6  – 12 Haziran Haftalık Tarot Açılımı

  

Pazartesi ve Salı günü,

 

the-star

Aşk:  Haftanın ilk iki günü, yeni ilişkilere başlamak için çok uygun. Havada aşk kokusu var adeta. Fırsatları kollayın. Eğer bir ilişkiniz varsa, ciddi boyuta taşıyabilir, evlilik planlarına başlayabilirsiniz. 

İş:  İş ile ilgili haftanın ilk iki günü oldukça olumlu etkiler altında geçecek. Eğer şu anki pozisyonunuzdan memnun değilseniz, yeni fırsatlarla karşılaşabilir, ani teklifler alabilirsiniz. Bu yüzden hazırlıklı olun.

Para : Maddi olanaklar açısından haftanın ilk iki günü oldukça güzel başlayacak. Hayal ettiğiniz fırsatlarla karşılaşabilir, beklentilerinize cevap alabilirsiniz. Risk alabilir, maaş zammı talebinde bulunabilir, ve ya alım-satım ile ilgili aksiyonlar alabilirsiniz. Şans sizden yana.

 

 

 

Çarşamba, Perşembe, Cuma,

five-of-wandsAşk:  Haftanın ikinci yarısında, eğer ilişkiniz varsa, birlikte olduğunuz kişinin başkaları tarafından beğenildiğine şahit olabilir, etrafınızda rakiplerinizin olduğu hissine kapılabilirsiniz. Dikkatli olmak da fayda var. Eğer ilişkiniz yokise, beğendiğiniz kişinin çok talibi olabilir, popüler ve ya gözde biri olabilir,. Onu elde etmek için mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

İş: Haftanın ikinci yarısında, iş yerinizde rakipleriniz ile mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Eğer oyunu kurallarına göre oynarsanız, başarılı olabilirsiniz. Akıllıca davranın ve pes etmeyin. Eğer çalışmıyorsanız, ve iş başvurularında bulunuyorsanız, talip olduğunuz işe bir çok aday olabilir, aralarından fark edilmek için extra çaba göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Para: Haftanın ikinci yarısında, maddi konularla ilgili biraz daha eli sıkı davranmak mecburiyetinde kalabilirsiniz. Borçlarınızı ve harcamalarınızı yapmakta zorlanabilirsiniz. Yapabileceğinizin en iyisini yapın, ve bu durumun geçmesini bekleyin. Çok yakın zamanda her şey yoluna girecek.

 

 

the-emperorCumartesi, Pazar.

Aşk: İlişkiniz varsa, bu iki günde, ilişkinizi sağlamlaştırmak ve ya kalıcılaştırmak adına kararlar alabilirsiniz.  Eğer bir ilişkiniz yoksa, kendinizden yaşça büyük ve olgun birisine ilgi duyabilirsiniz, bu kişi üst düzey konumda biri de olabilir. İlk başta yürümeyecek gibi görünse de , birbirinizi tanıdıkça bakış açınız değişecektir.

İş:  Bu iki gün boyunca, emeklerinizin karşılığını aldığınızı hissedebilir, üst düzey yöneticilerinizden olumlu tepkiler alabilirsiniz. Başarılısınız. Eğer iş arıyorsanız, umutsuzluğa kapılabilirsiniz, empati yapmalısınız. Azimli ve istikrarlı davranırsanız,  yeni iş kapıları size açılacaktır.

Para: Bu iki gün boyunca, para konusunda sizden yaşça büyük birinden nasihat alabilirsiniz. Paranızın kıymetini bilin ve şükredin. Eğer kıymetini bilirseniz, zenginliğiniz artacaktır.

 

 

 

imza

Paylaş