18 – 24 Temmuz 2016 – Haftalık Tarot açılımı

 

Pazartesi ve Salı günü,

the-sun

 

Aşk:  Haftanın ilk 2 günü, aşk açısından oldukça güzel geçecek. Sevdiğinize duyduğunuz aşk artacak, sevildiğinizi hissedeceksiniz. Eğer ilişkiniz yoksa, çok yakın bir zamanda yeni bir aşk kapınızı çalabilir.

İş: Eğer iş arıyorsanız, çok kısa sürede iş bulabileceksiniz. Bu 2 gün önemli bağlantılar kurmak için önemli olacak. Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer daha önce görüştüğünüz bir pozisyon varsa, olumlu cevap alabilirsiniz Bu 2 gün iş anlamında egonuzun yükseldiğini hissedebilirsiniz. İş yerinizde  arkadaşlarınızla problem yaşamak istemiyorsanız, biraz daha alçakgönüllü davranmanızda fayda var.

Para: Finansal durum ile ilgili haftanın ilk 2 günü oldukça verimli geçecek. Yaptığınız yatırımlar ile ilgili güzel sonuçlar alabilir, maddi anlamda güzel fırsatlar yakalayarak doğru kararlar verebilirsiniz. Vereceğiniz kararlar bu 2 günde size avantaj sağlayacaktır.

 

 

 

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü,

ten-of-swords

Aşk: Haftanın ikinci yarısında, maalesef aşk anlamında hoş olmayan olaylar yaşamanız mümkün. Gerçeklerden kaçmayıp yüzleşmeyi tercih edin. Zorla güzellik olmayacağını bilmelisiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa umutsuzluğa kapılmayın. Olumlu düşünceler içinde olmalısınız.
İş: Haftanın ikinci yarısında işinizle ilgili ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. İşinizi kaybedebilir, ve ya rütbenizi kaybedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili risk analizi yapmalı, iş kaybı yaşarsanız kendinizi garantiye alacak çözümler oluşturmalısınız. Başkaları tarafından tehdit edilebilir, ve ya başkalarının kötü davranışlarına maruz kalabilirsiniz. İntikam için vakit harcamak yerine, hayatınızın yeni bölümüne hazırlık yapmaya başlamalısınız  . Eğer iş arıyorsanız, beklediğiniz yerlerden olumlu cevap maalesef alamayabilirsiniz. Ya da umduğunuz şartlar ile size gelmeyebilir. Umudunuzu kaybetmeyin.
Para: Finansal açıdan haftanın ikinci yarısında ciddi bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.  Kumar oynamak ve ya riske girmek için çok uygun bir zaman değil. Şu an için harcama yapmaktansa, tasarruf yapmanın zamanı. Paranızı dikkatle harcayınız. Maddi anlamda başkaları tarafından  bir kayıba uğratılabilirsiniz. Ve ya kötü bir komplo ile karşılabilirsiniz. Kendinizi yıpratmayın. Mantıklı düşünerek hareket etmeyi tercih etmelisiniz.

Cumartesi, Pazar günü,

six-of-cups

 

Aşk: Eğer bir ilişkiniz varsa, bu hafta sonu geçmişi bırakıp geleceğe odaklanmayı tercih etmelisiniz. Hayalleriniz ve hedeflerinize odaklanmanın zamanı. Aklınız hep geçmişe yöneliyor, özlemle eski anıları ve geçmişte yaşadıklarınızı düşünüyorsunuz. Yeni şeyler denemelisiniz. Eskinin gölgesinden kurtulmalısınız. Eğer bir ilişkiniz yoksa, eski sevgililerinizden birisi yeniden size dönmek isteyebilir, ya da sizinle tekrar kontağa geçebilir, haber alabilirsiniz.

İş:  Hafta sonu iş anlamında, yaratıcı düşünceler içerisinde olabilirsiniz.  Yaratıcı hobileriniz ile ilgilenebilir, çocukluk zamanında ilgilendiğiniz sanatsal faaliyetlerinizle uğraşabilirsiniz.  Hafta içi kaybettiğiniz motivasyonu bu faaliyetlerle sağlayabilirsiniz.

Para: Finansal konularla ilgili eski tarz yatırım araçlarından uzak durmanızı tavsiye ederim. Miras yoluyla para elde edebilir ve ya bir kişi tarafından verilecek para ile maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

 

 

imza

Paylaş