13- 19 Haziran 2016 – Haftalık Tarot açılımı

Pazartesi ve Salı günü,

 

wheel-of-fortune

Aşk: Eğer bir ilişkiniz varsa, haftanın ilk iki günü, partnerinizle olan ilişkinizi gözden geçirebilir, artık sizi tatmin etmediği düşüncesine kapılabilirsiniz. Beklentilerinizi karşılamadığını düşünerek partnerinizle bu konular hakkında konuşabilir, değişmesi gereken noktaları tartışabilirsiniz.  Eğer bir ilişkiniz yoksa,  ilişki ve birlikte olmak istediğiniz kişi konusunda daha net olmalısınız. Birlikte olmak istediğiniz kişi nasıl olmalı? Hangi özelliklere sahip olmalı? İlişkinin boyutu ne olmalı? Bu konular üzerinde düşünerek hareket etmelisiniz.

İş: Eğer çalışıyorsanız, aniden işten ayrılma kararı alabilir, ya da işin ve içeriğinin artık sizin beklentilerinize cevap vermediğini düşünebilirsiniz. İş konusunda idealleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilir, çok farklı arayışlar ve ya istekler içerisinde olabilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilir, yapmak istediğiniz iş kolu hakkında bilgi sahibi olmak için araştırmalar, görüşmeler yapabilirsiniz.

Para: Eğer son zamanlarda maddi konularda sıkıntı yaşadıysanız, haftanın  ilk iki günü , sizi güzel sürprizler beklemekte. Yeni bir dönüm noktası, ve ya değişim kapıda. Sıkıntılarınız azalacak, ve  parasal problemleriniz ile ilgili çözümler ayağınıza gelecek. Eğer maddi konularda son zamanlarda sıkıntı yaşamadıysanız, ve her şey yolunda gittiyse, durum tam tersine dönebilir. Yatırımlarınıza ve harcamalarınıza dikkat edin. Koşullar sizin için zorlayıcı olabilir.

 

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü,

 

knight-of-swords

 

Aşk:  Haftanın ikinci yarısı, oldukça hızlı ve aceleci geçecek. Aşk açısından, ilişkisi olanlar, çok güzel ve eğlenceli, dinamik bir şekilde zamanınızı sevdiğinizle birlikte geçirebilirsiniz. Fikir alışverişleri açısından oldukça olumlu görünüyor. İlişkisi olmayanlar, aniden ve ya beklenmedik şekilde tanışacağınız bir kişiyle ilişkiye adım atabilirsiniz.

İş: Eğer çalışıyorsanız, oldukça yoğun ve fazla çalışacağınız üç gün sizi bekliyor. Bir çok projeyi aynı anda tamamlayabilir, işlerinizi hızlandırabilirsiniz. İş arayanlar için ise, bu üç gün, aniden karşınıza bir iş imkanı çıkabilir, ve ya beklemediğiniz bir yerden teklif alabilirsiniz.

Para: Beklenmedik bir yerden para alabilirsiniz. Eski bir alacağınız size ödenebilir. Harcamalarda artış olabilir. Dikkat!

 

 

Cumartesi, Pazar günü,

 

the-heirophant

Aşk: Hafta sonu, ilişkisi olanlar için oldukça güzel geçecek. Geleneksel konular, adetler, ve ya alışkanlıklar üzerinde konuşabilir, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. İlişkiniz daha ciddi bir boyuta geçebilir, söz, nişan, evlilik gibi sadakat vadeden konuşmalar içine girebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar, ciddi bir ilişki arayışı içine girebilir, yüzeysel ilişkilerden uzak durma eğilimi gösterebilirler.

İş: Eğer işiniz ile ilgili kafanızda bazı soru işaretleri bulunuyrsai bu hafta sonu, tesadüf eseri karşılaşacağınız bilgili bir kişiden tavsiye alabilir, bu tavsiyeler sizin için yol gösterici olabilir. Kurallar, prosedürler, ve işle ilgili belirlenmiş sistemleri doğru izlediğiniz ve uyguladığınız noktada daha başarılı olacağınızı hissedebilir, sorunlarınıza çözüm yolu bulabilirsiniz. Organize olmalı, kurallara uyduğunuzdan emin olmalısınız.

Para: Bu hafta sonu , finansal konularla ilgili olarak, banka ve ya benzeri finansal kurumlarda çalışan kişilerden destek almayı düşünebilir, bu konuyla ilgili tanıdıklarınız ile fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Yatırım yapmayı düşünebilir, bununla ilgili eyleme geçmeyi planlayabilirsiniz. Spekülatif  yatırım araçlarından uzak durmanızı öneririm.

 

 

imza

Paylaş