsiniz.
İş: Haftanın ikinci yarısında, iş nedeniyle bir seyahata çıkmanız gerekebilir,  oldukça hareketli bir hafta geçirebilirsiniz. İşiniz ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Eğer işiniz yoksa ve görüşme sonucu bekliyorsanız, istediğiniz işe kabul edildiğinizi öğrenebilir, iş ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz.
Para: Haftanın ikinci yarısında, olması gerekenden fazla para harcamak durumunda kalabilirsiniz. Biraz daha harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

Cumartesi, Pazar günü,

 

five-of-cups

Aşk: Eğer bir ilişkiniz varsa , hafta sonu bazı olumsuz olaylar yaşamanız mümkün . ya da olumsuz fikirlerin etkisi altında kalabilirsiniz. Bir şeyleri kafanızda bitirebilir, bununla ilgili aksiyon almak isteyebilirsiniz. Ama unutmayın ki, bardağın dolu tarafı da var. Daha dikkatli düşünmeli, olumlu yaklaşımlarda bulunmalısınız. Eğer bir ilişkiniz yoksa, kendinizi yeni bir ilişki için hazır hissetmeyebilir, şüpheler ve korkular içinde hissedebilirsiniz.

İş: Eğer iş arıyorsanız, gecikmeler ve engellemeler ile karşılaşabilirsiniz. Talepte bulunmak yerine beklemede kalmalı, sabırlı davranmalısınız.  Eğer çalışıyorsanız, yanlış bir işte çalıştığınızı düşünebilirsiniz, yeni bir iş arayışına girmek isteyebilir, ama olumsuz düşünceler yüzünden korkak davranabilirsiniz.

Para: Maddi açıdan, hafta sonunda, endişeli hissedebilir, temkinli davranmanın doğru yol olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat fazla endişe de sizi yoracağından , daha fazla harcama yapmanıza neden olabilir. Akışına bırakmalı, daha olumlu düşünceler içerisinde kararlar almalısınız. Bereket ve bolluk ile ilgili  olumlamalar, niyetler yapabilirsiniz.

 

imza

Paylaş