20-26 Haziran  Haftalık Tarot Açılımı

 

Pazartesi, Salı

 

ten-of-pentacles

Aşk:  Haftanın ilk iki günü, birliktelikleri olanlar için oldukça güzel başlayacak, ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşımak için konuşmalar yapabilir,  birlikteliğinizde kendinizi çok mutlu hissedebilirsiniz.  İlişkisi olmayanlar için, yeni bir aşk kapıda. Aniden çok mutlu bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Aşk kapınız açılacak.
İş: İş alanınız, haftanın ilk iki günü, oldukça olumlu görüşmelere sahne olacak.  Maaşınız ve ya gelirleriniz ile ilgili olumlu konuşmalar yapabilir, ek kazanç yolları bulabilirsiniz.  Eğer iş arıyorsanız, aniden yeni bir fırsat karşınıza çıkabilir, maddi anlamda beklentinize cevap verecek işi bulabilirsiniz. Çok güzel bir dönüm noktasına yaklaşmaktasınız.
Para: Maddi konularla ilgili sorunlarınız haftanın ilk iki gününde, çok güzel fırsatları size getirecek. Sorunlarınıza çözüm bulacak, karşınıza çıkan fırsatlara siz bile şaşıracaksınız. Yaptığınız yatırımlar beklentilerinizin üzerinde güzel sonuçlar verebilir.
Çarşamba, Perşembe, Cuma;
the-empress
Aşk: Haftanın ikinci yarısında aşk konusunda ayaklarınız yerden kesilecek, aradığınız kişiyi bulduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayranlarınız artabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, kendinizi  ilişkinizin gidişatından dolayı son derece memnun hissedebilirsiniz, mutluluk ve aşkı dolu dolu yaşıyorsunuz..
İş: Kariyer anlamında, haftanın ikinci yarısında, her şey yolunda gidecek. Yaptığınız ve ya tamamladığınız projeler ve ya planlarla ilgili üstünüzdeki kişilerden övgü alabilir, çalışmalarınızla ilgi odağı olabilirsiniz.
Para: Maddi anlamda haftanın ikinci yarısında yapacağınız yatırımlar ve ya planlamalar, oldukça güzel sonuç verebilir, içgüdülerinizin ne kadar doğru olduğunu düşünebilirsiniz. Zorluk yaşanmayacak bir süreç sizi bekliyor. Akarken parayı biriktirmeyi tercih edin.
Cumartesi, Pazar günü,
two-of-cups
Aşk: Bu hafta sonu, aşk için adeta muhteşem geçecek. İlişkisi olanlar, partnerinizin size olan davranışlarından ve sevgisini gösterme şeklinden oldukça memnun kalabilirsiniz. Evlenme kararı alabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar, aşk çok yakında kapınızda. Bu hafta genel olarak ilişkisi olmayanlar için yeni fırsatlar , yeni aşklar, aniden kapınızı çalabilir.
İş: İş ile ilgili bu hafta sonu ortaklık ve ya başkalarının kaynaklarından faydalanarak girişim başlatacağınız fırsatlar karşınıza gelebilir. Çalışıyorsanız, işinizde gerçek dengeyi sağladığınızı düşünebilir, sevildiğinizi ve sayıldığınızı hissedebilirsiniz.
Para: Maddi anlamda bu hafta sonu, gelirleriniz ve giderleriniz arasında denge sağlamaya çalışabilirsiniz. Ortaklaşa gelirler ile yatırım yapma kararı alabilir, harcamalarınız için ek kaynaklar yaratmaya çalışabilirsiniz.

imza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş