Dolunay 22 Mayıs 00:15 ‘de gerçekleşecek ..Adsız

Retro Mars ile Yay burcunda  güç birliği yapacak olan bu dolunay, belli bir konuda  gerçeği öğrenmek adına elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğimizi gösteriyor.

Felsefelerimiz ve bakış açımız doğrultusunda, fikir özgürlüğümüz ve inançlarımız adına mücadele edebiliriz. Bu süreçte kendimizi savunurken hem cesur ve heyecanlı,  hem de sabırsız ve tahammülsüz bir tutum sergileyebiliriz. Güneş’in ve Ay’ın hemen yanı başındaki Venus-Mars karşıtlığı ise, bu yaptığımız açılımla birlikte, kadın-erkek ilişkilerinde gerilimlerin , anlaşmazlıkların , güç savaşının oluşabileceği yönünde sinyal veriyor.. Özellikle yasak ilişkiler ve ya gizli ilişkiler aniden ortaya çıkabilir. Bu da  ilişkilerde tam bir kaos ortamına neden olabilir. Dolayısıyla ilişkilerde kopuşlara, bitişlere sebebiyet verebilir.

Diğer yandan, maddi anlamda yeni ve yerleşik bir düzen kurma ihtiyacı, finansal başarı, kariyer ve ya profesyonel hayat ile ilgili  yapılmak istenen girişimler ve değişiklikler , motivasyonumuzu arttırırken, bize inandıklarımızı  savunma gücünü verebilir.
Saturn ve Merkür arasındaki zorlayıcı ilişki, bu süreçte bizi sosyal ortam ve arkadaş çevremizden çekerek, sadece kendimizi güvende hissettiğimiz ortamlara yönlendirebilir , fikirlerimizi sadece yakın çevremizdekiler ile paylaşmamız gerektiğini gösterebilir.

Dolunay ‘ın bulunduğu pozisyon, 1º Yay , Sabian sembollerinde;

‘Anıları canlanan eski ordu mensupları..’  nı sembolize etmektedir.

Geçmişte aynı amaç uğruna belirli bir güce karşı mücadele ettiğiniz kişilerle bir araya gelip, iyi ve ya kötü hatıralarınızı anabilirsiniz. O zamanlardaki savaşma gücünü tekrar hissedebilir, kendinizi, yine  benzer konularda,  başkalarıyla birlikte mücadele ederken bulabilirsiniz. Arkadaşlarınız bu süreçte sizden desteğini esirgemeyecektir.

Güç savaşlarına hazır olun… ve bitişlerden asla korkmayın.

Unutmayın ki, Dolunay,  artık bize faydası olmayan enerjileri çıkartır hayatımızdan….

 

imza

Paylaş