Adsız25 Haziran’da saat tam 05:59 ‘da gerçekleşecek olan Yeni ay İkizler burcu 14 derecede meydana gelecek.

Güneş ve Ay’ın tam yanı başında ise  Venüs var o da 14 derecede .

Tamamen Ay ve Güneş’e kendini teslim etmiş vaziyette, yani aklı başında değil. Bu ne demek?

Venüs, aşk, sevgi, para, sanat semboliklerin ifade eder, bu konularla ilgili başlangıçlar bizi bekleyebilir. Fakat aklı başında olmadığını unutmayalım. Bu süreçte aşk ilişkileri, platonik aşklar gündeme gelebilir. Yeni ilişkiler başlayabilir. Sevgiliniz ve ya eşiniz varsa, birlikte romantik zamanlar,  tutku dolu dakikalar geçirmeniz  mümkün.

Bu Yeni ay, İkizler burcunda oluşuyor demiştik, İkizler hava grubundandır ve de değişken bir burçtur ,  ana temalarından biri de iletişimdir. Yönetici Merkür ün Boğa burcunda bulunmasıyla birlikte, sevdiğimiz kişiyle, kendimizi güvende hissetmeye yönelik özellike maddi konular hakkında, belki evlilik, belki de yuva konuları hakkında , aile ve ya aile kurma ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunacağınızı , birlikte yeni bir adım atmak istediğinizi gösterebilir. Gökyüzündeki enerji,  birbirimize daha anlayışlı, daha hoşgörülü yaklaşmamız gerektiğini söylüyor. Abartılı davranışlardan kaçınmalıyız. Aksi takdirde ani patlamalar, fevri davranışlar gösterebilir, sonrasında çok pişman olabiliriz. Geri dönülmez hatalar yapabiliriz.

Güneş-Ay- Venus’un tam karşısında bulunan Satürn ile gireceği olumsuz açıyla birlikte, yeni başlayacak olan bu girişiminizle ilgili otorite kişilerden ve ya aile büyükleri tarafından onaylanmayacağı düşüncesi gündeme gelebilir, başkaldırı, itiraz ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle Venüs – Satürn karşıtlığı ile istenmediğinizi, sevilmediğinizi, yeteri kadar değer görmediğiniz düşüncesine kapılabilir, reddedilme duygusu içine girebilirsiniz.

Güneş-Ay- Venüs -Satürn- Jüpiter ve Neptün arasında değişken burçlarda oluşan Büyük Kare ile birlikte , yaşayacağımız bu zorlu durum karşısında alacağımız ödül bizim ne kadar esnek olacağımıza, ne kadar empati yapacağımıza, ne kadar adapte olmayı becereceğimize bağlı olacak.  Aksi takdirde ceza ve ya yenilgi de bu mücadele sonunda bizi bekleyebilir. Doğru dengeyi sağlamamız gerekiyor.

Duygu ve düşüncelerinizi, şifalanmanızı, bilgeliğinizi , şefkatinizi ve ruhunuzu dengelemeniz gerekiyor.

Bu büyük karedeki enerji, özellikle hem Neptun hem de Satürn ile olan açısı ile, yüksek hayallerimizin etkisiyle hayal kırıklığına ve de depresyona  son derece açık olduğumuzu göstermekte, dolayısıyla gerçekçi olun, beklentilerinizi olabildiğince mantıklı seviyelerde tutun , gerçekleşebilecek hayaller kurun. Sanatçı olan kişiler, bu enerjiyi tam tersine çevirerek, hayal güçlerini tam kapasite çalıştırıp, çalışmalarında olumlu sonuçlar alabilirler.

Yükselen burcunuza göre hayatınızın hangi alanında en çok etkileneceğinizi görmek için Haziran ayı burçlarını okuyabilirsiniz.

2016 Haziran – Burç Yorumları

 

imza

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş