30 Mayıs – 5 Haziran Haftalık Tarot Açılımı

  

Pazartesi ve Salı günü,

the-hermit

 

Aşk:  İlişkisi olmayanlar için hafta, biraz sakin başlayabilir. Geçmişteki aşklarınızı düşünebilir, özlem duyabilirsiniz.  Gerçekte ne istediğinize odaklanıp, kendi kabuğunuza çekilmeyi tercih edebilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, kafanızda ilişkiyle ilgili bazı soru işaretleri olabilir, partnerinize mesafe koymayı tercih edebilirsiniz.

İş:  Pazartesi-Salı günleri sizi oldukça yoğun bir tempo bekliyor olacak. Başarı çok yakınınızda. Geçmişteki emekleriniz boşa gitmeyecek. Hak ettiğiniz başarı ve prestiji kazanacaksınız.

Para : Haftanın bu ilk iki günü, maddi konular arka planda yer alacak. Harcamalarınızla ilgili daha düşünceli hareket etmeli, riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Spekülatif yatırım araçlarından uzak durun.

 

 

 

Çarşamba, Perşembe, Cuma,

 

five-of-pentacles
Aşk:  Haftanın ikinci yarısında sevgiliniz ve ya eşinizle ilgili yaşadığınız problemler gündeme gelebilir.  Partnerinizin davranışlarını beğenmeyebilir, size karşı sevecen ve sıcak davranışlar sergilemekten kaçındığını düşünebilir, ilişkiye ara vermek isteyebilirsiniz. Suçu asla kendinizde aramayın. Sizi rahatsız eden davranışlarını dile getirerek çözüm arayışına girebilirsiniz.

İş:  Haftanın ikinci yarısında iş ve çalışma ortamınızda yaşanacak bazı nahoş olaylar canınızı sıkabilir, kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz.  İşinizi değiştirmek, kendinizi maddi manevi daha huzurlu hissedebileceğiniz bir iş yerinde çalışmayı hayal edebilirsiniz. Umudunuzu kaybetmeyin.

Para: Maddi açıdan zorlanabileceğiniz bu üç gün boyunca, parasal anlamda desteğe ihtiyacınız olabilir, daha fazla para kazanmanın yollarını düşünebilirsiniz. Yardım istemekten çekinmeyin. Bu dönem geçici olduğundan sabretmeniz daha doğru olacaktır.

 

Cumartesi, Pazar.

 

queen-of-wands

 

Aşk:  Partneri olanlar için oldukça güzel başlayacak hafta sonu. Sosyal ortamlarda bulunabilir, eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Eğer erkekseniz, sarı saçlı bir bayan hayatınıza girebilir. Eğer bayansanız, sarışın bir arkadaşınız sayesinde yeni biriyle tanışabilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

İş:  Eğer çalışıyorsanız, işle ilgili başarılarınızı başkalarıyla paylaşabilir, özellikle sarışın bir bayanın desteğini görebilirsiniz.  Eğer iş arıyorsanız, yine sarışın bir bayan size yardım edebilir, sayesinde yeni bir iş teklifi alabilirsiniz.

Para: Maddi anlamda alışverişlerinize dikkat etmeli, harcama yapmadan önce iki defa düşünmelisiniz.  Gelişi güzel harcamalar yapmamalı, paranızın değerini bilmelisiniz.  Paranızı daha faydalı şeyler için harcamanız gerektiğini öğrenmelisiniz.

 

 

imza

 

Paylaş