23- 29 Mayıs 2016 – Haftalık Tarot açılımı

Pazartesi ve Salı günü,

knight-of-swords

Aşk:  Haftanın ilk 2 günü, oldukça hızlı ve aceleci geçecek. Aşk açısından, ilişkisi olanlar, çok güzel ve eğlenceli, dinamik bir şekilde zamanınızı sevdiğinizle birlikte geçirebilirsiniz. Fikir alışverişleri açısından oldukça olumlu görünüyor. İlişkisi olmayanlar, aniden ve ya beklenmedik şekilde tanışacağınız bir kişiyle ilişkiye adım atabilirsiniz

İş: Eğer çalışıyorsanız, oldukça yoğun ve fazla çalışacağınız bir hafta başı sizi bekliyor. Bir çok projeyi aynı anda tamamlayabilir, işlerinizi hızlandırabilirsiniz. İş arayanlar için ise, bu iki gün, aniden karşınıza bir iş imkanı çıkabilir, ve ya beklemediğiniz bir yerden teklif alabilirsiniz.

Para: Beklenmedik bir yerden para alabilirsiniz. Eski bir alacağınız size ödenebilir. Harcamalarda artış olabilir. Dikkat!

 

 

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü,

nine-of-cups

 

Aşk:  Hafta ortası, sosyalliğiniz artabilir. Sevdiklerinizde eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Herşey istediğiniz gibi olacak. İlişkisi olmayanlar, sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

İş: Eğer iş ile ilgili planlarınız ve ya hayalleriniz varsa , bu üç gün olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için, yeni fırsatlar elde edebilirsiniz.  Eğer bir iş görüşmeniz varsa, olumlu sonuç alacağınızdan emin olabilirsiniz. Oldukça güzel ve olumlu etkiler bırakacaksınız.

Para: Bu üç gün parasal ve yatırım açısından oldukça olumlu geçecektir. Birikimlerinizden memnun olabilir ve yaptığınız yatırımlarınızın beklentilerinizi karşıladığını gözlemleyebilirsiniz.

 

 

 

Cumartesi, Pazar günü,
two-of-cups

Aşk: Bu hafta sonu, aşk için adeta muhteşem geçecek. İlişkisi olanlar, partnerinizin size olan davranışlarından  ve sevgisini gösterme şeklinden oldukça memnun kalabilirsiniz. Evlenme kararı alabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar, aşk çok yakında kapınızda. Bu hafta genel olarak ilişkisi olmayanlar için yeni fırsatlar , yeni aşklar, aniden kapınızı çalabilir.

İş: İş ile ilgili bu hafta sonu ortaklık ve ya başkalarının kaynaklarından faydalanarak girişim başlatacağınız fırsatlar karşınıza gelebilir.  Çalışıyorsanız, işinizde gerçek dengeyi sağladığınızı düşünebilir, sevildiğinizi ve sayıldığınızı hissedebilirsiniz.

Para: Maddi anlamda bu hafta sonu, gelirleriniz ve giderleriniz arasında denge sağlamaya çalışabilirsiniz. Ortaklaşa gelirler ile yatırım yapma kararı alabilir, harcamalarınız için ek kaynaklar yaratmaya çalışabilirsiniz.

 

 

 

imza

Paylaş