Adsız7 Nisan 2016’da gerçekleşecek olan Yeni ay bu sefer, Uranüs ‘ün de etkisiyle bizim kontrolümüzde olmayan olayların içine çekecek, bizi yeni başlangıçlar yapmaya , yeni girişimlerde bulunmaya zorlayacak. Beklenmedik gelişmeleri de beraberinde getirecek olan bu yeni ay’da, sıradışı davranışlar, ani karşılaşmalar gündeme gelebilir. Pluto ile olan olumsuz açısı, baskıya ve ya üst konumdaki kişilerden gelecek otoriter uygulamalara karşı isyankar bir tavır ile fevri kararlar alabileceğimizi gösteriyor. Saturn’e olan olumlu açısı ise, bu yeniliklerin kalıcı olacağını göstermekte. Diğer yandan 2015 Eylül’den mart ayına kadar, inançlarımız, felsefelerimiz ile ilgili kurmaya çalıştığınız disiplini tekrar gözden geçireceğimiz  bir zaman dilimine girdik. Bu yeni ay , artık bu disiplinlerle birlikte başlangıçlar için düğmeye basma zamanı diyor.

 

Dikkat etmemiz gereken önemli şey, detaylarda kaybolmadan, iyimserliğimizi dizginleyerek hedefimizi gerçekleştirmek adına sebatla çalışmak ve çalışmak…Çünkü Mars’ın Neptün ile olan olumsuz açısı ile birlikte, kandırılmaya ve ya aldatılmaya açık olabileceğimiz gibi, kendimizi de kandırmamız olası. Gerçekçi olmalıyız..

Yükselen burcunuza göre  bu başlangıçları hayatınızın hangi alanınızda yapabileceğinizi aşağıda detayları ile bulabilirsiniz.

 

YÜKSELEN KOÇ : 7 Nisan’da  17˚ Koç burcunda olacak olan Yeni ay ile birlikte yeni girişimlere başlayabilirsiniz, özellikle yükselen Koç lar , ani bir kararla imajınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir bakış açısına sahip olabilirsiniz, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Uranus ile olan kavuşum , bu fırsatlar ve girişimlerin gerçekten de ani bir şekilde oluşacağını gösterebilir.

 

YÜKSELEN BOĞA : 7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  bilinçaltınızda, gizli mahrem ruh dünyanızda, yeni bir uyanış yaşayabilirsiniz. Yüzleşmeler ile üstünü örttüğünüz , bilinçaltınıza ittiğiniz duygularınız su yüzüne çıkabilir. Bu yüzden bir süre herkesten uzaklaşarak kendinizi  şifalandırmaya çalışabilirsiniz. Herkesten sakladığınız bir sırrınız ortaya çıkabilir, dikkatli olun.  Gizli bir düşmanınız olduğunu ve de kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Herkesten saklamak istediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz. Perde arkasından yürütmek istediğiniz bazı işler olabilir. Uranus ile olan kavuşum , bu farkındalığın ani ve kişinin elinde olmayan koşullar altında gelişeceğini gösterebilir.

 

YÜKSELEN İKİZLER : 7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  yeni gruplar içerisine girebilir, yeni dostluklara adım atabilirsiniz. Yeni insanlar tanıyabilir, aniden spontan dostluklar elde edebilirsiniz. Uzun vadeli finans ile ilgili planlarınızla ilgili girişimde bulunabilir, yeni planlar yapabilir, bunlar için arkadaşlarınızdan destek talep edebilirsiniz, ya da arkadaşlarınızın yardımıyla planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Uranus ile olan kavuşum , bu dostlukların aniden ve sizin müdahaleniz dışında gelişeceğini gösterebilir.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: 7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  kariyeriniz ve profesyonel hayatınız ile ilgili önemli bir girişimde bulunabilirsiniz, yeni bir işe başlayabilir, terfi alabilir, yeni bir pozisyona geçebilir  ya da kısa sürede cevabını olumlu olarak alacağınız iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Uranus ile olan kavuşum , bu gelişmelerin aniden ortaya çıkacağını gösterebilir.

 

YÜKSELEN ASLAN : 7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  yurtdışı bağlantılı bir iş girişiminde bulunabilir, ani bir şekilde uzak bir seyahate çıkabilirsiniz,yeni felsefeler ve ya kişisel gelişim gibi kurslara yazılabilir, yeni bir yabancı dil öğrenmek isteyebilirsiniz. Master ve ya yüksek öğreniminiz ile ilgili bir aksiyon alabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve yaratıcılığınızı ortaya koymak adınıza enerjinizi bu yönde kullanabilirsiniz. Uranus ile olan kavuşum , bu girişim ve ya başlangıçların sizin kontrolünüz dışında gelişeceğini gösterebilir.

 

YÜKSELEN BAŞAK : 7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  partnerinizle olan ortak gelirleriniz, miras, kredi ve ya finansal araçlarla ilgili bir girişimde bulunabilir, kredi çekebilir, borca girebilirsiniz. Gireceğiniz borç,  taşınma giderleri, ev alımı ve ya aileniz için yapacağınız harcamalarla bağlantılı olabilir. Uranus ile olan kavuşum , bu finansal araçları kullanmaya, ya da başkalarından borç istemeye mecbur kalacağınızı gösterebilir.

 

YÜKSELEN TERAZİ : 7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  ikili ilişkileriniz, ortaklarınız, açık düşmanlarınız ön planda olacaktır. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkiniz varsa birlikte yeni bir girişim başlatabilir, yeni bir ortaklığa imza atabilirsiniz . Edindiğiniz yeni hayat görüşü ve ya felsefe ile  ikili ilişkileriniz ile ilgili yeni bir sayfa açabilirsiniz. Birlikte yeni bir hedef koyabilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar,  sosyal statü ve çevrenizi etkileyebilir. Uranus kavuşumu ile birlikte oluşacak olan bu yeni ay , bu kararları almaya sizi mecbur kılabilir.

 

YÜKSELEN AKREP: 7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte sağlığınız, çalışma ortamınız, gündelik rutininiz ve düzeniniz, evde sizin için çalışan elemanlarınız, evcil hayvanlarınız gündemde olacaktır. Çalışma yerinizde, yeni bir organizasyon şemasıyla karşı karşıya kalabilir, çalışma şartlarıyla ilgili yeni bir düzen oluşturulabilir. Ve ya size yeni bir yardımcı verilebilir. Evcil havyan edinebilir, sağlığınızı korumak adına, yeni bir diyet ve ya egzersiz rutini izlemeye karar verebilirsiniz. Uranüs kavuşumunun da etkisiyle birlikte bu yeni düzene geçmeye mecbur kalacağınızı da gösterebilir.

 

YÜKSELEN YAY : 7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte aşk, flört, yaratıcılık varsa çocuğunuz ile ilgili konular gündeme gelecek, bunlar adına ani hızlı bir başlangıç yapmak adına girişimde bulunmak isteyeceksiniz.  Bu, sizin için, yeni bir aşk ve ya flörtün başlangıcı olabilir, ya da varsa, çocuğunuzun ufkunu açmak, bilgisini geliştirmek adına yabancı dil eğitimi almasını isteyebilirsiniz. Farklı öğreti ve ya felsefeleri onunla paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendi yaratacılığını ortaya koymak adına, yazılar yazabilirsiniz, yeni bir kursa başlayabilirsiniz, bunun için başkalarının fikirlerini alabilirsiniz. Bayanlar, hamile kalabilirsiniz, ya da çocuk yapma fikrini planlarınız arasına alabilirsiniz.

 

YÜKSELEN OĞLAK : 7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte ev ve ya yuvanızla ilgili, yeni bir başlangıç yapmak adına, dekorasyonunu değiştirebilir, büyük bir tamirata girişip, tamamen evinizin içini değiştirebilirsiniz. Bu Uranusyen bir etki içerisinde bir yeni ay olduğu için evinizle ilgili bu değişikliği yapmaya mecbur kalabilirsiniz.  Aileniz ile daha yakın, samimi  ilişkide bulunabilir, daha sık vakit geçirebilir, eski anılarınızı ve bilinaltındaki düşünceleri su yüzüne çıkararak bu konuları gündeme getirebilirsiniz, olumlu anlamda kendiniz adına aile ile olan ilişkilerinizde yeni bir sayfa açabilirsiniz. Ailenize yeni birisi katılabilir.

 

YÜKSELEN KOVA: 7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte aniden kısa süreli ve ya yakın mesafe bir seyahate çıkabilirsiniz, yakın çevrenizde ve ya kardeşlerinizin hayatında yeni bir girişim ve ya oluşumun haberini alabilirsiniz. Uzun zamandan beri görüşmediğiniz yakın akrabalarınızla vakit geçirebilirsiniz. Eğitim almayı düşünüyorsanız, bununla ilgili eylemde bulunabilir, okula yazılabilir, ve ya bilgi toplamaya başlayabilirsiniz.

 

YÜKSELEN BALIK: 7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte gelirleriniz, maddi durumunuz, sahip olduğunuz mal ve mülklerle ilgili, değer yargılarınız, kendinize duyduğunuz öz güven, gündeme gelecektir. Özellikle finansal durumunuz ve gelirleriniz ile ilgili, yeni bir karar alabilir, yeni bir girişim başlatabilirsiniz. Daha fazla para kazanmak için karşınıza aniden çıkacak fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Daha fazla alışveriş yapabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var.

 

imza

 

Paylaş