KOÇ-300x300KOÇ:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen Koçlar için, Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla finansal ve ticari olanakları değerlendirme ile başlayacak.  İş yerinizde ve ya günlük hayatınızda görüştüğünüz kişiler ile,  bu konularla ilgili konuşmalar yapabilir, bu kişiler çözüm anlamında size  yol gösterebilir . İlk hafta sizin için, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle de olan iletişiminizin artacağını göstermekte.

5 Haziran ‘da oluşacak Yeni ay ile, kardeşiniz ve ya yakın çevreniz ile daha fazla konuşabilir, dertleşebilir, fakat farklı hayat anlayışınız ve felsefelerinizin uyuşmadığını düşünerek kendinizi geri çekme ihtiyacı yaşayabilirsiniz. Tartışmalar , münakaşalar yaşayabilirsiniz. Gerilim hat safhaya gelebilir. Abartılı davranışlar gösterebilirsiniz. Bunun yanı sıra, yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz, fakat bununla ilgili bazı bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Ya da günlük işlerinizin yoğunluğundan başaramayacağınız korkusunu hissedebilirsiniz.

Uzun zamandan beri maddi anlamda yaşayacağınız sıkıntılar, sizi iş konusunda arayışlara yöneltebilir. Otorite anlamında güçlü kişilerden destek alabilir, bu kişiler size yol göstericilik yapabilir. 9 Haziran haftasında , para kazanma yöntemleri geliştirmeye çalışabilir, kazanacağınız bu para ile borçlarınızı kapatmayı isteyebilirsiniz. Şubat sonu yaşadığınız ortak gelirler, borçlar ve krediler ile ilgili olaylar tekrar edebilir, maddi anlamdaki sıkıntılarınızı ortadan kaldırmak için, extra çaba gösterebilirsiniz.

Geçtiğimiz Ekim ayından bu yana  yeni bir anlayış ve hayat felsefesi oluşturmak adına sarfettiğiniz çabalarınız, ve bu konuyla ilgili yaşamakta olduğunuz ve hissettiğiniz sıkıntılar, 18 Haziran haftası, tekrar gündeme gelebilir, gerçekler ve hayalleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. Yine kardeş ve yakın çevreniz ile ilgili konular gündeme gelebilir, ay başında oluşan gerilimi tekrar hissedebilirsiniz. Fikir ve felsefe farklılığı sizi yeni münakaşalara sürükleyebilir. Aldanmalara, aldatmalara karşın dikkatli olmanızı öneririm. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, uzaklara kaçmak isteyebilir, özellikle yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile ilgili sıkıntılardan kendinizi soyutlamak isteyebilirsiniz. Yeniden eğitim hayatına dönmek isteyebilir, yeni bir kültür ve ya felsefe ile ilgili eğitim alma konusunda net kararlar verebilirsiniz.

22 Haziran civarında, almak istediğiniz eğitim, öğrenim, konusunda bir yol ayrımına geldiğinizi hissedebilirsiniz. Eğitim kararı ile ilgili, günlük hayatınızdaki sorumluluklarınız ve  programlarınızın yoğunluğundan dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi aşırı derece de zorlayabilirsiniz.

26 Haziran’da  sosyal statü, prestij, profesyonel hayat konularıyla ilgili hedefleriniz konusunda adım atmak için kendinizde yeterli gücü hissedebilir, kariyer hayatınızla ilgili size değişim ve dönüşüm yaşatacak fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu konuyla ilgili daha gerçekçi, planlı , programlı hareket etmek isteyebilirsiniz.

Haziran ayı sonunda ise, aileniz ile olan ilişkileriniz artabilir, birlikte sanatsal aktivitelere, sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Birlikte olmaktan son derece keyif alabilirsiniz.

 

 

 

BOĞA1-287x300BOĞA:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen Boğalar için, Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla kendilerini nasıl ortaya koymak istedikleriyle ilgili değerlendirmeler yaparak başlayacak.  Çocuklarınızla ve ya arkadaşlarınız çevresinde, görüştüğünüz kişiler ile,  bu konularla ilgili konuşmalar yapabilir, bu kişiler çözüm anlamında size  yol gösterebilir . İlk hafta sizin için, kendiniz ve hayatınızla ilgili özellikle maddi değerler ile ilgili konularla geçebilir.

5 Haziran ‘da oluşacak Yeni ay ile, gelirleriniz , kazançlarınız ve ya öz değerleriniz ile ilgili daha fazla konuşabilir, yeni girişimlerde bulunabilir, ya da kazanç elde etmek için işe başlayabilirsiniz. Yeni bir kazanç kapısı size açılabilir. Ortak gelirler, kredi vs gibi konularda yaşayacağınız kısıtlama ve engeller, sizi yorabilir. Otorite sahibi finansal kişilerle ilgili gerilim yaşayabilirsiniz. Abartılı davranışlar gösterebilirsiniz.

9 Haziran’da arkadaşlarınızla yaşayabileceğiniz bazı anlaşmazlıklar eski yaraların açılmasına neden olabilir. Otorite anlamında farklı felsefeler bilen, hayata bakış açısı sizden farklı olan, yüksek öğrenim, üst düzey eğitmen ve ya kılavuz  sayılabilecek kişilerden destek alabilir, bu kişilerin  size yol göstererek  yardım ettiğini görebilirsiniz.  Kadersel bir karar alabilirsiniz. Çocuklarınız ve ya kendinizle ilgili uzun vadeli planlar konusunda çözüm yolu bulabilirsiniz. Bu konuda eşiniz ve ya ortağınızla özellikle gelirler ve finansal konular hakkında fikir ayrılığına düşebilir, anlaşmakta zorluk çekebilirsiniz.

Uzun zamandan beri, maddi anlamda, borçlarınız ve ortak gelirlerinizle ilgili sıkıntılar, gecikmelerden dolayı giderlerinizi düzenlemeye çalışıyorsunuz. Bununla bağlantılı olarak  gelirlerinizi kaybetme endişesi sizi oldukça yoruyor. 18 Haziran haftası, finansal durumunuzla ilgili bu konular tekrar gündeme gelebilir, gerçekler ve hayalleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. Ek kazançlar elde etmek için fikir alışverişi yapabilir, fakat bununla da ilgili işinizden dolayı bazı engeller ile karşılaşabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmamakta fayda var, aldanmaya , aldatılmaya sebebiyet veren enerjiler söz konusu.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, borçlarınız , ortak gelirleriniz ve ya kredileriniz ile ilgili bir bitiş, sonlanma yaşayabilirsiniz. Eşinizin ve ya ortağınızın geliriyle ilgili bir gelişme ortaya çıkabilir. Özellikle maddi konularla ilgili bağımsızlığınızı ilan etmek isteyebilir, bu bağlamda eşinizin ve ya ortağınızın gelirlerine daha fazla ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Evliyseniz ve çocuk sahibi olmak istiyorsanız, daha fazla gelir sahibi olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ya da hobilerinize ve zevklerinize daha fazla zaman harcamak isteyebilir, bunları gerçekleştirmek için maddi anlamda desteğe ihtiyaç durabilirsiniz. Bu konuyla ilgili karar alacaksanız bu konuya abartılı ve iyimser bir yaklaşımdan ziyade gerçekçi bir tutumla yaklaşmanızı öneririm. Şubat ayı ortasında bu konuyla ilgili yaşadıklarınız tekrar gündeme gelebilir.

Psikolojik anlamda, farklı felsefelerin ışığında bir değişim ve ya dönüşüm yaşayabilir, ani duygu patlamaları yaşayabilirsiniz.

22 Haziran civarında, maddi anlamda bir yol ayrımına geldiğinizi, ve bu konuyla ilgili bir karar vermek zorunda hissedebilirsiniz. Alıştığınız yöntemlerle, yeni çözüm yolları arasında kalabilirsiniz.

26 Haziran’da  uzun zamandan beri hayata bakış açınız ve felsefeniz değişmekte, inandıklarınızın yerini yeni felsefeler almakta. Benimsediğiniz bu yeni düşüncelerle kendini daha rahat ortaya koyabilir, ikna kabiliyetinizin arttığını hissedebilirsiniz. Hatta başkalarının üstünde baskı kurmak isteyebilirsiniz.

Haziran ayı sonunda ise, kardeşlerinizle ve ya yakın akrabalarınızla birlikte güzel vakit geçirebilir, birlikte sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

 

 

İKİZLER-294x300İKİZLER:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen İkizler , Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla birlikte , güvende hissetmek  adına, fikirlerini kimseyle paylaşmayacak. Merkür Retro süreci boyunca maddi manevi korkularınız hakkında kendinizi dinlediniz, bazı içsel analizler yaptınız. Bu fikirlerinizin başkaları tarafından hoş karşılanmayacağını düşündüğünüz için kendinize saklamayı tercih etmektesiniz.

5 Haziran ‘da burcunuzda oluşacak olan Yeni ay ile, kendi görünüşünüzü değiştirebilir , kendiniz adına yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz.  İkili ilişkilerinizde bu fikirlerinizi rahatça dile getirebilirsiniz.  Kendinizi daha enerjik ve dinamik hissedebilir, bir aydan fazla yapmış olduğunuz içsel hesaplaşmaların sonucunda aldığınız kararları ve ürettiğiniz fikirleri paylaşma zamanının geldiğini hissedeceksiniz.

Uzun zamandan beri eş geliri ve ya ortak gelirleriniz hakkında ciddi bir değişim ve dönüşüm geçirmektesiniz. Maddi anlamda sorumluluk bilincinin gelişmesi yönünde bir değişim bu. 9 Haziran haftası, bu konuda eşinizden ve ya ortağınızdan daha fazla beklentiniz olabilir , ya da aynı şekilde karşı taraf size bu baskıyı kuruyor olabilir. Bu konuyla ilgili daha rahat bir karar alabilecek, iş ve aile hayatınızı dengeleme şansı elde edebileceksiniz..

Geçtiğimiz Ekim ayından bu yana, eşiniz, ve ya uzun süreden beri birlikte olduğunuz kişi ile ilgili ve ya iş yerinizdeki şartlar, günlük rutininiz ile ilgili planlamalar, evcil hayvanınız ve ya çalışanlarınız ile ilgili sıkıntılar, gecikmelerden dolayı kariyer hayatınızı düzenlemeye çalışıyorsunuz. Özellikle profesyonel hayatınız ve uzun vadeli planlarınız ile ilgili belirsizlik sizi oldukça yoruyor. Belki iş arıyorsunuz, belki de çalıştığınız iş yeri sizi yeteri kadar tatmin etmiyor. 18 Haziran haftası, bu konular tekrar gündeme gelebilir, gerçekler ve hayalleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. Bu konuları iş yerinizle paylaşmak isteyebilir, fakat bununla da ilgili bazı engeller ile karşılaşabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmamakta fayda var, aldanmaya , aldatılmaya sebebiyet veren enerjiler söz konusu. İç sesinizi dinleyin. Kendinizi avutmayın.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, borçlarınız , ikili ilişkileriniz ile ilgili bir bitiş, sonlanma yaşayabilirsiniz. Eşinizi ve ya ortağınız ile ilgili gizli bir konu ortaya çıkabilir. Özellikle eşinizin tutucu ve takıntılı hareketleriyle karşılaşabilir, kendi fikirlerinizi dile getirebilirsiniz. Tartışma ve ya fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Bu bağlamda kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz. Aile hayatınız ile ilgili eşinizin yapması gereken ve üstüne düşen sorumlulukları olduğunun farkına varabilir, bu konuda  daha düzenli ve planlı hareket etmesine neden olabilir . Bu konuyla ilgili karar alacaksanız bu konuya abartılı ve iyimser bir yaklaşımdan ziyade gerçekçi bir tutumla yaklaşmanızı öneririm. Şubat ayı ortasında bu konuyla ilgili yaşadıklarınız tekrar gündeme gelebilir.

22 Haziran civarında fikir anlamında , iş ve aile konuları hakkında bir yol ayrımına geldiğinizi ve bu konuyla ilgili bir karar vermek zorunda hissedebilirsiniz. Alıştığınız yöntemlerle, yeni çözüm yolları arasında kalabilirsiniz.

26 Haziran’da  daha büyük bir ev ve ya yaşam alanı ile ilgili bir karar alabilirsiniz. Bu bağlamda eşinizin ve ya ortak gelirleriniz, krediler, banka gibi konular ile ilgili sorumluluklarınız bağlamında kökten bir değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz.

Haziran ayı sonunda ise, eviniz ve aile konuları ile ilgili maddi varlıklarınız hakkında olumlu kararlar verebilirsiniz.

 

 

 

YENGEÇ2-300x246YENGEÇ:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen Yengeç , Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla birlikte , Merkür Retro süreci boyunca arkadaşlarınızla ve sosyal ortamlarda kurduğunuz ilişkileriniz,  ve uzun vadeli planlarınız hakkında değerlendirmeler yaptınız, Bu fikirlerinizin doğrultusunda karar verecek, ve ya harekete geçeceksiniz.

 

5 Haziran ‘da burcunuzda oluşacak olan Yeni ay ile,  daha fazla içinize kapanabilir. Kendinizi sosyal ortamlardan biraz da olsa çekebilirsiniz. Ya da bir proje ve ya planınız ile ilgili gizli çalışmalar yapabilirsiniz. Bu plan ailenizi ve evinizi de içerebilir ve ya onların yardımını alabilirsiniz.

Uzun zamandan beri eşiniz , partneriniz ve ya ikili ilişkileriniz ile ilgili ciddi bir değişim ve dönüşüm geçirmektesiniz. Bir ilişkide üstüne alınması gereken sorumluluklar ile ilgili olan bu dönüşüm sonucunda 9 Haziran haftası kendi fikirleriniz ve hayata bakış açınız ile ilgili partnerinizin fikirleri ile ilgili daha net bir resim görebilecek, uzlaşmaya varabileceksiniz.

Geçtiğimiz Ekim ayından bu yana, çalışma ortamınız, arkadaşlarınız, günlük rutininiz , planlarınız ve ya çalışanlarınız ile ilgili sıkıntılar, kısıtlamalardan dolayı problemler yaşıyorsunuz. Yeni bir düzen oturtma anlayışı sizi yormakta. Diğer yandan yurtdışı, farklı felsefeler, yüksek öğrenim gibi hayalleriniz, yüksek idealleriniz var. 18 Haziran haftası bu konular tekrar gündeme gelebilir, gerçekler ve hayalleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. Bu konuları kimseyle paylaşmak istemeyebilir, kendi içinize kapanabilir. Fakat günlük rutin ve iş hayatınızdaki engellerden dolayı başaramayabilirsiniz. Aldanmaya , aldatılmaya sebebiyet veren enerjiler söz konusu. İç sesinizi dinleyin. Kendinizi avutmayın.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, ile  karaciğer, kalça , bel bölgesi ile ilgili bazı problemler yaşayabilirsiniz, çalışma arkadaşları ve ya ortamı ile ilgili ofis içinde gizlenen bir olay aniden gün ışığına çıkabilir. Bu konuyla ilgili soğukkanlı davranmaya çalışın.  Akışına bırakmak en doğru karar olacaktır. Kardeşiniz, yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz fazlalaşabilir, ve ya yakın yerlere seyahatler, kısa süreli yolculuklar  yapabilirsiniz.

22 Haziran civarında fikir anlamında, herkesten gizlediğiniz bir konu hakkında, bir yol ayrımına geldiğinizi  hissedebilir ve bu konuyla ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Alıştığınız yöntemlerle, yeni çözüm yolları arasında kalabilirsiniz.

26 Haziran’da  daha çok seyahat etmek durumunda kalabilir, yapacağınız kısa yolculuklar sayesinde ve ya yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan iletişimizin artması sonucunda eş ve ya ortağınızla ilgili ilişkinizdeki değişim süreci hızlanabilir, kolaylaşabilir. İlişkideki sorumlulukları ve ya ilişkinin boyutunu değiştirebilecek  fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Haziran ayı sonunda ise, aileniz ve ya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi  güçlendirebilir, onlarla birlikte sosyal aktivitelere katılabilir, birlikte daha fazla vakit geçirebilirsiniz.

 

 

 

ASLAN2-244x300ASLAN:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen Aslanlar   , Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla birlikte , Merkür Retro süreci boyunca kariyeriniz ve profesyonel hayatınızla ilgili değerlendirmeler yaptınız, Bu fikirlerinizin doğrultusunda karar verecek, ve ya harekete geçeceksiniz.

5 Haziran ‘da İkizler burcunda oluşacak olan Yeni ay ile,  yeni dostluklar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilir, yeni sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi sosyal ortamlarda bulabilirsiniz. Bir proje ve ya planınız ile ilgili girişimde bulunabilir, bu hayalinizi gerçekleştirmek için, arkadaşlarınızın desteğini alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

Uzun zamandan beri çalışma şartlarınız, ofis içi sorumluluklar, günlük rutin ve planlamanız ile ilgili ciddi bir değişim ve dönüşüm geçirmektesiniz. Bu değişim dönüşüm 9 Haziran haftası size  yeni sorumluluklar ile birlikte yeni bir karar aşamasına sizi götürebilir, gelir gider dengeniz ile ilgili yeni fırsatlar size sunabilir.

Geçtiğim Ekim ayından bu yana aşk ilişkiniz, çocuklarınız, hobileriniz, spor ve ya yaratıcılık gerektiren konularla ilgili sıkıntılar, kısıtlamalardan, gecikmelerden dolayı problemler yaşıyorsunuz. Bu konularla ilgili yeni bir düzen oturtma anlayışı sizi yormakta. Diğer yandan eşiniz ve ya ortak gelirleriniz ile ilgili belirsizlik kafanızı meşgul ediyor. Bu konular tekrar gündeme gelebilir, gerçekler ve hayalleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. 18 Haziran haftası, bu konuları arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilir, fakat çocuklarınız ve ya yaratıcı konularla ilgili engellerden dolayı başaramayabilirsiniz. Aldanmaya , aldatılmaya sebebiyet veren enerjiler söz konusu. İç sesinizi dinleyin. Kendinizi avutmayın.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, aşk ilişkiniz, çocuklarınız , yaratıcılık , hobiler konusunda bir bitiş ve ya sonlanma yaşayabilir,  gizlenen bir olay aniden gün ışığına çıkabilir.  Uzun zamandan beri üzerinde çalıştığınız hobinizle ilgili çalışmayı tamamlayabilir, başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Kendi içinizdeki çocuğun dışarı çıkmasına izin verin. Gelirleriniz ve kazançlarınızın artışı ile ilgili yeni düzenlemeler yapabilir, harcamalarınızla ilgili daha fazla hesap yapabilirsiniz.

22 Haziran civarında fikir anlamında , arkadaşlarınızla ilgili iletişim konusunda, ya da uzun vadeli planlarınız ve bu konudaki fikirleriniz konusunda bir yol ayrımına geldiğinizi  hissedebilir ve bu konuyla ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Alıştığınız yöntemlerle, yeni çözüm yolları arasında kalabilirsiniz.

26 Haziran’da  iş yerinizdeki organizasyon değişikliği sonucunda gelirlerinizin artmasını sağlayacak fırsatlar elde edebilirsiniz. Gelirlerinizin artması ile birlikte , çalışma ortamınızda ya da günlük hayatınızdaki düzeniniz ile ilgili kendinizi daha güçlü hissedebilir, insiyatif sahibi olduğunu hissedebilirsiniz.  Yurtdışı konuları, uzaklar ya da yüksek öğrenim ile ilgili yaşanacak ani bir olay hakkında arkadaşlarınızdan haber alabilir, ya da bu ani olay sonucunda uzun vadeli planlarınızla ilgili yeni görüşmeler yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Haziran ayı sonunda ise kendi kabuğunuza çekilebilir, sosyal ortamlarda bulunmaktansa tek başına kalmak ya da, kendinizi güvende hissettiğiniz aileniz ile birlikte vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

 

 

 

basak-6171BAŞAK:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen Başaklar , Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla birlikte , Merkür Retro süreci boyunca yurtdışı konuları, faklı ülkeler, yabancı felsefeler , yüksek öğrenim konuları ile ilgili değerlendirmeler yaptınız, Bu fikirlerinizin doğrultusunda karar verecek, ve ya harekete geçeceksiniz.

5 Haziran ‘da İkizler burcunda oluşacak olan Yeni ay ile,  kariyer ve ya profesyonel hayatınızla ilgili yeni bir girişimde bulunabilir, yeni bir işe başlayabilir ya da iş teklifi alabilirsiniz. Fakat ev ve aile konuları ile ilgili kurmaya çalıştığınız düzen, aile içi ilişkilerde karşılaştığınız engeller dolayısıyla bu kararı almakta zorlanabilir, aile tarafından bu fikrin hoş karşılanmayacağını düşünebilirsiniz.

Uzun zamandan beri aşk ilişkiniz, çocuklarınız, hobileriniz, spor ve ya yaratıcılık gerektiren konular ile ilgili ciddi bir değişim ve dönüşüm geçirmektesiniz. Bu değişim dönüşüm size 9 Haziran haftası yeni sorumluluklar ile birlikte yeni bir karar aşamasına sizi götürebilir, ikili ilişkiler konusunda denge kurma konusunda yeni fırsatlar size sunabilir.

Geçtiğimiz Ekim ayından bu yana aile, ev ve eşiniz ve ya ortağınız ile ilgili problemler yaşıyorsunuz. Bu konularla ilgili yeni bir düzen oturtma anlayışı sizi yormakta. Diğer yandan eşiniz ile ilgili belirsizlik kafanızı meşgul ediyor. Eşiniz ve ya ortağınız ile ilgili bazı gerçekleri görmezden gelmeyi tercih ediyorsunuz, ya da kendinizi avutuyorsunuz. 18 Haziran haftası bu konular tekrar gündeme gelebilir, gerçekler ve hayalleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. Aldanmaya , aldatılmaya sebebiyet veren enerjiler söz konusu. İç sesinizi dinleyin. Kendinizi kandırmayın.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, aileniz, ev konuları, geçmişiniz ile ilgili bir bitiş ve ya sonlanma yaşayabilir,  profesyonel hayatınızla aileniz arasında bir seçim yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Eviniz ile ilgili herhangi bir proje varsa bunu tamamlayabilirsiniz.  Bu süreçte yeni iş teklifleri gündeme gelebilir, ya da görüşmeniz sonuçlanabilir. Kendi hayatınızla ilgili yeni bir yol çizebilirsiniz.

22 Haziran civarında fikir anlamında , eşiniz ve ya ortağınız ile ilgili iletişim konusunda bir yol ayrımına geldiğinizi  hissedebilir ve bu konuyla ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Alıştığınız yöntemlerle, yeni çözüm yolları arasında kalabilirsiniz.

26 Haziran’da  iş yerinizdeki organizasyon değişikliği sonucunda gelirlerinizin artmasını sağlayacak fırsatlar elde edebilirsiniz. Gelirlerinizin artması ile birlikte , çalışma ortamınızda ya da günlük hayatınızdaki düzeniniz ile ilgili kendinizi daha güçlü hissedebilir, insiyatif sahibi olduğunu hissedebilirsiniz.  Yurtdışı konuları, uzaklar ya da yüksek öğrenim ile ilgili yaşanacak ani bir olay hakkında arkadaşlarınızdan haber alabilir, ya da bu ani olay sonucunda uzun vadeli planlarınızla ilgili yeni görüşmeler yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Haziran ayı sonunda ise sosyal ortamlarda bulunabilir onlarla birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz.

 

 

 

terazi-1-300x300TERAZİ:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen Teraziler , Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla birlikte , Merkür Retro süreci boyunca maddi konular, borçlar, krediler , eş ve ya ortağınızın gelirleri ile ilgili düşündünüz, analizler , değerlendirmeler yaptınız. Bu fikirlerinizin doğrultusunda karar verecek, ve ya harekete geçeceksiniz. Ve ya bu konularla ilgili haber alabilirsiniz.

5 Haziran ‘da İkizler burcunda oluşacak olan Yeni ay ile, yurtdışı konuları, farklı felsefeler (astroloji, yoga vs gibi ), uzun seyahatler ya da yüksek öğrenim, basın-yayın konuları ile ilgili bir girişimde bulunabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz, ve ya seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. Fakat kardeş, yakın çevre, düşünce yapınız ile ilgili kurmaya çalıştığınız düzen, bu planlarınızı gerçekleştirirken size zorluk yaratabilir.

Uzun zamandan beri ev, aile konuları, aile ilişkileriniz gibi konular ile ilgili ciddi bir değişim ve dönüşüm geçirmektesiniz. Bu değişim dönüşüm size  yeni sorumluluklar ile birlikte 9 Haziran haftası sizi yeni bir karar aşamasına götürebilir, günlük hayatınız ve içsel dünyanız konusunda denge kurma konusunda yeni fırsatlar size sunabilir. Finansal durumunuz da konuyla bağlantılı olarak  gündeme gelebilir. Gelirleriniz ve giderleriniz arasında denge kurmaya çalışabilir, daha fazla para kazanmanın yollarını araştırabilirsiniz.

Geçtiğimiz Ekim ayından bu yana hem maddi anlamda ve hem de , kardeş , yakın çevre ile olan ilişkileriniz konusunda , ve aldığınız eğitim ile ilgili sıkı bir düzen ve disiplin oturtmaya çalışıyorsunuz. Diğer yandan günlük rutininiz ve düzeniniz ile ilgili belirsizlik kafanızı meşgul ediyor. Bu konular 18 Haziran haftası tekrar gündeme gelebilir, gerçekler ve hayalleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. Aldanmaya , aldatılmaya sebebiyet veren enerjiler söz konusu. İç sesinizi dinleyin. Kendinizi kandırmayın.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, kardeş, yakın çevre, ve ya komşularınızla süregelen bir durumun sonuna gelebilir,  fikirlerinizle ilgili bir aydınlanma yaşayabilir,  bir eğitim alıyorsanız tamamlayabilir, herhangi bir konuyla ilgili yazı yazıyorsanız yazınızı bitirebilirsiniz.  Bu konularla ilgili size yol gösterecek yabancı ve ya farklı felsefelerde uzman bir kişi ile  karşılaşabilir, desteğini alabilirsiniz.

22 Haziran civarında yurtdışı konuları, farklı felsefeler (astroloji, yoga vs gibi ), uzun seyahatler ya da yüksek öğrenim, basın-yayın konuları ile ilgili  bir yol ayrımına geldiğinizi  hissedebilir ve bu konuyla ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Alıştığınız yöntemlerle, yeni çözüm yolları arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

26 Haziran’da ev, aile konuları, aile ilişkileriniz ve buna bağlı olarak da kariyer hayatınızla bağlantılı yaşadığınız değişimleri istediğiniz şekilde yönlendirebilmenizi sağlayacak , size destek olacak fırsatlar elde edebilirsiniz. Kendinizi bu konuda daha güçlü hissedebilirsiniz. Yurtdışı konuları, uzaklar , uzaklara seyahatler, farklı felsefeler ( astroloji, yoga vs gibi ) ya da yüksek öğrenim ile ilgili bir haber alabilir, bu haber partneriniz ve ya ortağınızla aranızda bir tartışmaya neden olabilir.

Haziran ayı sonunda ise sizden yaşça büyük birisine ilgi duyabilir, bu kişinin yardımıyla kafanızdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz. Toplumda daha fazla dikkat çekebilir, sosyal ortamlarda kendinizden bahsettirebilirsiniz.

 

 

 

 

AKREP2-273x300AKREP:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen Akrepler , Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla birlikte , Merkür Retro süreci boyunca eşiniz, partneriniz ve ya ortağınız ile ilgili ilişkiniz ve iletişiminiz ile ilgili düşündünüz, analizler , değerlendirmeler yaptınız. Bu fikirlerinizin doğrultusunda karar verecek, ve ya harekete geçeceksiniz.

5 Haziran ‘da İkizler burcunda oluşacak olan Yeni ay ile maddi konular, borçlar, krediler , eş ve ya ortağınızın gelirleri ile ilgili  olumlu bir girişimde bulunabilirsiniz. Partneriniz işe girebilir, ve ya yeni bir harcama düzeni oluşturabilir, bir borç ve ya krediyi kapatabilir. Eğer hayatınızda kimse yoksa, cinsel anlamda çekici bulduğunuz birisi karşınıza çıkabilir, bu ilişkiye adım atmak konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Uzun zamandan beri , kardeş , yakın çevre ile olan ilişkileriniz , iletişiminiz, düşünme yapınız  , ve aldığınız eğitimler  gibi konularla ilgili ciddi bir değişim ve dönüşüm geçirmektesiniz. Bu değişim dönüşüm sizi  9 Haziran itibariyle yeni sorumluluklar ile birlikte, yeni bir karar aşamasına götürebilir.

Geçtiğimiz Ekim ayından bu yana ,  hem maddi anlamda, gelirleriniz, kazançlarınız konusunda daralma ve ya sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz.  Bu konularla ilgili sıkı bir düzen ve disiplin oturtmaya çalışırken diğer yandan çocuklarınız, hobileriniz, spor ve ya yaratıcılık gerektiren konularla ilgili belirsizlik kafanızı meşgul ediyor. Bu konular 18 Haziran haftası tekrar gündeme gelebilir, gerçekler ve idealleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. Aldanmaya , aldatılmaya sebebiyet veren enerjiler söz konusu. İç sesinizi dinleyin. Kendinizi kandırmayın.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, hem maddi anlamda, gelirleriniz, kazançlarınız konusunda bir durumun sonuna gelebilir,  bir borcunuzu ödeyebilir, ya da kendi öz değerlerinizin ve öz güveninizin farkına varabilir, sahip olduğunuz özellikleri daha da ortaya çıkarma arzusu duyabilirsiniz.  Bu konularla ilgili size yol gösterecek konumlu ve uzman bir kişi ile  karşılaşabilir, desteğini alabilirsiniz.

22 Haziran civarında ortak gelirler, borçlar ve ya krediler ile ilgili  bir yol ayrımına geldiğinizi  hissedebilir ve bu konuyla ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Alıştığınız yöntemlerle, yeni çözüm yolları arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

26 Haziran’da kardeş , yakın çevre ile olan ilişkileriniz , iletişiminiz, düşünme yapınız  , ve aldığınız eğitimler  gibi konularla ilgili yaşadığınız değişimleri istediğiniz şekilde yönlendirebilmenizi sağlayacak , size destek olacak fırsatlar elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan güçlü destek alabilirsiniz.

Haziran ayı sonunda ise uzaklara gidebilir, ailenizle birlikte tatile çıkabilir, hoşça vakit geçirebilirsiniz

 

 

 

YAY2-300x300YAY:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen Yaylar , Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla birlikte , Merkür Retro süreci boyunca çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutininiz , planlarınız ve ya çalışanlarınız ile ilgili düşündünüz, analizler , değerlendirmeler yaptınız. Bu fikirlerinizin doğrultusunda karar verecek, ve ya harekete geçeceksiniz.

5 Haziran ‘da İkizler burcunda oluşacak olan Yeni ay ile yeni bir ilişkiye başlayabilir, yeni bir ortaklık kararı alabilirsiniz. Partneri olanlar birlikteliklerini daha ciddi bir seviyeye taşıyabilirler.

Uzun zamandan beri , maddi ve manevi anlamda sahip olduklarınız, gelirleriniz, kazançlarınız gibi konularla ilgili ciddi bir değişim ve dönüşüm geçirmektesiniz. Bu değişim dönüşüm sizi  9 Haziran itibariyle yeni sorumluluklar ile birlikte, yeni bir karar aşamasına götürebilir. Fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Haziran haftası, uzun zamandan beri hayatınız ve kendiniz ile ilgili ciddi bir disiplin, yeni bir anlayış ve felsefe oturtmak adına kendinizi zorluyor olabilirsiniz.  Bu  disiplini oturtmaya çalışırken diğer yandan aile ve ev hayatınız ile ilgili belirsizlik kafanızı meşgul ediyor. Bu konular tekrar gündeme gelebilir, gerçekler ve idealleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. Aldanmaya , aldatılmaya sebebiyet veren enerjiler söz konusu. İç sesinizi dinleyin. Kendinizi kandırmayın.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, kendi hayatınızla ilgili kararlarınız, istekleriniz ve beklentileriniz ile ilgili belki de imajınız ile ilgili kafanızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz. Bu konularla ilgili size yol gösterecek yurtdışından ve ya farklı felsefeler konusunda ya da yüksek konumda bulunan yönetici kimlikli  uzman bir kişi ile  karşılaşabilir, desteğini alabilirsiniz.

22 Haziran civarında eşiniz ve ya ortağınızla olan iletişiminiz ile ilgili  bir yol ayrımına geldiğinizi  hissedebilir ve bu konuyla ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Alıştığınız yöntemlerle, yeni çözüm yolları arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle bu karar,  kariyer ve aileniz arasında bir seçim yapmayı gerektirebilir.

26 Haziran’da maddi ve manevi anlamda sahip olduklarınız, gelirleriniz, kazançlarınız gibi konularla ilgili yaşadığınız değişimleri istediğiniz şekilde yönlendirebilmenizi sağlayacak , size destek olacak fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu destek size yurtdışından ve ya üst konumda bulunan bir kişiden gelebilir.

Haziran ayı sonunda ise yeni bir ilişkiye başlayabilir, ve ya birlikte olduğunuz kişiyle daha yakınlaşabilirsiniz.

 

 

 

OGLAK2-300x289OĞLAK:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen Oğlaklar , Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla birlikte , Merkür Retro süreci boyunca aşk ilişkiniz, çocuklarınız, hobileriniz, spor ve ya yaratıcılık gerektiren konular ile ilgili düşündünüz, analizler , değerlendirmeler yaptınız. Bu fikirlerinizin doğrultusunda karar verecek, ve ya harekete geçeceksiniz.

5 Haziran ‘da İkizler burcunda oluşacak olan Yeni ay ile çalışma ortamınız, arkadaşlarınız, günlük rutininiz , planlarınız ve ya çalışanlarınız ile yeni bir girişimde bulunabilir, yeni bir işe başlayabilir   ve ya  işinizde,  çalışma şartlarında yeni bir düzen ve ya program oluşabilir.

Uzun zamandan beri , kendi hayatınızla ilgili kararlarınız, istekleriniz ve beklentileriniz ile ilgili belki de imajınız ile ilgili ciddi bir değişim ve dönüşüm geçirmektesiniz. Bu değişim dönüşüm sizi  9 Haziran itibariyle yeni sorumluluklar ile birlikte, yeni  bir karar aşamasına götürebilir. Fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz Ekim ayından bu yana , iç dünyanız, bilinçaltı,  hayatınızın herkesten gizlediğiniz yönleri, korku ve kaygılarınız ile ilgili yeni bir anlayış ve felsefe oturtmak adına kendinizi zorluyor olabilirsiniz.  Belki de tüm korkularınızdan kurtulmak istiyorsunuz. Bu  disiplini oturtmaya çalışırken diğer yandan fikirleriniz ve düşünceleriniz ile ilgili belirsizlik kafanızı meşgul ediyor. Bu konular tekrar 18 Haziran haftası gündeme gelebilir, gerçekler ve idealleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. Aldanmaya , aldatılmaya sebebiyet veren enerjiler söz konusu. İç sesinizi dinleyin. Kendinizi kandırmayın.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, bu korkularınızdan ve endişelerden  sizi kurtaracak, bilinçaltınızı şifalandırmaya yönelik farklı teknikler , yeni ve farklı felsefeler ile tanışabilir, bu konularda uzman bir bayandan destek alabilir , kafanızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz.

22 Haziran çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutininiz , planlarınız ve ya çalışanlarınızla olan iletişiminiz ile ilgili  bir yol ayrımına geldiğinizi  hissedebilir ve bu konuyla ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Alıştığınız yöntemlerle, yeni çözüm yolları arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle bu karar,  kendi fikirleriniz ve başkalarının fikirleri arasında  bir seçim yapmayı gerektirebilir.

26 Haziran’da kendi hayatınızla ilgili kararlarınız, istekleriniz ve beklentileriniz ile ilgili belki de imajınız ile ilgili değişimleri istediğiniz şekilde yönlendirebilmenizi sağlayacak , size destek olacak fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu destek size yurtdışından ve ya farklı kültür ve ya felsefelerle ilgilenen uzman bir kişiden gelebilir.

Haziran ayı sonunda ise sevdiğinizle birlikte sosyal ortamlarda boy gösterebilir, eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

 

 

 

KOVA2-300x218KOVA:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen Kovalar , Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla birlikte , Merkür Retro süreci boyunca eviniz, aile içindeki iletişimiz, yeni bir ev alma fikri üzerine düşündünüz, analizler , değerlendirmeler yaptınız. Bu fikirlerinizin doğrultusunda karar verecek, ve ya harekete geçeceksiniz.

5 Haziran ‘da İkizler burcunda oluşacak olan Yeni ay ile aşk ilişkiniz, çocuklarınız, hobileriniz, spor ve ya yaratıcılık gerektiren konularla ilgili yeni bir girişimde bulunabilir, yeni bir aşka başlayabilir   ve ya  bayansanız, hamilelik ile ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren hobinizle ilgili yeni bir kursa başlayabilir, becerinizi ortaya koymak adına yeni yollar keşfedebilirsiniz.

Uzun zamandan beri , iç dünyanız, bilinçaltı,  duygusal problemleriniz, hayatınızın herkesten gizlediğiniz yönleri, korku ve kaygılarınız ile ilgili ciddi bir değişim ve dönüşüm geçirmektesiniz. Bu değişim dönüşüm sizi  9 Haziran itibariyle yeni sorumluluklar ile birlikte, yeni  bir karar aşamasına götürebilir.

18 Haziran haftasında, arkadaşlarınız, sosyal çevreniz , katıldığınız gruplar ile ilgili yeni bir anlayış ve felsefe oturtmak adına kendinizi zorluyor olabilirsiniz.  Yalnız kalmayı tercih ediyor, arkadaşlarınız arasında elemeler yapıyor, samimiyetlerini değerlendiriyorsunuz. Bu  kavramı oturtmaya çalışırken diğer yandan sahip olduğunuz öz değerleriniz konusundaki belirsizlik kafanızı meşgul ediyor. Ya da uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirmek istiyorsunuz , fakat yeteri kadar maddi kaynağınız yok . Bu konular tekrar gündeme gelebilir, gerçekler ve idealleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. Aldanmaya , aldatılmaya sebebiyet veren enerjiler söz konusu. İç sesinizi dinleyin. Kendinizi kandırmayın.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, bazı gruplarla olan ilişkinizi sonladırabilir, uzun vadeli planlarınızı başkalarıyla paylaşabilir, eğer bir proje ve ya yaratıcı bir konu üzerinde çalışıyorsanız tamamlayabilirsiniz. Kazancınız ile ilgili bir netleşme sağlayabilir, kredi banka ve ya eşinizle olan ortak gelirleriniz ile ilgili olumlu fırsatlar elde edebilirsiniz.

22 Haziran aşk ilişkiniz, çocuklarınız, hobileriniz, spor ve ya yaratıcılık gerektiren konularla ilgili  bir yol ayrımına geldiğinizi  hissedebilir ve bu konuyla ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Alıştığınız yöntemlerle, yeni çözüm yolları arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle bu karar,  maddi konuları ilgilendiriyor olabilir.

26 Haziran’da iç dünyanız, bilinçaltınız,  duygusal problemleriniz, hayatınızın herkesten gizlediğiniz yönleri, korku ve kaygılarınız ile ilgili değişimleri istediğiniz şekilde yönlendirebilmenizi sağlayacak , size destek olacak fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu destek size şifacı ve ya enerjisel boyutta uzman biri tarafından gelebilir, maddi anlamdaki sorumluluklarınız ile ilgili kaygılarınızı, eşinizin ve ya ortağınızın gelirinin artmasıyla sonlandırabilirsiniz.

Haziran ayı sonunda ise iş yerinizdeki arkadaşlarınızla güzel vakitler geçirebilir, birlikte sosyal ortamlarda boy gösterebilirsiniz.

 

 

 

BALIK2-249x300BALIK:  Haziran ayının ilk haftası  Yükselen Balıklar , Merkür’ün Ay düğümleriyle olan açısıyla birlikte , Merkür Retro süreci boyunca kardeş ve yakın çevre ile olan ilişkiniz, kısa süreli seyahatler, aldığınız eğitimler, işetşim tarzı ve düşünme yapınız hakkında düşündünüz, analizler , değerlendirmeler yaptınız. Bu fikirlerinizin doğrultusunda karar verecek, ve ya harekete geçeceksiniz.

5 Haziran ‘da İkizler burcunda oluşacak olan Yeni ay ile  eviniz, aileniz ve aileniz ile olan ilişkileriniz ile ilgili yeni bir girişimde bulunabilir, eviniz ile ilgili yeni kararlar alabilir, yeni bir düzen oluşturabilir , satmayı ve ya yeni bir eve geçmeyi planlayabilirsiniz.

Uzun zamandan beri , uzun vadeli planlarınız, umutlarınız, çevreniz, girdiğiniz sosyal ortamlar ve gruplar ile ilgili ciddi bir değişim ve dönüşüm geçirmektesiniz. Bu değişim dönüşüm sizi  9 Haziran itibariyle yeni sorumluluklar ile birlikte, yeni  bir karar aşamasına götürebilir.

Geçtiğim Ekim ayından bu yana, kariyeriniz ve profesyonel hayatınız, ve bu alandaki sorumluluklarınız  ile ilgili yeni bir anlayış ve felsefe oturtmak adına kendinizi zorluyor olabilirsiniz.  Bu  kavramı oturtmaya çalışırken diğer yandan kendiniz ve kendi hayatınız ile ilgili belirsizlik kafanızı meşgul ediyor. Ciddi bir konsantrasyon eksikliği çekiyor, ideallerinizi nasıl gerçekleştireceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. 18 Haziran haftasında, bu konular tekrar gündeme gelebilir, gerçekler ve idealleriniz arasında içsel çelişki yaşayabilirsiniz. Aldanmaya , aldatılmaya sebebiyet veren enerjiler söz konusu. İç sesinizi dinleyin. Kendinizi kandırmayın.

20 Haziran’da yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, kariyeriniz ile ilgili eğer bir proje üzerinde çalışıyorsanız tamamlayabilir, kariyeriniz ile ilgili bir konu gündeme gelebilir. Bu süreçte üst yönetim ile ilgili ilişkileriniz gerilebilir, sakin olmakta fayda var.

22 Haziran’da aileniz, ev hayatınız, eviniz içinde olan ilişkileriniz ile ilgili  bir yol ayrımına geldiğinizi  hissedebilir ve bu konuyla ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Alıştığınız yöntemlerle, yeni çözüm yolları arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle bu karar,  partneriniz ve eşiniz ile ilgili olan ilişkinizde gerilime neden olabilir.

26 Haziran’da uzun vadeli planlarınız, umutlarınız, çevreniz, girdiğiniz sosyal ortamlar ve gruplar ile ilgili değişimi istediğiniz şekilde yönlendirebilmenizi sağlayacak , size destek olacak fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu desteği eşiniz ve ya ortağınız sağlayabilir.

Haziran ayı sonunda ise çocuklarınızla güzel vakitler geçirebilir, ve ya hobileriniz , zevkleriniz ile uğraşarak eğlenceli ortamlarda bulunabilirsiniz.

 

 

 

imza

 

Paylaş