09-15 Mayıs Haftalık Tarot Açılımı

Pazartesi ve Salı günü,

the-worldAşk: Eğer seyahatte iseniz, farklı kültürden birisiyle aşk yaşayabilir, uzaklarda yaşayan biri ile ilişkiye girebilirsiniz. Eğer ilişkiniz varsa, haftanın bu ilk iki gününde  ilişkinizin manevi anlamda güçlendiğini hissedebilirsiniz. Aranızdaki duygular kendinizi güvende hissetmenize neden olacak.

İş: Çalışma anlamında kendiniz ispatlamaya çalışıyorsunuz, ama bir yere varamıyorsunuz. Yurtdışı ile ilgili fırsatlar haftanın ilk iki gününde önünüze çıkabilir, yabancı firmalardan teklif alabilirsiniz.

Para: Eğer para ile ilgili sıkıntı yaşıyorsanız, rahat günler çok yakında.  Ama yine de harcamalarınıza kontrol etmekte fayda var. Bu iki gün savurganlığa dikkat.

 

 

 

Çarşamba, Perşembe, Cuma,

 

the-emperor


Aşk: İlişkiniz varsa, bu üç günde, ilişkinizi sağlamlaştırmak ve ya kalıcılaştırmak adına kararlar alabilirsiniz.  Eğer bir ilişkiniz yoksa, kendinizden yaşça büyük ve olgun birisine ilgi duyabilirsiniz, bu kişi üst düzey konumda biri de olabilir. İlk başta yürümeyecek gibi görünse de , birbirinizi tanıdıkça bakış açınız değişecektir.

İş:  Bu 3 gün boyunca, emeklerinizin karşılığını aldığınızı hissedebilir, üst düzey yöneticilerinizden olumlu tepkiler alabilirsiniz. Başarılısınız. Eğer iş arıyorsanız, umutsuzluğa kapılabilirsiniz, empati yapmalısınız. Azimli ve istikrarlı davranırsanız,  yeni iş kapıları size açılacaktır.

Para: Bu üç gün boyunca, para konusunda sizden yaşça büyük birinden nasihat alabilirsiniz. Paranızın kıymetini bilin ve şükredin. Eğer kıymetini bilirseniz, zenginliğiniz artacaktır.

 

 

Cumartesi, Pazar.

seven-of-wands
Aşk: Eğer ilişkiniz varsa, bu haftasonu partnerinize hissettiklerinizi söylemekten kaçınmayın. Kendinizi doğru ifade ettikçe, aranızdaki ilişki sağlamlaşacaktır. Eğer ilişkiniz yoksa, aniden yeni bir ilişkiye  başlayabilirsiniz. Bu kişi, çok farklı ve sıradışı biri olabilir.

İş: Eğer kendi işinizi kurmak istiyorsanız, bu hafta sonu, bu fikir epeyce kafanızı kurcalayacak.  Fizibilite çalışmaları yapabilir, etrafınızdan tavsiye isteyebilirsiniz. Kararlı olun, mücadeleyi elden bırakmayın.

Para: Haftasonu, masraflarınız artacak. Harcayacağınız bu parayı ikramiye ve ya prim yoluyla elde etmiş olabilirsiniz. Uzun vadeli düşünün. Nasıl yatırım yapacağınız konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

 

 

imza

 

 

Paylaş